REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Călinescu și Mihai Petre, vorbe dure la Românii au talent: „Te crezi buricul pământului“

Călinescu și Mihai Petre, vorbe dure la Românii au talent: „Te crezi buricul pământului“

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:00 364

Ultima ediție de la Românii au talent a iscat multă tensiune între cei doi jurați: Florin Călinescu și Mihai Petre. Cei doi au răbufnit și și-au adresat vorbe dure, în special după ce Sînziana Oslobanu a interpretat o doină.

Florin Călinescu a simțit că momentul a fost unul prea trist, însă colegul lui de la masa juriului a fost împotriva părerii sale. „În emisiunea asta trebuie sa veniți cu veselie, nu cu mortăciuni. Punct ”, i-a spus Florin Călinescu tinerei concurente.

Însă Mihai Petre a fost de altă părere, iar în acel moment fostul prezentatorul tv a luat foc. „Puștiule, vezi că esti cu 10 ture de stadion în spatele meu. Aici e creier. Nu mai da cu mâna. Atâta știi să faci. Să te repeți. Până nu pune el pe mort marama asta, nu se lasă. Ești nebun la cap. Tu știi că o freci, dar te las în pace. Aici nu poți să faci ce vrei. Te crezi buricul pământului. Discutăm în pauză. Ai un limbaj ieftin și limitat”, i-a spus Florin Călinescu revoltat lui Mihai Petre.

Mihai Petre a reacționat numaidecât și i-a întors vorbele, apărându-se și menținându-și părerea în continuare.

„Fac ce vreau aici. Continui exact cu ideea mea. E deja urât. Aici pot să fac ce vreau. Nu m-am făcut de c***t, stai liniștit”, i-a răspuns Mihai Petre nervos.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Calinescu n-a fost un actor! A-l numi actor inseamna a batjocori meseria asta. El e un mascarici ieftin, cu mijloace limitate, usor obsedat sexual, caci nu se poate sa nu faca aprecieri cu tenta sexuala macar o data pe emisiune. Si el numeste asta spirit... E jalnic, astia de la ProTv l-au adus acolo ca sa nu moara de foame. I-ar sta mai bine la o gura de metrou... Pe de alta parte, nici Mihai Petre nu-i mai breaz...
2
0
Calinescu, cara-te afara din viata publica. Timpul tau a expirat. N-o sa te planga nimeni. Du-te si stai linistit la umbra, la tine acasa. Ce-a fost a fost si a trecut. Adios si lasa-ne.
3
0
Si nevastasa i sa sinucis, din cauza cancerului acum cativa ani
2
0
Au totusi o doza de umor ! Sa nu-i minimalizam !
0
2
Ce sa zic, galceava intre doi nimeni!
2
1
S-a sinucis fii-tu, cheliosule. dar vad ca tot ai chef de viata. L-ai iubit pe fii-tu mai mult de o gramada...
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218