REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cal aproape mort în curtea unei biserici din Constanța

Cal aproape mort în curtea unei biserici din Constanța

Replica API 16 decembrie 2017 | 12:03 274

Terenul viran din spatele Bisericii „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”, din cartierul Compozitorilor este o permanentă sursă de nemulțumiri pentru locuitorii din zonă. Motivul: pe terenul respectiv, despre care autoritățile locale spun că este proprietate privată, se tot aciuează diverse persoane, fie pentru a colecta PET-uri, fie pentru a strânge alte gunoaie, aducându-și și animalele: cal, măgar, câini.

În urma sesizării locuitorilor, Poliția Locală Constanța a descins în zonă în urmă cu aproximativ o săptămână și a evacuat grupul care se aciuase. Zilele acestea, însă, cei evacuați s-au întors, aducând cu ei și animalele, după cum ne sesizau localnicii. În această dimineață, oamenii au avut parte de o altă surpriză neplăcută: un cal pe care l-au adus cu ei grupul de romi este aproape mort, în curtea bisericii din apropierea terenului de pe strada Clopoței. Oamenii spun că stăpânii îl tot lovesc, să se ridice.

Potrivit oamenilor din zonă, în cursul serii, oamenii legii i-ar fi amendat pe proprietari cu 100 de lei, dar și la această oră animalul, aflat în chinuri, este încă în curtea bisericii.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria Constanta mergi cu politia si ridica sau impusca animalul sa nu se mai chinuie. Merg impuscati si javrele alea de tigani, sa le moara copii in chinuri, de rasa imputita
1
0
Trebuia anuntat oficiul care se ocupa cu protectia animalelor,poate saracul cal mai avea o sansa la viata.Se spune si s-a dovedit ,caii au o inteligenta foarte mare,sunt devotati si credinciosi oamenilor mult mai mult decat cainii.Pacat de bietul animal ,ce pretentii sa ai de la niste imputiti si paraziti de oameni care traiesc ca carcalacii ,fara educatie mai rau ca in evul mediu . Ce-as strange eu toti imputitii care chinuie caii si scormone in gunoaie ,i-as baga la deratizare , analize si la munca campului sub supraveghere ca si a parazita este tot infractiune.
2
0
lasati garoii sa abuzeze niste biete animale. daca e bolnav sa fie preluat si daca e grav macar sa fie eutanasiat.
5
0
Amice, HCL-urile in vigoare nu mai permit amendarea celor aflati cu carute in trafic...cearta-te cu ei sau propune altceva!
0
1
Eu ma intreb ,ce face politia?Deseori in trafic intalnim carute pline cu tigani!Au sau nu au voie sa circule pe drumurile publice sau in orase si daca nu ,atunci ce face politia circulatie?
10
0
MOARTE tiganilor!!!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369