REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Călin Popescu Tăriceanu, huiduit la intrarea la audierile de la ÎCCJ

Călin Popescu Tăriceanu, huiduit la intrarea la audierile de la ÎCCJ

Replica API 26 martie 2019 | 00:24 452

Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE și președintele Senatului, Călin Popescu Tariceanu, a fost huiduit la intrarea în Înalta Curte de Casație și Justiție, anunță România TV.

Călin Popescu Tăriceanu s-a prezentat, luni, la instanța supremă, unde se judecă un nou termen în apel în dosarul în care președintele Senatului a fost acuzat de mărturie mincinoasă. Întrebat dacă va da declarații în fața judecătorilor, Tăriceanu a spus că instanța va decide acest lucru.

„Instanța decide. Dați-mi voie să fac aceste afirmații în fața instanței”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la intrare în sediul ÎCCJ, întrebat dacă va da declarații luni, în fața magistraților.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intotdeauna binele invinge raul! Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea care s-a urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia iar HOTII la puscarie unul cate unul...
4
2
Auzi bai avortonule, vezi ca tarfa de ma-ta este pe centura la produs si e plina de pouli! Du-te si ajut-o ca nu mai face fatza la supt!
1
2
A fost urat de Basascu,normal sa fie urat de Iohannis ,care e mult mai prost decat Basescu,doar ca are alt limbaj. Tariceanu este liberal, nu se supune nici PSD-ului,dar nici rahatilor basisti sau diliilor din alte gasti numite partide.Si protestatarii aia sunt niste dobitoci facuti din laba,fara minte proprie si incapabili de altceva decat scandal si agresivitate fizica ,asa cum sunt si asa zisii suporteri violenti,de fapt niste violenti cazuti psihic ,dezumanizati si imputiti.Protestatari adevarati sunt cei cu revendicari inteligente,ori acum nu avem asa ceva.
2
4
Asta n-a facut nimic ptr tara de 30 de ani decit s-a insurat de 5 ori--Un zero barat
5
1
Cei care il sustin pe Tariceanu o fac din interes sau fiindca nu cunosc cine este cu adevarat omu.Asta a facut mult rau Romaniei ,pe principiu lasa-ma ma cu tara mie sa imi mearga bine,nu e singurul politician hot dar e unul de frunte si cu vechime in munca.
6
1
suge ma-ta cu ardoare , orice pula platitoare !
0
4
Mare jeg mare idiot si cu multi adepti retrdati!
6
2
Huiduit de cine? De un descreierat scapat de la Balaceanca si care e, deocamdata, liber pe strada?! Asta poate face orice nebun...
3
10
Muie cu handel sa o luati in gura de la taricel
4
13
@ un fan si cu tembelul de Ceausecu Tivilindic sa -mi luati mielul la tranta!
5
12
In curand veti fi linsati leprelor!
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102