REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CAMION RĂSTURNAT la ieșire de pe A4, spre port!

CAMION RĂSTURNAT la ieșire de pe A4, spre port!

Replica API 17 septembrie 2019 | 00:50 477

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 16 septembrie, la ieșire de pe A4, spre portul Agigea, acolo unde un camion s-a răsturnat. O persoană a fost rănită.

A intervenit echipajul medical de prim răspuns SMURD B. A fost consultat soferul TIR-ului, la fata locului, dar s-a constatat că nu a suferit răni și, astfel, nu a fost transportat la spital.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste idioti transpirati ! De cand e cautare de manivele prin U.E. se dau mari intelectuali ! Stau prin parcari , fac clatite , se pisa in sticla si se dau destepti pe faceebook ! Mai nou este si o purcica din Lumina , Stefania se numeste , o petarda care s-a intins cu toti pana sa isi ia permis de C E si care pozeaza stand in curul cat Brazilia ... pe jos !...
2
0
nu e singurul.Vezi xam hnul la citeva luni.Soferii sint asa destepti incit nu stiu sa citeasca indicatoarele rutiere,se trezesc pe banda gresita di...urmarea o fedeti.La mai multi!
1
1
A intrat cu viteza de pe A4 pe dreapta spre port,a luat curba ca de obicei cu suta
1
1
De ce nu se semnalizeaza mai bine aceste fake de giratorii!!! Cati bani se baga inreparatiile de dupa accidente ...se poate lucra la sembalizare corespunzatoare!!
1
4
sa puna mana soferul si patronul lui sa repare sau sa plateasca reparatia parapetului. Ca la cum arata masina, e camion de locale de prin judet si stia drumul. Plus ca nu s-a rasturnat in sens, asta pentru soferul de weekend de sub mine. Boule!
3
2
Idiotul asta s a rasturnat la sensul giratoriu de la Dedeman! Nu la capatul lui A4 spre port! Si chiar daca era acolo, care i problema ca se termina in giratie? Ca dobitoacele nu discern ca trebuie sa reduci viteza cand ai indicatoare si marcaje transversale rutiere care te avertizeaza ca se termina autostrada si te limiteaza descrescator la viteza? Mare parte din soferii de TIR sunt retardati.
7
4
fara numar, direct in gaura.Asta este ideea celui ce termina o o autostrada intrun sens giratoriu.
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108