REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Campanie pe litoral! ,Vacanță în siguranță – fără droguri!”

Campanie pe litoral! ,Vacanță în siguranță – fără droguri!”

Replica API 4 iulie 2019 | 00:00 197

La data de 4 iulie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul C.P.E.C.A. Constanța, I.J.J. Constanța și D.J.S.T. Constanța, au desfășurat o activitate de prevenire a faptelor antisociale generate de adoptarea unui comportament de risc (violență, consum de tutun, alcool sau droguri) pentru preadolescenții, adolescenții și tinerii veniți în vacanță la un centru de agremenet din stațiunea Eforie Sud.

Activitatea face parte din Proiectul ,,Vacanță în siguranță – fără droguri!”

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii constănțeni, împreună cu lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța, au derulat activități informativ-preventive destinate turiştilor care participă la festivalul de muzică „Neversea”, organizat pe plaja Modern din municipiul Constanţa.

Poliţiştii au avut în vedere oferirea unor recomandări care să contribuie la creşterea gradului de siguranţă personală, a bunurilor şi valorilor constănţenilor şi turiştilor.

Activitatea fac parte din prioritatea locală de prevenire a infracţiunilor specifice sezonului estival.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In toata presa nationala sa spus asta ca sau confiscat 10 kg de marijuana de la unii din cluj care veneau sa o vanda la Neversea si iau prins pe drum spre Ct doar presa locala tace . Oare organizatorii platesc ceva presei locale pt a nu difuza stiri negative de renumitul concert . Intreb pt un prieten !
2
0
Mergeti la idiotenia de neversea si vedeti ce si cum!
2
0
Am tot ce vreti voi. Hai in eforie
0
0
La centru de agrement unde probabil sunt supravegheati faceti voi campanie ANTI..., duceti'va la Mamaia, Vama Veche si convingeti gruparile de dealeri, consumatorii dependenti de substante nocive , pt ca devin un pericol pentru oricine.Pot sa atraga in anturaje dubioase tineri sau devin violenti cu cei cu care intra in contact.Campania nu este de ajuns, faceti patrulari, controale si legitimari ca poate sunt unii deja in atentia autoritatilor.Litoralul e mare si fluxul de turisti la fel.
2
0
Cu marijuana si LSD suntem in siguranta cata vreme nu ne urcam la volan si nu stam pe strazi! Cu hero coca si meth nu suntem! Concentrati-va pe pe baietii cu ochi albastri care cara coca cu barcile si legalizati iarba! Sub control medical bineinteles!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108