REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Călin Gavrilaş nu mai este consilierul de comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului: Vreau să revin în rândul oamenilor de presă

Călin Gavrilaş nu mai este consilierul de comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului: Vreau să revin în rândul oamenilor de presă

Replica API 31 octombrie 2015 | 00:13 1866

IPS Teodosie: "A fost un om foarte bun şi rămânem mai departe alături de el"

IPS Teodosie: "A fost un om foarte bun şi rămânem mai departe alături de el"

Consilierul de comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului, Călin Gavrilaş, a decis să demioneze "din motive personale". "Este adevărat. Am plecat. Vreau să revin în rândul oamenilor din presă. Vreau să rămân în Constanţa. Am demisionat de acolo. Am mai multe proiecte. Nici nu au trecut 24 de ore. Demisia este scrisă. În locul meu, pentru o perioadă, va fi preotul Eugen Tănăsescu", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Călin Gavrilaş.

Călin Gavrilaş, absolventul Facultăţii de Teologie şi al Facultăţii de Ştiinţe Juridice a Universităţii Bucureşti şi a unui master în Comunicare, a fost desemnat conslier de comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului în luna februarie 2012. Călin Gavrilaş a lucrat ani la rând în presă, la revista „Top Business" şi la un post TV din Bistrăţa Năsăud.

"I-am semnat o cerere că accept să-l suplinesc de la 1 noiembrie pentru perioada cât va fi în concediu. Este o încurcătură. Eu ştiu că va pleca în concediu timp de o lună. Dacă şi-a dat demisia, atunci Arhiepiscopia Tomisului urmează să numească un purtător de cuvânt", a declarat preotul Eugen Tănăsescu, reprezentantul Arhiepiscopiei Tomisului şi directorul Radio Dobrogea.

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, spune că Gavrilaş intenţiona să demisioneze, însă de la 1 noiembrie urma să intre în concediu: "Nu a demisionat. Şi-a luat concediu legal. Nu înţeleg. Poate are un alt plan. A fost un om foarte bun şi rămânem mai departe alături de el. Dânsul nu mi-a adus la cunoştinţă că a demisionat. Mi-a spus că ar intenţiona, dar că de la 1 noiembrie va intra în concediu".

UPDATE:

Urmare a demisiei consilierului de comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului, Călin Gavrilaş, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a numit ca interimar pe preotul şi jurnalistul Eugen Tănăsescu, până la numirea unui nou consilier, se arată într-un comunicat de presă remis, sâmbătă, "Replica".

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614