REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Călin Popescu Tăriceanu, prima REACŢIE după achitarea definitivă: 'Bucuria mea este parţială'

Călin Popescu Tăriceanu, prima REACŢIE după achitarea definitivă: 'Bucuria mea este parţială'

Replica API 24 aprilie 2019 | 01:01 457

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, are o primă reacţie la decizia ÎCCJ prin care a fost achitat definitiv în dosarul care i-a fost deschis la DNA Braşov, scrie stiripesurse.ro

"Bucuria mea este partiala. Dupa lucrurile prin care am trecut din 2015 pana in prezent, care i-au afectat pe toti cei din jurul meu, am vazut cum s-au raportat unii oameni din jur la acuzatiile pe care le-am primit. Tot acest calvar astazi s-a incheiat", a declarat Tăriceanu la Antena 3.

Liderul ALDE s-a referit şi la alte persoane care au avut de suferit de pe urma unor acţiuni ale DNA, cum au fost Dan Radu Ruşanu sau Mariana Rarinca. "Nu pot sa nu ma gandesc cate nedreptati s-au intamplat, cate persoane au avut de suferit", a precizat Tăriceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la groapa cu tine , dar sa lasi capul afara sa-ti dam la muie !
2
2
Hai siktir sluga ordinara! L-ai slujit pe patriciu si-ai tradat tara, ai furat odata cu hotul ala avutia tarii! La doar cateva luni dupa ce tu, loaza ordinara, i-ai facut cadou Rafinaria Petromidia, patriciu a devenit miliardar in dolari. Primul din tara. Romania nu a vazut si nu o sa mai vada un chior pe aceasta rafinarie care imbogateste acum un stat communist, Kazachstan in a carui proprietate a ajuns. Petromidia nu mai este a Romaniei care a construit-o cu atata truda ca sa traim toti mai bine si tu, un hot, ai dat-o de pomana, pe datorie! DNA mai functioneaza? Nu te intreaba nimeni de sna
2
1
Partidele care se straduiesc sa dea legi pt.infractori slabind justitia care cica este prea dura pt.cei care dau tepe de milioane de euro statului se cunosc,cu toate ca hoti astia de milioane iau mai putin decat un hot de buzunare aliantei PSD ALDE i se pare ca justitia este prea dura cu politicieni penali.
1
0
La groapa cu morticeanu
3
3
Acest infractor nu are o minima decenta sa taca, achitarea este rezultatul direct al siluirii legilor justitiei de catre toti infractorii din parlament.
5
2
Pai nu aveti majoritate parlamentara?Cine vreti sa schimbe legile eu?Faceti sa fie bine sa nu fie rau!
3
3
da, justitia mana in mana cu hotii de la pedele usr si in general cu opozitia .Exemplu cum se inchid pe banda rulanta dosare lui bhase ,cum au fost inchise 48 dosare lui KWI , unde si in ce stare se afla dosarul fermecatoarei ?
3
5
justitie de kkt mana in mana cu hotii
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369