REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Căliminte şi Rezeanu vor fi repuşi pe funcţii. Ce declară consilierii locali

Căliminte şi Rezeanu vor fi repuşi pe funcţii. Ce declară consilierii locali

Replica API 28 noiembrie 2017 | 00:05 756

Liviu Merdinian este consilier local municipal din partea PSD, începând de luni, 27 noiembrie, în locul lui Mircea Dobre. Merdinian a depus jurământul în cadrul şedinţei CL de luni.

Liviu Merdinian

Tot în şedinţa de luni, au trecut proiectele privind punerea în executare a sentinţelor civile privind Horia Căliminte şi Romeo Rezeanu, care vor fi repuşi pe funcţiile de consilieri. Proiectele au fost votate cu 22 voturi pentru şi 3 abţineri. La şedinţa de luna trecută, aleşii locali ai PNL şi PMP au părăsit sala când s-a ajuns la punctul referitor la cei doi, aşa încât nu a existat cvorum.

Reacţiile consilierilor reveniţi pe funcţii

Horia Căliminte: "Au votat de data asta. Nu am prea multe de spus, decât că nu aveau încotro, trebuiau să pună în aplicare o hotărâre a instanţei".

Romeo Rezeanu: "Am fost întrebat dacă renunţ. Nu, îmi voi duce mandatul mai departe, pentru că nu am ajuns consilier pentru că ar fi făcut campanie Muhscină ori Huţucă (liderii PNL Constanţa - n.r.). Am fost ales consilier ca urmare a programului prezentat cetăţenilor. Voi încerca să respect măcar câteva din principiile programului din campanie, voi fi consilier strict în interesul cetăţenilor. Vom sancţiona eu şi colegul meu derapajele de la normalitate şi subterfugiile care au caracterizat administraţia de 20 de ani încoace".

Reamintim că cei doi au fost excluşi din PNL, iar apoi prefectul a emis ordin de încetare a mdandatelor. Însă, Rezeanu şi Căliminte s-au adresat instanţei, care le-a dat câştig de cauză, obligând Consiliul Local la repunerea lor pe funcţii.

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prea multa vreme ni s-a vorbit de integritate, de caracter respect fata de lege etc. Am primit in schimb numai otrava si paine amara din partea "liderilor", iar Constanta a excelat prin fratia de hotie a tuturor liderilor politici indiferent de partid. Asteptam sa se mai pensioneze dintre judecatorii corupti. Oare sa fie semnul ca justitia dobrogeana e pe cale sa se indrepte?
0
0
Doi mascarici , ca si cei aliniati la mizeria din randurile liberalilor ! Toti niste rapciugosi , niste rapandule mizerabile , asemenea pesedistilor ! Javre !
1
1
Doi oameni care probabil au refuzat sa fie boroienizati.
4
0
Hutuca sa isi dea demisia! Instanta a aratat ca a incalcat legea! Abuz in serviciu! Iar comentatorului Hugo nota 10! Avatafului este un sugator de sosetute in schimbul unor favoruri!
7
0
felicitari baieti, cretinii aia doi , de la conducerea PNL nu s-au mai dus cu sacosa la judecatori.
4
0
Unu si cu unu de data asta face mai mult decat 2. Cei doi consilieri care s-au intors in consiliu au dovedit ca au cohones. Ei au facut ceea ce nici un alt consilier, dat afara din orice partid nu a indraznit sa faca. Sa conteste in justitie decizia sefilor de la partid... De 27 de ani nu s-a mai intamplat in consiliul local... oamenii considera ca dreptatea este de partea lor si deaia lupta...Sunt si bazati profesional si isi permit sa nu negocieze peste principiile lor...
6
2
Nu contest rolul armenilor in dezvoltarea Dobrogei dar ,sa vii si sa arunci cu noroi asa ca ti s-a sculat tie ,doar un constantean bou putea sa o faca.Si din cate spune istoria,armenii,un popor educat dealtfel,a stiut si sa profite de situatia poporului asta de oieri.
4
2
Romeo ai ajuns consilier pt ca a facut door-to-door "domnul presdinte Dragomir"-nu asa declara Muhcina in sedinta...cand ridica osanale la bursucul camatar...maine dc se porneste campania electorala in afara de malai mare Tulica si somerul Avatavului nu mai au pe nimeni....a...pardon...mai e si pizda cocosata Boroianu
13
0
Bai -escu, mai bine ai citi niste carti de istorie nationala si locala ca sa vezi ce au reprezentat armenii ptr cult si civilizatia romaneasca! Dar...ce sa mai vorbim...unii romani au ramas ca pe vremea dacilor - niste oieri lipsiti de cultura!
5
4
Ba, eu m-am cam saturat de Alde astia Merdinian, Tericean, Vozganian, Calustian, Papazian, si multi alti -ian, niste impostori, nespalati si jighimele!
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614