REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Calcă pe urmele Loredanei. Ce decolteu obraznic au Cristina Spătaru şi Andreea Bănică

Calcă pe urmele Loredanei. Ce decolteu obraznic au Cristina Spătaru şi Andreea Bănică

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:00 3136

Loredana Groza

Loredana Groza a lăsat acum o lună tot showbizul cu gura căscată datorită unui decolteu mult prea obraznic. Divele îi urmează acum exemplul şi se mândresc cu formele lor generoase, naturale sau siliconate.

Orice este posibil, chiar şi ca Loredana Groza, la aproape 50 de ani, să schimbe moda în showbiz. A fost de când se ştie o curajoasă, iar experimentele artistice reuşite au ajutat-o să devină diva din prezent. Solista s-a relansat luna trecută cu piesa „Dependenţa mea”, o colaborare cu trupa Voltaj. Însă elementul care a atras atenţia a fost nu noua melodie, ci decolteul ei adânc până la buric. Lori a spus că nu are silicoane şi a ţinut primele pagini doar cu asta, iar piesa a fost promovată de la sine, adunând în trei săptămâni peste 250.000 de vizualizări pe YouTube. Şi cum toate vedetele sunt dornice de atenţia fanilor, au folosit aceeaşi reţetă, în speranţa că vor atrage priviri şi like-uri pe conturile sociale.

Cristina Spătar

Cristina Spătar (47 de ani) cântă din 1998, însă s-a retras pentru o vreme din muzică pentru a se dedica familiei. După un mariaj cu probleme şi un divorţ în urma căruia a rămas să crească doi copii, artista a revenit pe scenă, iar în paralel se ocupă de un atelier de croitorie. Regina R&B este posesoare de silicoane pe care şi le-a pus în 2016. A ales o măsură impresionantă, iar asta se poate observa cu ochiul liber din ţinutele foarte sexy pe care le poartă acum.

Loredana Chivu

Loredana Chivu (29 de ani) a fost asistentă tv şi este animatoare şi fotomodel de succes. Şi ea a recurs la implanturile cu silicon, iar de atunci a pozat mereu sexy. Când a văzut-o însă pe tiza ei, Lori, că îşi permite un decolteu atât de generos la aproape 50 de ani, s-a gândit că această ipostază ar prinde-o bine şi pe ea. Într-adevăr, sânii uriaşi ai Loredanei Chivu de abia stau în rochiile foarte decoltate pe care le poartă în ultima vreme.

Andreea Bănică

Andreea Bănică (41 de ani) susţine că este naturală din cap până în picioare. Un motiv bun să îşi lase pieptul generos la vedere, să crape de invidie cele care s-au operat ca să aibă ce arăta. Fără emoţii, solista a pozat cu decolteuri adânci şi a umplut conturile de socializare cu imagini sexy.

Lora

Lora (37 de ani) este o altă solistă de bustul căreia nu s-a atins nici un medic estetician. Nu sunt sâni din categoria celor care să ţâşnească din rochii, însă sunt foarte sexy şi se potrivesc perfect personalităţii puternice a solistei.

Ramona Olaru

Asistenta de la Antena 1 Ramona Olaru (30 de ani) este frumoasă de la Mama Natură, dar ea a vrut să fie perfectă. Aşa că a trecut pentru mici „retuşuri” pe la estetician, de unde a plecat cu talia mai subţire şi cu bustul mai proeminent.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeile precum masinile.Mereu apar modele noi,cele vechi la REMAT!
3
0
toate sunt moartea pasiunii .au imbatrinit si s-au prostit ,ne arata protezele mamare si cam atit de cintat nu se mai pune problema .valul nou de curve din industrie le eclipseaza si tutele fac orice sa ramana la vedere
5
0
Oricum, dizgratios. Nu atrage decat pe amatorii de gonflabile.
3
0
Toate inclusiv Loredana sint nistebotoase cu 1 kg de pastis in ele ----feriti copiii sa se uite la ele
3
0
Postati-va proastelor poze NUD sau in costum de baie pentru ca veti avea mai multe vizualizari pe YOU TUBE in trei zile decat 250.000 cat a adunat LORI in trei saptamani.
5
1
ultima zvagnire a celor trei babe caraghioase.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218