REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Călugăr LOVIT şi LEGAT de trei infractori mascaţi

Călugăr LOVIT şi LEGAT de trei infractori mascaţi

Replica API 12 mai 2017 | 00:08 631

Arest

Arest

sursa foto heraldsun.com.au

Clipe cumplite pentru un călugăr din Constanţa! În timp ce se afla la un schit aflat în construcţie, situat în extravilanul municipiului, s-a trezit cu 3 indivizi peste el, care purtau măşti şi mănuşi. Aceştia l-au lovit şi apoi l-au legat, după care au „operat” în voie. Totul s-a petrecut în februarie, iar acum a fost prins unul dintre suspecţi. Magistraţii au decis să-l bage după gratii pentru 30 de zile.

Schitul Sfânta Treime, care aparţine de Arhiepiscopia Tomisului, este situat în extravilanul municipiului Constanţa, la un kilometru în plin câmp în zona de N-E a zonei industriale, începând de la piciorul podului Constanţa - Cumpăna. Victima, care este călugăr, se afla acolo. Ea este din Ialomiţa, dar stă la schit, chiar dacă este în construcţie, având pusă la dispoziţie o baracă. Un fel de om bun la toate, având în vedere că el asigura şi paza locului. Însă, într-o noapte din februarie, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. În jurul orei 22.00, trei indivizi au dat buzna peste călugăr, l-au lovit, legat şi apoi au furat două telefoane mobile şi nişte documente.

Astfel, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, l-au depistat pe Gigi Marian Voiculescu, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Poarta Albă – județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. "Astfel, la data de 05.02.2017, tânărul în cauză, ajutat de doi complici, i-ar fi sustras, prin violență, unui bărbat din Constanța, două telefoane mobile și alte bunuri", potrivit anchetatorilor. Prejudiciul de aproximativ 550 de lei a fost recuperat în proporție de 50% și predat persoanei vătămate.

"În seara zilei de 05.02.2017, în jurul orelor 2215, prin exercitarea de acte de violenţă - care au constat în lovire cu pumnul şi corpuri dure şi imobilizarea prin folosirea forţei fizice, precum şi prin ameninţare cu un cuţit - asupra persoanei vătămate R.S., inculpaţii au sustras din incinta Schitului Sf. Treime situat în Mun. Constanţa, pe un teren viran din spatele zonei industriale, un telefon mobil marca Nokia şi o casetă metalică cu dimensiuni de cca. 35x35 cm, în care se aflau documentele schitului, în condiţiile în care leziunile traumatice suferite de către persoana vătămată au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, cauzându-se astfel un prejudiciu persoanei vătămate evaluat la suma de 450 lei", potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Tânărul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care a fost prezentat, alături de cei doi complici, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IN DESERT!
0
0
De ce s-a insotit berbecul de calugar cu berbecii infractori ? Pentru hutza-hutza ?
0
0
tu esti doar prost sa mai esti si altceva ?
0
0
3 indivizi mascati agresati de un preot !Eu doar titlul asta il vad
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218