REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Campanie de DONARE DE SÂNGE la Hârșova

Campanie de DONARE DE SÂNGE la Hârșova

Replica API 26 martie 2019 | 00:30 831

Spitalul Orășenesc Hârșova demarează, în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța (CRTS Constanța), o campanie de donare de sânge la nivelul localității Hârșova. Recoltarea se va desfășura la nivelul ambulatoriului (policlinicii - etajul I) Spitalului Orășenesc Hârșova, la finele lunii mai 2019.

Printre avantajele donării sângelui se numără: scăderea drastică a riscului de accidente vasculare și paralizie, precum și recuperarea mai rapidă după traumatisme (corpul fiind obișnuit să producă sânge constant); set gratuit de analize (VDRL, HIV, HTLV, ALT, determinare Rh și grupa sanguină); 7 tichete de masă pentru achiziționarea produselor alimentare în valoare totală de 70 lei, la solicitare; o zi liberă, în ziua donării (pentru salariați, elevi, studenți etc.), la solicitare; decontarea cheltuielilor de transport în comun, în ziua donării, între localitatea de domiciliu/reședință și localitatea unde se efectuează donarea de sânge, la solicitare; reducere de 50% la transportul în comun pentru donatorii cu domiciliul/reședința în municipiul Constanța pentru o perioadă de o lună, la solicitare.

„Unul din 10 oameni ajunși la serviciile de urgență necesită transfuzii de sânge. Poate fi copilul, mama, fratele sau prietenul tău! Sângele nu poate fi produs artificial și nici cumpărat. Investește 7-10 minute din viață aferente recoltării sângelui pentru a avea oportunitatea de a salva o viață! Mai multe relații la numărul de telefon 0754529466 (as. med. Ionela Tureac)”, au mai transmis reprezentanții Spitalului Orășenesc Hârșova.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In curind va deveni o ruina in situatia asta.
1
1
e plin spitalul de rubedenii si prieteni de ai primaruli.mult a fost putin a mai ramas.acesta caracatita ordinara va ramane fara tentacule!
3
2
Cand vreti sa postati un comentariu consultati un elev de clasa a IV-a sa va faca corectura textului. Este jenant sa nu stii cum si cand se utilizeaza liniuta despartitoare. Daca astfel de analfabeti au ajuns sa-i laude pe Chirita si Nadrag, viitorul Harsovei se anunta sumbru.
2
3
Spital falimentar,la dorinta lui Ionescu si Drumea,care,asemanator primariei,posteaza numai anunturi mincinoase de lauda,nefondate pentru a ascunde ineficienta conducerii primariei,spitalului,cons.de administratie si cons.local al primariei.Laude aparute in contecstul scandalului cu proiectele popei.Harsoveni,trezitiva la realitate,nu va dati mintiti!Tipii acestea v-or pleca,dar voi ve-ti ramane cu buza inflata!Unicul noroc,,de mentinere a spitalului,sunt dr.Tomi si Fricatel,Miron.Din iulie ve-ti fi Baneasa.Pacat de munca d-lui Chirita si Nadrag.Dar,cum da Dumnezeu,aveti si ve-ti avea ce merit
5
2
Un spital pe cale de disparitie
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614