REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Călin Popescu Tăriceanu, replică pentru Rareș Bogdan: Sunt alți amatori care se zbat

Călin Popescu Tăriceanu, replică pentru Rareș Bogdan: Sunt alți amatori care se zbat

Replica API 18 septembrie 2019 | 00:10 497

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi răspunde prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, cel care spunea că ALDE și Pro România nu vor avea ce căuta alături de PNL la guvernare. Tăriceanu îi transmite lui Rareș Bogdan că oricum ALDE nu-și dorește să mai intre acum la guvernare, scrie stiripesurse.ro

”Nu mai vrem să intrăm la guvernare. Sunt alți amatori care se zbat să ajungă cu orice preț. După experiența de 2 ani și jumătate alături de PSD, e nevoie de o perioadă de reconsolidare, de recâștigare a identității liberale, parteneriatul politiic cu PSD trebuie să recunoaștem că ne-a afectat. Mulți dintre alegătorii noștri au migrat, noi am adus alături de noi un electorat cu o viziune mai degrabă de stânga, nu coincide cu abordarea liberală, dacă vorbim de economie sau de respectarea drepturilor și libertăților. E nevoie de o perioadă în care să ne recâștigăm suflul liberal...”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Realitatea TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poti sa o trimiti diseara pe nevasta-ta la Colonade sa-i dau un cadou pt tine ?daca da , sa aibe '' replica'' in mana ! comunist nemernic , ai uitat cand ne-ai trimis la canal bagati-ai pula in gura ma-tii de jegos ? acum ai tupeu sa vorbesti , esti ofticat ca n-ai pensie speciala , ai latrat degeaba ? muie , sa te saturi , de pensiile noastre nu se atinge nimeni , sunam pe putin ....si nu e bine , drag pensionar !
0
4
PNL, mai ales Rares Bogdan sa mearga inainte ca tavalugul peste psd-eii astia care-au nenorocit tara, care-au furat, in continuare fura cu pensiile speciale, cu fii, nepoti, cumnati, cumetrii, amante angajati cu nemiluita si pe 'jde mii de euro pe luna la stat, ii vedem in primariile locale, in deconcentrate si-n ministerele impuiate de psd..La toti astia sa spuna PNL ferm ca le scoate imediat paiul din gura, altfel sug astia si ultimul banut de la buget! Fara pensii speciale! Nu numai la parlamentari si primari! Nici la magistrati si militari.. LEGEA SALARIZARII si LEGEA PENSIILOR. Atat.
3
2
Tariceanu a schimbat regulile jocului in timpul jocului si asta il va costa mult. Va disparea din viata politica impreuna cu pisoiul ponta si va infunda puscaria
4
0
Lasa ca nu o sa mai fie cine sa va apere pe tine si pe Vosganian de DNA.
6
1
Du-te in ma-ta bai bososrog senil!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920