REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Călin Popescu Tăriceanu, DEZLĂNȚUIT total la adresa lui Klaus Iohannis: 'România are la Cotroceni un trântor solemn, un politician - creație de laborator'

Călin Popescu Tăriceanu, DEZLĂNȚUIT total la adresa lui Klaus Iohannis: 'România are la Cotroceni un trântor solemn, un politician - creație de laborator'

Replica API 15 iunie 2019 | 01:25 423

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îl atacă pe președintele României, Klaus Iohannis, după ce ieri, de ziua lui, acesta a semnat un pact cu partidele politice pentru continuarea parcursului european al României.

"Ieri, de ziua sa, dl Klaus Werner Iohannis și-a făcut un cadou ”instituțional”: și-a convocat susținătorii devotați pentru semnarea unui pact ilegitim și imoral – din motive pe care le-am expus deja miercuri – menit să alimenteze, la nivelul publicului, impresia că domnia sa lucrează.

ADVERTISING

În fapt, România are la Cotroceni un trântor solemn, un politician - creație de laborator care nu a pus nicio piatră la eșafodajul european, a fost plantat de alții în capul mesei, dar încearcă să-și aroge acum meritele altora.

Căci nu! Dl.Iohannis nu a făcut nimic pentru integrare! Alții au făcut-o. Guvernele din perioada președintelui Emil Constantinescu, guvernul Năstase, guvernul pe care eu l-am condus, pe ele a apăsat răspunderea integrării României în NATO și UE. Pe atunci, dl. Iohannis era un primar din Sibiu care nu făcea decât să profite de generozitatea guvernului pe care l-am condus și să-și croiască drum electoral pe banii alocați de noi Sibiului, capitală culturală europeană.

Azi, fostul primar se crede vreun Churchill ori Nelson Mandela al României; crede că parcursul european al țării stă strict în augusta sa persoană și împrăștie, între două navete la Bruxelles și un palton trântit nervos pe capota mașinii, minciuni toxice despre ”cei care vor să scoată țara din UE”.

Niciun partid nu a avut vreodată această temă, la noi, în campanie ori în afara ei. Niciun politician cât de cât relevant nu a pus la îndoială orientarea pro-europeană a țării. Faptele există doar în imaginația prezidențială.

Ca unul care mi-am pus semnătura pe documentul de aderare a României la UE, nu am de gând să accept lecții de europenism de la unul care stă mai mult prin munți ori prin străinătate decât la locul de muncă. Și care a fost și el prezent la ceremonia de aderare sus pomenită. E drept, ca invitat al guvernului altei țări.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest tariceanu, un excrement uman, o basina vie, un produs al societatii romanesti care din pacate se adanceste in prostie...
0
0
Sunt klaus omul tau care te invita mereu sa ii penisul in gura cand ma aperi si curul sa m il stergi cu limba ta eleganta cand e plin de cacat.Sa vii sa iti ofer o casa din alea manglite de mine si carmen artista de centura.Daca esti modest si nu doresti o casa mocca ciordita mergi cu mine langa Patriciu la cca 2 m adancime ca si ala avea la case de nu le mai stia numarul.
1
2
Mai Caline ai uitat ca ai vrut si tu sa fii odata profet si ai luato in barba,tantalaule ce spuneai inainte de europarlamentare"referendumul pe justitie a picat din cauza prezentei scazute la vot".Ai face mai bine sa ramai in lumea ta visatorule inpreuna cu poetul Varujan Vosganian.
5
1
Nu e doar un trantor solemn. Este un om plin de ura,un om foarte rau,care dispretuieste romanii liberi. Are vorbe frumusele doar pentru cei ce-l ling in adancul curului,insa nici pe acei indivizi nu-i respecta.Nu e prost,stie ca lingaii au interese meschine,nu-l ling din dragoste. Da,nu e prost,e pur si simplu rau,crud si inuman dar stie sa nu-si arate insusirile odioase sub masca de statuie mecanica vorbitoare.
0
6
cacariceanu asta e atat de senil incat uita sa isi ia pastilele si ne tot spune despre el...
5
1
acesta este gradul de civilizatie- exprewsia ''trantor'' adresata unui presedinte al unei tarii democratice de catre al doilea om in stat- spune multe despre acest individ. RUSINE DLE TARICEANU, INTELEG CA TE REWORIENTEZI PTR FUNCTIA DE PRESEDINTE AL TARII- jalnic. MITOCAN- EXPRESIA CARE TI SE CUVINE
7
3
Lasal pe Jonanis excrocule mai bine zine cum le-ai traso tu romanilor ajutat de colegi senatori ingractorule ordinar.
7
1
mancatorii de kktde mai jos sunt sugatorii de pula w c iohanuss muie va da tariceanu la toti
3
8
Mai bine si-ar pune la munca ministrii ca sunt inerti si contribuie si ei la boala economiei actuale. Asa la munca cum se face in UE la care domnia sa a aderat fara sa il invite de exemplu pe nastase care a negociat 4ani dosarele de aderare inaintea lui. Asta daca e sa vorbim de cei prezenti atunci la sedinta de aderare si de lectii de istorie si europenism.
7
6
Nenorocitul asta de tap batran a dat in mintea talharului Dragnea. Japita asta se crede mare politician dar a distrus impreuna cu securistul Patriciu Partidul Liberal ca asa aveau ordin de la rusi. Mai are doi ani maximum si va merge sa-si petreaca linistit batrinetile linga Dragnea. Stie asta si din cauza asta devine isteric. Orice om care se stie nevinovat merge cu capul sus sa-si clarifice situatia daca nu e hot. Basescu pe care-l injura pe unde poate, cu toate defectele lui asta a facut si-i da clase domnului mare spagatist Tariceanu.
14
4
la puscarie in catuse tu cu toata familia ta jigodie neofascista, nu vedeti abuzuri , nu vedeti cum se iau grade in justitie fara examen ,promovari pe cumetrii ,protocoale ,judecatori obedienti cu nashul in suflet ,asta este adevarata fatza a justitie pe care o sustineti .
8
11
Bravo limbistii mei de TOP.Nu lasati pe nimeni sa imi spele rozeta plina de cacat cand frec eu pula prin munti la schii.Ce pula mea sa muncesc prea mult cand am atatia prosti care ma sustin iar eu fac freesoane daca muncesc mult.Plec marti de la Sibiu si ma intorc joi d.amiaza.Vreau inca un mandat de frecat pula sa mai ciordesc niste case prin Bucuresti si ceva copii sa mai praduiesc.Fiti pe faza limbaii mei si lingeti mi pula la greu.Succesuri maxime !!!.
7
13
Cand auzi zornait de catuse devii isteric , asa era si dragnea ! Alianta psd si alde trebuie reintregita , la puscarie...
19
9
Asa este cand dai prostului sau fudulului putere. Din profesor de provincie ,satul de invatamant si intrat la primaria Sibiului, prin proptele si votul naiv,Iohannis ajunge ditai bulibasa,presedinte numit de cretini ,,sef de stat'',cand la noi nu exista prevazut acest post prin Constitutie si este doar balegat din gura ca simbol al pupincurismului cronic. Un nimeni barat a devenit arogant cu o tara intreaga si prins de virusul sefilor de clan tiganesc,se crede ,,numaru'unu''. Cichi-cea,maneaua Iohannis are curul plin de limbile unora si mai mizerabili dar si ale unor prosti,foarte multi.
8
18
te asteptam la o noua nunta , sa-ti aducem darul, un picioar in fuuund din politica romaneasca 4 % , nu e nota de trecere, ciocul mic .........
20
5
patrulasuta ar trebui sa vorbeasca de procentajul realizat. nu reprezinta pe nimeni pe esichierul politic! cred ca se incadreaza cu succes la aceeasi categorie de trantor politic, la fel ca cel criticat. sper sa apara un om integru si charismatic pana la alegerile prezidentiale ca sa nu mai fim nevoiti sa alegem raul cel mai mic
21
7
Ce ai facut taraie coaie pana acum de iti permiti sa vorbesti de presedintele statului. Din cate imi amintesc doar combinatii ai reusit sa faci si astea sub incidenta legi . Norocul tau ca te apara colegi infractori din senat si parlament . Te feresc pana intr-o zi . Cum si dragnea vrut sa scape are sa-ti vina si tie soarta .
22
11
Un gaga de doar 4%.
21
10
Iaca asa se face politica
4
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218