REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CALVARUL unei minore din Constanţa: ŞANTAJ contra favoruri sexuale!

CALVARUL unei minore din Constanţa: ŞANTAJ contra favoruri sexuale!

Replica API 26 ianuarie 2016 | 21:18 379

Filmată în timp ce se afla la baie

Filmată în timp ce se afla la baie

Un individ din Năvodari a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce o minoră nu a mai putut suporta calvarul la care era supusă. Mai exact, se pare că Dumitru Gabriel Ciobanu, care fusese concubinul mamei minorei, a tot şantajat-o, acesta cerându-i favoruri sexuale, în caz contrar ameninţând-o că va publica filmuleţe cu ea pe internet, realizate în timp ce se afla la duş.

Situaţie incredibilă la Constanţa! Dumitru Gabriel Ciobanu, de 29 de ani, din Năvodari, a trăit în concubinaj cu o femeie şi a locuit în casa acesteia. În tot acest timp, individul a filmat-o pe fiica femeii, în timp ce făcea duş, iar după ce s-a despărţit de ea a început să-i şantajeze copila. A urmărit-o şi agasat-o până ce aceasta i-a spus totul mamei, care a mers la Poliţie. Astfel, s-a stabilit că, din iulie 2015 şi până în prezent, Dumitru Gabriel Ciobanu i-a cerut fetei favoruri de natură sexuală sub ameninţarea difuzării pe internet de materiale, respectiv fotografii şi filmuleţe cu aceasta, surprinsă în ipostaze nu tocmai plăcute. În plus, individul a urmărit-o prin locurile pe care ştia că le frecventează şi a contactat-o telefonic în mod repetat, inclusiv pe reţelele de socializare. În cele din urmă, totul a ajuns la urechile oamenilor legii.

„Începând cu vara anului 2015 şi până la data de 22.01.2016, atât direct, cât şi prin intermediul mamei acesteia, inculpatul i-a pretins în mod repetat persoanei vătămate A. D.C. în vârstă de 16 ani să întreţină cu acesta raporturi sexuale sub ameninţarea difuzării de filmări compromiţătoare cu aceasta, filmări pe care inculpatul le realizase fără drept prin înregistrarea persoanei vătămate în timp ce se afla dezbrăcată în baia locuinţei ei în perioada în care inculpatul a trăit în concubinaj cu mama persoanei vătămate şi de asemenea, a urmărit-o în mod repetat pe persoana vătămată în locurile pe care aceasta le frecventa şi a contactat-o telefonic şi prin intermediul reţelelor de socializare, transmiţându-i mesaje ameninţătoare şi obscene”, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Acum, Ciobanu este cercetat pentru şantaj, hărţuire şi violarea dreptului la viaţă privată. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, după care, pe 24 ianuarie anul curent, a fost propus spre arestare la Judecătoria Constanţa. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu privire la inculpatul Ciobanu Dumitru-Gabriel. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 24.01.2016 şi până la data de 22.02.2016, inclusiv”, potrivit portalului instanţelor de judecată. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 ore de la pronunţare. Totodată, menţionăm că individul a mai fost cercetat, în trecut, pentru furturi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614