REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE:

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE:

Replica API 14 septembrie 2018 | 00:00 477

„E atât de nenorocită postura asta de preşedinte-jucător pe care a inaugurat-o Băsescu, nu vă imaginaţi…”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca este singurul om credibil astazi din randul celor aspiranti la denumirea politician,el mai are coloana vertebrala si nu se linguseste pe langa nimeni,restul hahalere de doi bani. Tariceanu mai poate adece prosperitate in tara asta,pentru ca spune adevarul este atat de blamat si in special de opozitie ,care umbla cu mucii fular sa puna mana pe ciolan,care mai sunteti de buna credinta nu le dati satisfactie latrailor,eu nu fac politica,dar urmaresc felul cum au decazut mintile infierbantate si ura ce vor so aplice asupra oaMENILOR.
1
4
mai nenorociti decat voi, ciuma rosie- o haita de hoti ordinari, borfasi, excroci, penali, puscariasi, mincinosi- nu cred ca exista- am avut noroc cu Basescu, nu ati reusit nici atunci si cu atat mai putin acum- sa aruncati tara in aer- ati reusit acum performanta unor salarii si pensii greu dew imaginat. RUSNE BORFASILOR DE CEA MAI JOASA SPETA, ATI ORDONAT, PRINTR-O SECRETARA DE SCOALA GENERALA- GAZAREA COPIILO, MAMICILOR SI PENSIONARILOR- acum va dati cu curu de gard, curvelor- puscaria sa va manance
3
1
pedofil,''conduc si guverneaza''Romania .2 gunoaie cu picioare.Pe noi doar dictatura militara coordonata de un regim nationalist ne mai salveaza.Iar in Constanta neaparat un primar din vestul tarii nu provenit din arabi machedoni tigani si sudisti.
4
1
Nu prea imi place Tariceanu,insa este de departe mult superior impuritatilor din asa zisul PNL,ca sa nu mai vorbim de gloatele de lichele schizoide si agresive din USR. Omul este impotriva imposturii,asa ca e normal sa fie critic fata de Base ori Iohannis. In loc sa aparam fapturile alea,mai bine am gasi oameni mai buni decat Tariceanu,Iohannis,Ciolos . Ei,oamenii buni exista dar sunt pusi in umbra chiar de sefii lor. Daca tot plimbam la conduceri aceleasi moace sinister si mucegaite nu vom avansa decat inspre fundul gropii.
1
4
Asta se cearta cu toata lumea,cu nevestele cu Basescu,cu Iohannis,sau cu noi.Nimeni nu e bun,nimeni nu se ridica la inaltimea lui in afara de Dragnea,cel care-l tine de lant.Acest om de doi bani,fara demnitate este un zero fara PSD.Partidul lui a intrat la limita in Parlament dar uite ca face legea in Romania alaturi de cel mai nociv si cel mai corupt partid care l-a avut Romania vreodata.Tariceanu,presul lui Dragnea.Mi-e scarba !
4
2
Cine vorbeste !?
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367