REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Călin Popescu Tăriceanu, după ce Iohannis a aprobat pensionarea lui Augustin Lazăr: „Ați rezolvat-o tardiv, superficial“

Călin Popescu Tăriceanu, după ce Iohannis a aprobat pensionarea lui Augustin Lazăr: „Ați rezolvat-o tardiv, superficial“

Replica API 22 aprilie 2019 | 02:00 582

Călin Popescu Tăriceanu

Reacție de ultimă oră a liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cu privire la pensionarea șefului Parchetului General, Augustin Lazăr.

”Președintele României, dl Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie a.c., decretul privind eliberarea din funcția de procuror a domnului Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, la data de 27 aprilie 2019 – pensionare”.

Final cu happy-end, am putea spune, pentru două personaje patetice. Procurorul prigonitor de disidenți pleacă acasă decorat de societatea ”civilă” și cu o pensie uriașă, care îi va asigura o bătrânețe relaxată. O relaxare pe care nu a avut-o și nu o are niciun fost deținut politic al statului comunist. Nu e suficient că au fost hăituiți și umiliți pe vremuri, au ajuns să fie umiliți și azi. De data asta de presa aflată pe ștatele de plată ale statului-paralel, de vocile intelectualilor năimiți prin pădurea Băneasa, de decorațiile de mâna a patra aruncate de președinte la presiunile altora... Președintele pleacă și el, în week-end, pentru Paști, ca să se bucure de tihnă, alături de cei dragi, mulțumit că a ”rezolvat-o” cu bine.

Ați rezolvat-o, dle președinte, dar așa cum le rezolvați dvs pe toate: tardiv, superficial și satisfăcător doar pentru cei din tabăra dvs. Prea târziu, dle președinte, niciun decret de decorare ori de pensionare nu va șterge imaginea cu care veți rămâne în ochii noștri: aceea de complice al regimului îndreptat împotriva cetățeanului. De ieri ori de azi!...", scrie Călin Popescu Tariceanu pe Facebook.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu jigodie ordinara- nu va bucurati, nu ati reusit inca sa treceti Romania pe persoana fizica-mai sunt oameni cu coloana vertebrala voi nu ati avut asa ceva si nu realizati ce inseamna omenia, cinstea, corectiotudinea. Prtefer sa mananc o ceapa cu paine pe o masa curata decat sa ma bucur de banii furati de la gura copiilor bolnavi
2
0
Tari ,sluga credincioasa a lui Dragnea , a lui Patriciu , de unde ai atita avere c urvarule ? 5 neveste , toate aranjate material, tu ajuns un bosorog senil , tu care cu alt talhar ati aprobat aceste pensii mari , speciale, deci nu mai intreba gunoiule
2
0
Tu asta care vorbesti ti-ai rezolvat dosarul penal sau va dati cu parerea in calitate de spagar dl.Tariceanu.
3
1
Tariceanu,o SLUGA care l-a servit pe Dinu Patriciu. Nu tara, Nu poporul Roman, Nu. A fost gladiatorul celui mai mare HOT care-a jecmanit tara asta si pe noi toti. Pentru el si alti hoti ca el a slujit naparca asta cat a fost premier! I-a dat Rafinaria Petromidia hotului aproape pe gratis, ala a juns miliardar si-a tocat banii cu toti golanii si toate curvele iar tara asteapta si acum datoria promisa! Un excrok si-un tradator de tara, asta-i tariceanu.
4
1
Nesimtire la cel mai inalt nivel.
2
1
Justa remarca domnule Tariceanu. Mai combativ va vrem.
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218