REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Călătoriile cu trenul, supravegheate de poliţiştii de la Transporturi

Călătoriile cu trenul, supravegheate de poliţiştii de la Transporturi

Replica API 16 august 2014 | 00:00 206

Atenţie la bagaje!

Atenţie la bagaje!

Poliţia Română recomandă călătorilor care vor pleca la drum cu trenul să fie atenţi la bagaje, când se află la ghişeele caselor de bilete sau în locuri aglomerate şi când urcă pe scara vagonului! În această perioadă, peste 650 de poliţişti de la Transporturi vor patrula zilnic, în trenurile de călători, în staţii şi triaje de cale ferată, precum şi în aerogări, pentru o călătorie ferită de evenimente neplăcute.

Poliţiştii de la structurile de Poliţie Transporturi vor asigura patrularea, în medie, a 278 de trenuri de călători, cu precădere pe rutele către şi dinspre staţiunile montane şi litoral, a 307 staţii şi triaje de cale ferată, pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor de / din bagaje şi din buzunare, precum şi a 15 aerogări internaţionale şi naţionale. Totodată, 68 de trenuri de marfă vor şi însoţite, pe durata deplasării, de către poliţişti. Poliţia Română, prin intermediul Direcţiei de Poliţie Transporturi, recomandă călătorilor să fie atenţi atunci când urcă pe scara vagonului, pentru a nu deveni o victimă a celor care fură din buzunare. "Supravegheaţi-vă bunurile şi valorile pe care le aveţi la dumneavoastră atunci când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete şi în locuri aglomerate! Nu încredinţaţi bunurile personale şi bagajele unor persoane necunoscute! Dormind în tren sau în sălile de aşteptare, puteţi rămâne fără portofele, genţi sau bagaje. Nu vă faceţi prieteni de ocazie dintre persoanele din compartiment şi nu consumaţi băuturi sau alimente de la necunoscuţi. Dacă pe timpul călătoriei luaţi cunoştinţă despre săvârşirea vreunei infracţiuni, sesizaţi, de îndată, poliţiştii de la transporturi din staţiile de cale ferată şi trenurile de călători sau din aeroporturi", au transmis oamenii legii.

Alexandra VASILE

Citeşte şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218