REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Camera Deputaţilor - Biroul permanent a respins cererile de revocare din funcţie a lui Iordache, Nicolicea şi Pirtea

Camera Deputaţilor - Biroul permanent a respins cererile de revocare din funcţie a lui Iordache, Nicolicea şi Pirtea

Replica API 11 decembrie 2018 | 00:37 353

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a respins, luni, cererile de revocare din funcţia de vicepreşedinte al Camerei a lui Florin Iordache, Eugen Nicolicea şi Marilen Pirtea, care au fost depuse de PNL şi, respectiv, de PSD.

"Toate trei cererile sunt respinse, deoarece articolul 28 din regulament spune că înlocuirea unui membru al Biroului permanent se face la propunerea liderului de grup, al grupului care l-a propus. Cererea de revocare a lui Florin Iordache a fost făcută de Raluca Turcan, nu de liderul de grup din care face parte Iordache. Cererea de revocare a lui Eugen Nicolicea a fost făcută de Raluca Turcan, nu-i liderul de grup. Cererea de revocare a lui Marilen Pirtea a fost făcută de Daniel Suciu, nu e liderul de grup. Şi Biroul permanent doar constată că alin. 1 al articolului 28 nu este îndeplinit. Deci, noi nu am intrat pe fond, am constatat că aceste cereri nu sunt conform regulamentului", a precizat secretarul Camerei Georgian Pop.

El a adăugat că nu a fost făcută nicio solicitare de revocare din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le platim ca datorie publica furaciunile lor. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE exact cum au facut francezii acum. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni si misei. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
6
0
dupa ce vor lua muie si cu motiunea de cenzura peneleprele, usr,pmp pleaca in vacanta veseli si bine dispusi Sefu am incercat sa-l dam jos pe Dragnea de la camera, am facut si motiunea vezi ce ascultatori suntem?Mai incercam la anussss nou....!
0
6
Psd a distrus tot ce inseamna romania intelegi
6
1
Idioada asta de Turcan nu stia ca nu poate cere revocarea. Asa de proasta este? Face cereri doar sa se afle in treaba. O vaca.
3
6
vacanta placuta si lasati politica .......dormiti in pace
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614