REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Campanie de igienizare în Mangalia și stațiunile din sudul litoralului

Campanie de igienizare în Mangalia și stațiunile din sudul litoralului

Replica API 18 aprilie 2018 | 00:29 444

Primăria Municipiului Mangalia a demarat, recent, o amplă campanie de igienizare a străzilor și spațiilor verzi atât din oraș, cât și din stațiunile din sudul litoralului. Pentru a întâmpina primii turiști în condiții optime, în prezent, se intervine cu lucrări de curățenie, în toate cele șase stațiuni ale Mangaliei. Acțiunile pe domeniul public vizează igienizarea arterelor principale și secundare din stațiuni, înfrumusețarea spațiilor verzi, dar și curățarea tuturor rigolelor, precum și toaletarea arborilor și plantarea de flori. Zilele acestea, s-a intervenit pe cordonul Sturn-Venus cu lucrări de igienizare a rigolelor, ele fiind răzuite, curățate de resturi vegetale, pământ și praf și spălate corespunzător. În același timp, s-au pregătit spațiile pentru flori și s-a mobilizat terenul pentru trandafiri, s-a cosit iarba și toaletat toți copacii din stațiuni. În paralel cu aceste lucrări de igienizare, se intervine, în același mod și la nivelul orașului. Reprezentanții Direcției de Gospodărire Urbană din cadrul Primăriei Mangalia au declarat că lucrările de salubrizare au început încă din luna martie și sunt continuate pentru a pregăti sezonul estival. ”Zilele următoare, după ce finalizăm curățenia în stațiuni, vom continua cu lucrări similare în tot orașul. Vom înfrumuseța spațiile verzi și vom igieniza străzile, iar apoi vom igieniza și dezinfecta toate ghenele de gunoi din oraș, prin spălare cu var cloros, astfel încât, orașul și stațiunile să fie pregătite pentru primirea turiștilor”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian. Intervențiile pe domeniul public continuă și cu ridicarea chioșcurilor și construcțiilor care nu dețin autorizație de construire sau nu au documente legale de amplasament.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se face ceva in Mangalia pentru rahatii de caini care sunt la fiecare metru si calca in ei copii?
1
0
Intr-adevar ,Mangalia este foarte imputita. Treaba e ca igienizarea at trebui permanentizata,pentru ca doar niste campanii anuale sunt frectii la picior de lemn. In plus,niste amenzi consistente pentru cei ce fac mizeria ca in capul lor sunt foarte utile.
0
0
diana VDG e nasa lui ciobanel si amanta lui balaci si nu a fost dama de companie a fost prostituata cu legitimatie in belgia
1
0
Asta iar minte ,veniti in Venus nu au facut nimic sunt gropi peste tot dar Raducu nu face nimic dar se lauda ca totul este facut.
0
0
Mergeti la Catunul in Cap Aurora sa vedeti si voi oameni buni ce focar de infectie exista acolo in SPATELE CATUNULUI ,crescatorie de caini si serparaie ce i acolo te apuca groaza. Va rog mergeti sa vedeti cu ochi vostri.
2
0
Au iesit hotii pe teren sa mai incaseze ceva. A mai platit raducu un articol. Constructiile prietenilor tai nu le vezi. Uitete la Diana VDG, are un bmw X6, dama de companie in Olanda a fost in vitrina acolo, acum e mare doamna sta cu primarul toata ziua. Si uita asa isi ridica hotel pe plaja
5
1
Nu.l a.imbogatir iorgus destul?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218