REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Călin Popescu Tăriceanu vine cu REPROȘURILE la adresa PSD și a miniștrilor: 'Există o deficiență majoră'

Călin Popescu Tăriceanu vine cu REPROȘURILE la adresa PSD și a miniștrilor: 'Există o deficiență majoră'

Replica API 7 mai 2019 | 00:57 411

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni seara, la România TV, că actuala coaliție nu a reușit o comunicare bună cu cetățenii. Liderul Senatului le-a reproșat subalternilor, dar și partenerilor din PSD, că nu au reușit să le explice românilor toate lucrurile bune făcute de coaliție, conform stiripesurse.ro.

”Ceea ce nu am reușit să meargă bine este componenta de comunicare cu cetățenii, componenta de comunicare publică. Există o deficiență majoră la nivelul partidelor, în primul rând, încep prin a-mi asuma și eu acest lucru, există o deficiență la nivelul Parlamentului sau la nivelul echipei guvernamentale, pentru că slavă Domnului stăteam astăzi și mă uitam, am făcut un document de sinteză pentru mine și colegii mei cu evoluția salariilor minime, salariului mediu în România în ultimii 12-13 ani, cu evoluția pensiilor minime și medii ca să vedem cum stăm, cum ne raportăm față de celelalte țări din UE.

Și saltul este foarte mare. Și sigur că încă nu putem să spune că toți oamenii, toți cei care sunt salariați, toți cei care sunt pensionari au perceput suficient aceste măsuri, adică avem loc încă să majorăm și mai mult salariile și pensiile ca să putem crește nivelul de trai, dar niște pași s-au făcut. Cine neagă acest lucru atunci dă dovadă de rea credință”, a conchis liderul ALDE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum zici Taricene,romani nu isi dau seama cat de mult munciti voi pt.ca aveti probleme de comunicare.Ma nene pe mine nu ma intereseaza cat munciti voi ci rezultatele munci si pentru asta nu am nevoie de comunicarea voastra pentru ca se vad ma prostovane.
4
0
mincinosi ordinari, javrelor nenorocite va jucati cu destinele noastre- Romania nu este pe persoana fizica puscarias draknea care a reusit sa-si puna toate nulitatile pe popsturi cheie in ideea de a scapa- prin absurd daca vei reusi aici pe pamant- dincolo, iadul nu te va accepta
5
0
Tariceanu,o SLUGA care l-a servit pe Dinu Patriciu. Nu tara, Nu poporul Roman, Nu. A fost gladiatorul celui mai mare HOT care-a jecmanit tara asta si pe noi toti. Pentru el si alti hoti ca el a slujit naparca asta cat a fost premier! I-a dat Rafinaria Petromidia hotului aproape pe gratis, ala a juns miliardar si-a tocat banii cu toti golanii si toate curvele iar tara asteapta si acum datoria promisa! Un excrok si-un tradator de tara, asta-i tariceanu. Naparca asta de om trebuie judecat de tradare de tara nu sa mai stea in fruntea tarii, ca nu suntem o tara de HOTI.
8
0
Doua postari, aici, sub mine, doua dovezi de prostie. Procent? 100%! Nu se zice ca mama prostilor e mereu gravida? Iata dovada! Cica preturile au crescut de cinci ori... Tembelule, in ce lume traiesti?!
0
3
Nu asta e individul care fiind la butoane si stiind ca va pierde a dublat salariile o luna ca urmatorii la conducere sa fie nevoiti sa limiteze pomenile ?
4
1
Bai TEMBELULE ATI MARIT SALARIILE SI PENSIILE SI PRETURILE AU CRESCUT DE 5 ORI.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218