REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Campanie INEDITĂ a MAI, pornind de la piesa lui Smiley

Campanie INEDITĂ a MAI, pornind de la piesa lui Smiley

Replica API 16 ianuarie 2016 | 00:00 262

Ce trebuie să faci dacă ţi-ai pierdut buletinul

Ce trebuie să faci dacă ţi-ai pierdut buletinul

Pornind de la piesa interpretată de Smiley şi Doc, numită „Pierdut bulletin”, Ministerul Afacerilor Interne a demarat, pe Facebook, o campanie inedită. „MAI,, alături de Smiley şi de toţi cei care şi-au pierdut buletinul! În luna decembrie, *Smiley, ne-a anunţat că şi-a pierdut buletinul. Având în vedere că a trecut o lună şi cunoscutul cântăreţ nu ne-a anunţat că şi-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe această cale, pe toţi cei care se află în aceeaşi situaţie, că pot găsi lista documentelor necesare obţinerii unui nou act de identitate accesând pagina http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html.

Aşteptăm cu nerăbdare lansarea piesei: Am din nou buletin”, este mesajul postat. Astfel, documentele necesare pentru eliberarea actului de identitate la pierderea, furtul, distrugerea sau deteriorarea celui deţinut anterior sunt: cererea pentru eliberarea actului de identitate; actul de identitate şi cartea de alegător, în cazul deteriorării; certificatul de naştere, original şi copie, certificatul de căsătorie, dacă este cazul, original şi copie; certificatul de divorţ/ hotărârea de divorţ, definitivă şi irevocabilă, după caz, original şi copie; certificatul de deces al soţului/ soţiei decedat/ decedate, în cazul soţului supravieţuitor, original şi copie; certificatele de naştere ale copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani, original şi copie; documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu şi, după caz, cel cu care se face dovada adresei de reşedinţă, original şi copie; dovada eliberată de unitatea de poliţie unde a fost reclamat furtul în cazul în care se solicită eliberarea unui nou act de identitate ca urmare a furtului celui deţinut; un document emis de instituţii sau autorităţi publice – paşaport, permis de conducere, legitimatie de serviciu, livret militar ori diplomă de absolvire a unei instituţii de învăţământ, cu fotografie de dată recentă, original şi copie; chitanţă reprezentând contravaloarea cărţii de identitate - 7 lei; timbru fiscal sau chitanţă reprezentând contravaloarea taxei extrajudiciare de timbru - 5 lei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218