REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Camera Deputaților a decis TACIT: Legea prin care se vor aloca fonduri de 860.000 de euro Casei Regale, adoptată

Camera Deputaților a decis TACIT: Legea prin care se vor aloca fonduri de 860.000 de euro Casei Regale, adoptată

Replica API 13 noiembrie 2018 | 00:31 475

Legea prin care se vor aloca fonduri de 860.000 de euro Casei Regale a trecut de Camera Deputaților, fiind adoptată tacit, fără să fie votată și dezbătută, potrivit Antena 3. Legea a fost adoptată prin procedură tacită și a ajuns la Senat care este cameră decizională, conform stiripesurse.ro.

Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că a fost depășit termenul constituțional pentru dezbaterea și votul pe marginea actului normativ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PE FRAIERI II TINE DRACnea ocupati cu latrina 3si -i ingrasa pe toti grosteii lu mihaita!
4
0
ca ei au votat cacatul asta. Sa-si-l bage dragnea in cur pe nicolae laba trista.
4
0
distrusule , felicitari , ai o nevasta cu gura de aur ! fierbinte si jucausa , ne place la toti . Tu ramai un. handicapat mintal ,obsedat de prea multa muie pe care o iei zilnic.
2
5
ma - ta suge pula bine ! Laba trista , muie sa-i dai ma-tii , ca e profesionista , iar tu sa o pazesti pe fiica-ta ca face ce a vazut in casa ! muie , noi suntem la putere , tu sugi ce aruncam noi , foamea te-a adus aici , sclav USR !
5
4
Fara casa regala erati voi, toti cacatii postaci, republica ruseasca ! Sa va fut analfabetilor si educatilor de olteni ! Muie dragnea, muie pesede !!!
4
6
din septembrie anul asta s-a mutat si principesa Sofie cu fiica ei in Romania, aproape ca s-au mutat toti aici in afara de Elena si Irina.Si daca urmariti blogul lor atent veti vedea ca principesa Margareta si Maria au cate un aide-de-champ, salariile astora evident ca le da statul, si cine asigura transportul lor cu elicopterul sau avionul in Croatia?evident ca statul roman.Adica pe langa astia aproape un milion de euro se cheltuie inca pe atat daca nu mai mult cu foielile lor de colo colo
6
1
de altfel grajdul caprelor regale nu-si achita taxele pe proprietatile detinute cu acordul tacit al guvernului,taiat padurea la negru,la palatul elisabeta afara ca nu platesc chiria nu achita nici utilitatile,amarnic partid social mai este si muiepesede
11
1
Parazitii regali cer cate 100 de mii de euro ptr fiecare.Impart banii inclusiv cu principesa irina,aia care punea cocosii sa se lupte intre ei legandu-le cutite la picioare,asta chiar merita bani de la statul roman,si impart banii si la nepoti,inclusiv parazitul Nicholas cu titlul retras. PS.Foarte interesant 00:40 cu 860000 euro statul roman ar putea sa asigure in toate scolile caldura pt copii in timpul cursurilor. Probabil ca parlamentarii se vor gudura pe langa paraziti regali si vor ,,pune umarul,, pt abandon scolar al copiiilor ca doar tara ii vrea prosti.
11
1
Cititi pe net mesajul pt comemorarea armistitiului al principesei custode margareta sa vedeti ce priceputa in cifre masonice , biata de ea bolnavioara.
7
2
DaCA CAsa regala primeste 860.000 de euro anul si romanii din ROMANIA mai citesc stiri ca iarna la scoala copiii nu au caldura, FOC VETI LUA PARAZITILOR! PLECATI CAT MAI AVETI VREME!
14
1
Alta sansa nu mai are tara sa se faca bine.Plecati toti din tara sa vedem de unde strang banii sa-i pape casuta regala.Lasati-i singuri sa-si mature palatele si castelele. Oricum la sinaia nu mai opreste nici dracu,s-au saturat aplaudacii de margareta si apoi sa fie trimisi acasa pt ca protocolul e privat.Deci poporul nu are voie la bucate,doar sa plateasca.Asa ca toti turistii urca la moeciu si poiana brasov.
14
1
Probabil margareta si duda vor sa reconstitue RASCOALA DE LA 1907. Nu le-ar sta rau alergati pri palatul elisabeta cu furci si topoare de catre hastagistii rezist. Odata ce regele a murit coroana merge la fier vechi.Casa regala in Romania e valabila doar cand e proclamat rege adus din strainatate si sa nu fie casatorit cu romanca.Statul roman cu 860 000 de euro pe an poate reconsolida pelesul pt ca e f posibila o prabusire si s-a dus de suflet ca muzeu.Statul roman nu e obligat sa transforme pe fetele regelui in asistati social cu pensii speciale. Monarhistii, in schimb,pot sa faca cheta lunar
10
1
....de Roumanie.Asa ma intitulez. He,he.Hai fraierilor munciti ca eu cu nicolae mergem sa bagam nasurile in niste pahare cu vin pt ca ne pricepem.Si in timpul liber,adica atunci cand nu suntem la petreceri ne rugam la biserica pt margareta si duda sa se dea la o parte,sa-l lase pe Nicolae sa devina regele biciclistelor din Romania.Pe unele le lasa gravide dar nu ma supar,avem de unde imparti bani pt toti.Ce frumoasa tara avem,Nicolae! Nicolae,dar crezi ca USR unde e membra nicoleta cirjan voteza pt noi?Bai romanilor munciti!
18
2
Cate pomeni mai da marele PSD pe spinarea noastra ???
15
1
Un test de paternitate nu arata si fatucile regale? De cand sustine statul copiii fostilor candidati la functia de sef de stat? Pt ca regele nu a fost legal sef de stat.Hai sa oferim bani si urmasilor lui vadim tudor,iliescu,constantinescu,ceausescu,dej....Bagati-va mintile in cap cu risipa de bani ca vine criza economica si primii care fug din tara sunt fatucile regale cu toti pampalaii lor.Pt ca astia nu vor la munca,doar la risipit banul altora.
10
1
Deja putorile rejelui fonfaitza isi pregatesc calarirea acestui popor.Au pus coroana regala pe capul acvilei de pe stema,pe bani.In Ardeal,deja tineretul l-au prostit.Nu degeaba a tinut sa faca nunta si limbricul nicolae la sinaia desi si-a facut soata securista cetatean uk.Urmeaza impartirea prazii,,Romania,, din care 60 la suta ii revine bastardului prince paul.Mai are si nicolae un copil la bv.Sa mai faca copii ca le impartim Romania lor.Daca vin si hohentzolernii,ghinion.Aia vor lua si capul principelui nicolae.Parlamentarii vor vedea unde va duce legea lor.O sa fie prea tarziu.
14
1
Au inceput babutele sa dea acatiste ptr casa regala.Se va alege praful de ei fara amprente.Cine asteapta mostenirile nemuncite va plati pt placutele de aur topite.
19
1
Sa va foot in gura de nenorociti ...tacit. In spitale colcaie gandacii, mucegai si conditii mizere, iar voi le mai dati si bani la gunoaiele astea ,,regale" care au trait pe spinarea poporului din banii, nu le mai ajunge ? Ce a facut casa regala a poolii pentru Romania ? Niste putori care au dobandit averi uriase si au trait toata viata pe spinarea fraierilor, iar acum suntem obligati sa-i tinem din nou in viata de huzur ? Rusine, scarbele drak !
25
2
acesti nenorociti si nemernici ordinari pot fi opriti numai prin deces- venit din senin, de la doamne- doamne ptr atat bine de care am beneficiat noi cei si mai saraciti din cauza lor. Caracatita este de neinvins, beizadele da 20 22 ani pusi in functii cheie- teleormanul, probabil capitala tarii, de care noi nu stim. La puscarie, pe viata puscariasule asa cum ai prevazut
19
2
Rusine parlamentarilor! Casa regala nu are nevoie de ajutor. Are mii de hectare de padure, palate, bogatii.....
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369