REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Călin Popescu Tăriceanu, prima reacție, după ce ALDE nu a făcut pragul la europarlamentare

Călin Popescu Tăriceanu, prima reacție, după ce ALDE nu a făcut pragul la europarlamentare

Replica API 27 mai 2019 | 04:02 426

ALDE nu a reușit să treacă pragul electoral, confom rezultatelor Exit poll realizat de CURS-Avangarde. Tăriceanu consideră că încă mai sunt șanse, asta pentru că exit poll-ul este estimativ, conform stiripesurse.ro.

”Votul s-a încheiat și constatăm că este un număr excepțional de mare de votanți ceea ce demonstrează că în România democrația este vie.

Rezultatele exit poll evident că sunt numai indicative. Ceea ce urmează de aici încolo este foarte important și le solicit tuturor reprezentaților noștri să rămână în secțiile de votare.

Așa cum arată cifrele, referendumul va fi validat, dar părerea mea nu mi-o schimb. Acest referendum nu va face decât să adâncească falia din societate.”, a spus Tăriceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt tine urgent este sa sugi pula usr-ului ! ma-ta , multinationala , pt ca s-a futut cu toate natiile ,sa faca numai sex oral sa nu mai fete dobitoci ca tine ! saracule , noi ne-am facut treaba , tu tot amarastean ramai . Sugi pula celor cu pensii speciale , ale vor ramane , te asigur ca nimeni nu le vrea abrogate , Pupa-ti nevasta pe gura ....sa ne bucuram si noi !
0
1
Morticianu ofticianu
1
1
Mars la gunoi bai limbric expirat!
2
1
Jigodie marxista sub masca liberala
1
2
L-alde Tariceanu n-au trecut pragul !
3
0
Taratoarele lui DRACnea, codrin stefanescu, radulescu mitraliera, ciordache, nicolicea, serban nicolae si corvetele lui DRCnea din Videle: carmen dan, olguta vasilescu si docile veorica, toate taraturile astea ale lui DRACnea, AFARA din PSD!!! Daca PSD mai vrea sa se salveze sa puna in fruntea lor oameni ca primarul Iasului, Chirica! Asa doar poate, poate se vor salva, altfel pan la alegerile urmartoare va fi un mare ZERO BARAT!
3
1
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
6
1
Tariceanu e un mosulica expirat!
5
0
romanii au primit cea mai buna si legala veste- INCARCERAREA PUSCARIASULUI DRAKNEA. Urmeaza ca dta , care te-ai cramponat de imunitate , sa-i urmezi, cu demnitate , pe mazare si puscarias
7
0
Acum sa vedem ce mai spune Tariceanu de conducerea alde constanta, cum s-a mai luptat ea sa nu ia voturi. daca pui un neica nimeni la conducere, aia primesti. sa vedeti cum o gramada de jigodii de la alde pleaca la pro romania si usr din posturile cheie din Constanta.
7
0
Pleaca cu tot cu PSD
16
1
Asta e adevarul nu ce spuneau inst.de sondaj care dadeau ALDE la egalitate cu PLUS; daca votau mai multi scapa tara si de santajisti aia de UDMRisti,poate la viitoarele alegeri parlamentare.
19
0
Ne-ati furat neamul Romanesc 200 de ani voi domnitorii Fanarioti Greci si a- ti dus aurul nostru in Grecia
22
2
S-o sugi mai curva de om!!!
25
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218