REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Călin Popescu Tăriceanu, acuzații EXPLOZIVE după deschiderea școlilor

Călin Popescu Tăriceanu, acuzații EXPLOZIVE după deschiderea școlilor

Replica API 15 septembrie 2020 | 00:00 1092

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că toate dotările cumpărate cu dedicație în școli pentru pandemie vor rezista doar până după alegeri. Mai mult, Tăriceanu spune că DSP-urile amenință profesorii, ca aceștia să nu reclame nereguli.

A început școala! Într-un haos cum nu a mai fost vreodată. Deși copiii nu au mai fost la școală de vreo 8 luni, cele mai multe școli au rămas la fel de triste, fără toalete, iar acolo unde ele există nu au apă și săpun, dar în schimb cu “pepsiglasuri” pe bănci! Oare cât vor rezista cuștile astea pentru copii? Probabil până după alegerile locale, pentru că tot ce a improvizat guvernul Iohannis-Orban este făcut să reziste doar până atunci! Fiți siguri că după ce iau votul românilor o să oprească și școlile și o să crească și numărul de infectați. Până atunci mașinăria de propagandă plătită din banii noștri își face treaba și ține batista pe țambal! DSP-urile sunt cu ochii pe profesori ca nu cumva să reclame ceva și îi amenință cu amenzi zdravene dacă suflă în front!

Am văzut orarele de la unele clase! Copiii au minimum 5-6 ore pe zi, deci se presupune că în tot acest timp vor sta cu masca pe față, fără să iasă în pauze, fără să se ridice de pe scaune! Este vreun adult care poate rezista la acest program? S-a transformat școala într-o instituție de tortură?

Revin și arăt: soluția este reducerea programei, maximum 3 ore pe zi în clase în serii de 15 copii. Haideți să oprim închisoarea asta pentru copii și să ne organizăm pentru redeschiderea școlilor după alegerile locale!", scrie Tăriceanu pe Facebook, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avea pampersul schimbat? ca poate il irita
1
0
iti reamintesc ca nu aveai nici o treaba cu covid 19 pana acum, acum ce grija ai ?
4
1
Ne-ati jupuit de vii 300 de ani Moldova so Tara Romaneasca imbogatindu-va. I-ati expulzat apoi pe machidoni din Grecia. Tariceanu e un orfan tradator
4
0
Tradicene, retrage-te tata. Vremea vorbelor goale s-a dus. Haidi pa.
5
1
TARICEANU-L NU ESTE ASA CUM SPUI CHIAR O FACI DIN CIOLACU IN SORINA PINTEA PREA DRAMATIZEZI FILMUL ACESTA INVENTAT FARA SCENARIU TE VEZI PE VIITOR ACOLO UNDE ITI ESTE LOCUL SI ARUNCI CA SI VRAJEALA IN FATA POPORULUI PUSCARIA ...ETC ASA FAC SI ROMII AI INVATAT DE LA CIOLACU ROMUL DE BUZAU SA STII CA NU E ATIT DE HAIN ACTUALUL GUVERN SA TRATEZE COPII SI ELEVII CA LA PUSCARIE IN SCOLI AI O ABERATIE FLUIERATOARE OPRESTETE GATA CU URLETELE ACESTEA CA NU TINE ALDE TARICEANUL CIOLACUL PSD ELIBERATI CIT MAI REPEDE PARLAMENTUL TARII CACI NU ESTE AL VOSTRU ESTE AL POPORULUI VA RUGAM PARASITI PARLAMENTUL
4
1
mai puscariasule, am inteles ca iti curg mucii pe langa tiganul ciolacu sa cxandidezi pe lista lor la parlamentare- frica pazeste bostana- dar de puscarie nu te va scpa nimeni
7
2
Taci cacatule
7
3
Taricene de unde stii cat va dura? Ai invatat de la PSD in cei 30 de ani in care impreuna ati vandut tara?
8
2
Oricum se inchid scolile dupa alegeri... si se vor redeschide la inceput de noiembrie ca vin alegerile parlamentare.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367