REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Campanie MURDARĂ la Medgidia. Se lasă cu plângeri penale pentru postările de pe Facebook!

Campanie MURDARĂ la Medgidia. Se lasă cu plângeri penale pentru postările de pe Facebook!

Replica API 5 mai 2016 | 00:49 632

„Clona” lui Iordache îndeamnă la atacuri la adresa lui Vrabie

„Clona” lui Iordache îndeamnă la atacuri la adresa lui Vrabie

Oficial, campania electorală ar trebuie să înceapă fix cu o lună înainte de alegeri. Cum regulile din acest an sunt foarte stricte, pre-campania electorală a fost de-a dreptul dezlănţuită. La modă, în 2016, este internetul, iar utilizatorii nu au ezitat să creeze grupuri dedicate unui candidat sau altul, unei localităţi sau alteia, sau, de ce nu, să creeze conturi false, pentru denigrarea adversarilor politici! Un exemplu este şi cazul lui Marian Iordache, actualul primar al municipiului Medgidia.

O imagine în care a fost surprinsă o aşa-zisă discuţie, pe Facebook, între edil şi un locuitor al oraşului a devenit virală pe internet. Şi nu fără motiv. Se pare că Marian Iordache îi cerea lui A.T. să facă „orice e nevoie” pentru a-i denigra imaginea lui Valentin Vrabie, fostul primar al comunei Peştera, în prezent candidat la Primăria Medgidia. Comentariile oamenilor nu au întârziat să apară. Dacă unii şi-au dat seama imediat că este vorba de o “făcătură”, alţii au căzut în plasă şi chiar s-au declarat revoltaţi de atitudinea pe care a înfăţişat-o primarul.

Totuşi, Iordache nu a stat cu mâinile în sân şi nu a ezitat să apeleze imediat la oamenii legii. „Este un fals pe care deja l-am reclamat la Parchet în această dimineaţă (miercuri – n.r.) şi imediat după momentul în care am făcut reclamaţie, şi pagina utilizatorului a dispărut, şi nici utilizatorul nu mai este de găsit. Sper totuşi ca persoana să fie identificată. Nu folosesc acel limbaj şi nici nu am avut vreodată vreo discuţie cu persoana respectivă, nici nu o cunosc.

Totul cred că a pornit de la faptul că am distribuit o informaţie referitoare la costurile care au fost făcute în ziua de vineri la Peştera în legătură cu un eveniment religios. Nici măcar nu am comentat dacă este bine sau rău, pur şi simplu am dat share pentru că mi s-a părut interesantă informaţia respectivă. Din momentul acela, s-a dezlănţuit jihadul împotriva mea, ca şi când eu mă lupt cu Vrabie pentru postul de primar al Medgidiei. Nu mă lupt cu el, nu am nici un motiv. Eu candidez la Consiliul Judeţan, pe lista PNL-ului”, a explicat Marian Iordache, primarul în funcţie al municipiului Medgidia.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102