REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CAMION AL ARMATEI, RĂSTURNAT ÎNTR-O RÂPĂ! SUNT ŞI MORŢI

CAMION AL ARMATEI, RĂSTURNAT ÎNTR-O RÂPĂ! SUNT ŞI MORŢI

Replica API 30 iunie 2017 | 08:21 347

Alertă! Un camion al Armatei s-a răsturnat într-o râpă, în localitatea Dâmbovicioara din judeţul Argeș. Mai multe persoane au rămas încarcerate. Din primele informații sunt și persoane decedate!

A fost activat planul roșu de intervenție.

Este vorba de Batalionul 33 Câmpulung Vânătorii de Munte. Militarii se întorceau spre Câmpulung, cel mai probabil de la un exercțiu militar. Din primele informații se pare că într-o curbă șoferul camionului ar fi pierdut controlul, cel mai probabil din cauza unei defecțiunii tehnice. Primul care a sosit la fața locului a fost șeful de poliției din Dâmbovicioara. El a fost cel care a coborât în râpă. Surse susțin că patru persoane ar fi fost scoase fără semne vitale.

UPDATE:

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunțat, joi seară, că unul dintre militarii aflați în camionul care s-a răsturnat într-o prăpastie în județul Argeș a murit. Într-o intervenție telefonică la România TV, oficialul MAI a mai spus că alte două persoane se află sub camion, probabil decedate, ''lucru care nu poate fi confirmat încă''.

Citeşte şi: Cine sunt cei trei militari care au murit în accidentul de joi noapte

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati 2 la suta din PIB ptr aparare si inca 5 la suta din PIB ptr reparare.Daca s-o mai putea repara camionul.
0
0
Esti prost rau de tot bai baiete!! Pai tocmai asta este ideea dobitocule, ca acei militari sa fie transportati si sa se comporte cat mai apropiat de conditiile de razboi!! Unde ai mai vazut tu prostule militari transportati cu autobuzul??? Ca armata romana este o adunatura de prosti si incompetenti asta este alta treaba dar ca tu esti prost si nu gandesti este vina ma-tii!
0
1
Armata Romana are niste oameni extraordinari,niste militari care se decurca bine in ciuda sefilor de cacat si a dotarilor precare. Militarii romani si-au dat sangele inclusiv in zone de unde Romania,spre deosebire de exemplu de SUA,nu a beneficiat de petrol si altele,ci doar niste politruci au beneficiat de palavre scarboase propagandistice.Protocoalele bastanilor sa fie,cu dotarile militarilor mai lasa,....Ne mor soldati pe timp de pace,mergand pe strazi,din cauza carutelor zise camioane. Rusine!
2
0
parca noul ministru al apararii , tutuianu daca nu ma insel, aseara , dupa ce fusesera anuntate decesele, a venit fericit sa comunice ca nu sunt militari decedati. Cu asa specimene vreti rezultate. Incompetenta este ridicata la rang de victorie intr-o alianta de toata jena, carora li s-a mai alaturat, bineinteles cu interese majore, ungurii si miniritatile. Si acesta este numai inceputul Veti culege ce ati sadit, dezastru, haos
1
0
armata trebuie sa se deplaseze ca in conditii reale de razboi, cu camionul, problema este cine il conduce,,,alta problema este ca toti oficialii se feresc, dupa cum vedeti sa spuna starea reala a victimelor, mucles, nu se spune cati decedati, magarie de generali, MAI MAPN,...
2
1
Transportul persoanelor se efectueaza cu mijloace adecvate...autobuz,etc.Cumva se transporta cartofi?....Toata ziua va plimbati dar ptr tara asta ce faceti?.Doar interese proprii ???. Dotati doar DNA,M.J,Politie iar MAPn se transporta militarii cu camion fabricat in 1900 ....
4
2
in interior...atat de penibili"!Si nici mortii nu stiti ai numara...ba sunt 4,ba sunt 3...oricum,replica,de la anuntul ala de vreme rea,de ieri, ati dat numai tampenii de stiri
3
0
drumuri facute de base si Iohanis , mortii lor ! sa vina Dragnea la putere !!
1
12
Sa fie pace ca sa nu fie razboi!nici pe carosabil nu suntem in stare sa ne deplasam fara incidente?
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218