REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Campania Primăvara Umanitară: ajutoare de la ALDE pentru familiile nevoiașe din Lanurile și Viișoara

Campania Primăvara Umanitară: ajutoare de la ALDE pentru familiile nevoiașe din Lanurile și Viișoara

Replica API 2 martie 2019 | 21:38 810

ALDE Constanta prin Organizația Teritorială a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților Constanța alături de Organizația Municipală a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților Constanța și Clubul Studenților Alianței Liberalilor și Democraților Constanța organizează „Primăvara Umanitară”, o campanie ce debutează pe 2 martie a.c. cu vizita în localitățile dobrogene Lanurile și Viișoara pentru a ajuta copiii mai puțin norocoși să zâmbească.

Campania „Primăvara Umanitară” are drept scop ajutorarea copiilor și familiilor nevoiașe din comunele județului Constanța, familii selectate de către membrii Organizației Teritoriale a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților Constanța condusă de Bogdan Tănase,

Organizația Municipală a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților Constanța, condusă de Ana Maria Rusescu și Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților Constanța, condus de Irina Hule împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, luând în calcul condiţiile precare în care aceștia trăiesc. În localitățile Lanurile și Viișoara au fost identificate 11 familii care au nevoie de susținere și care vor fi primii beneficiari ai campaniei „Primăvara Umanitară”.

În campania „Primăvara Umanitară” se vor strânge donații constând în haine sau încălţăminte în condiţii îngrijite, alimente neperisabile, produse de curățenie și de igienă corporală, rechizite, jucării, dulciuri, etc. care vor fi oferite copiilor și familiilor nevoiașe din care aceștia provin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va deseneaza nimeni pe asfalt?
0
2
Ba ai dracu cum va gasit fix inainte de alegeri .i.mi e sila de voi partidele pl mele la europarlamentare nu ma deplasez la vit de ce sa va pun un scaun cald sub cur .muiieee
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108