REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Campanie pentru șoferul unui Range Rover care nu are bani de parcare și lasă mașina pe pista pentru bicicliști

Campanie pentru șoferul unui Range Rover care nu are bani de parcare și lasă mașina pe pista pentru bicicliști

Replica API 5 iulie 2018 | 00:28 583

Să ne unim forțele și să ajutăm un biet șofer de Range Rover care nu are bani pentru a-și asigura o parcare regulamentară și și-a lăsat mașina pe pista pentru bicicliști, în municipiul Constanța.

Acesta este mesajul membrilor grupului de Facebook Parchez ca un bou, care au și făcut fotografii, pe care le-au postat, adăugând: ”Erau locuri de parcare disponibile. Eu eram parcat pe unul dintre ele. Poate e prea sărac să plătească pentru parcare și preferă să blocheze pista de bicicliști. Facem o campanie pentru acest amărât utilizator de avarii?”. Prin urmare, cine se bagă??

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gata boss scuze nu ma asteptam sa fii atat de rau. Promit sa nu mai fac
0
0
Unde vrei tu, nu iti permiti sa parchezi ma boule ! Parchezi unde este regulamentar, iar pistele astea sunt ilegale si abuzive deci acolo poti sa parchezi pentru ca iti dam noi voie, ai priceput bai cap de pula? Si daca ai facut banii ilegal ATUNCI E TREABA NOASTRA si TI-I CONFISCAM! Ai inteles bai cacat cu ochi? Si nu te mai da asa smardoi ca te aducem urgent cu picioarele pe pamant si ai sa realizezi cu stupoare ca nu esti rege ci printesa! Clar bai BOULE?
0
0
Ma bag eu sa va cumpar la trei dintre voi, sase range rover-ere. Care va bagati? Mi-o sugeti pentru asta?
1
1
Cand am masina care costa minim de 2 ori cat masina si apartamentul vostru in rate cel mai probabil la un loc imi permit sa parchez unde vreau Poate pt voi 5 mil amenda pt parcare neregulamentara inseamna ceva, pentru mine sunt banii de seminte pe zi. Munca cinstita sau nu, nu e treaba ta Diferenta intre mine si tine e ca eu ma uit in meniu la ce vreau nu la ce imi permit
2
2
numarul ..am un cui ascutit il rezolv eu
1
0
hai sictir cu bitioaclele voastre bolsevici basinosi ce sunteti - pistele alea sunt goale 99% din timp , vara mai trece cate un aiurit d'alde hashtag marxist pe acolo pana il bate caldura in cap si se refugiaza la terasa PS detin cu mandrie o Supernova si nu as rtenunta la ea ptr niciun range rover sau logan URASC BOII de BICICLISTII care au furat o banda inntreaga cu concursul cretinului de primar fara sa contribuie cu vreun sfant la buget!
1
6
constanta, orasul cocalarilor machidoni, tigani si administratie corupta, politisti lasi
6
3
Asta este tot retardul care a bagat de 20 lei benzina la PECO ?
10
3
Toti basinosii cu masini mai scumpe se cred buricul targului opresc pe unde le caca mintea put de nesimtire si prostie
15
1
comentariile sunt de prisos. bizonul a stationat neregulamentar, indiferent ca este sau nu o pista de biciclete acolo. pa!
16
1
Esti cumva soferul si te simti lezat? Vrei sa-mi spui ca din munca cinstita toti cocalarii retarzi si toate pitipoancele analfabete au masini luxoase? Te inseli dar deh, ce sa cer de la tine? Atat poti, atat comentezi! Limitat!
22
2
romanul prost si cocalar....
15
1
In loc sa ii faca poza sa puna pe facebook , mai bine suna la locala sa vina sa ii dea o amenda. In loc sa ne unim sa "ii platim" parcarea poate ne unim sa ii reclamam la fiecare marlanie pe care o fac leprele astea. Hai cu StopHam si la noi.
33
1
Usor cu invidia bai sarantocilor. Cum vedeti o masina mai scumpa decat loganul vostru, cum comentati ca bani lu tati sau clar hot, proxenet etc. Fiecare cum stie sa se descurce, voi cu loganul,
6
60
Cristi_X6 prin ceea ce spui esti fix un nimeni.ce insmn x6 din numele tau?k ai un bmw x6?macar din bani care ii muncesti tu,iti permiti sa.i faci presiunea la roti?sau tot lu tati ii ceri?mancamiati pl de gaozari de 2lei
26
2
jegu asta facea slalom pe tomis acum 2 zile , un putoi nebatut la timp, m-a depasit dupa care sa-l vad parcat pe pista de biciclisti in dreptul restaurantului biblos vis-a vis de primarie..un kkt de om care trebuie pus la respect..iar pt cristi x6 vezi ca esti praf, pune terciu ala de ii spui tu creier la treaba inainte sa comentezi.
30
2
Ce glume sovietice aveti pe voi...Dar vaaaai nu aveti 2 chiftele in burta....Cele 4 amortizoare de la Rage-ul ala valoreaza fix cat un Logan nou,de ala cu care mergeti voi,plebeii!
2
54
Sa ii tragem muie cocalarului !
21
5
da mai ales din noiembrie pana in mai sunt pline pistele de biciclete, n-ai loc de biciclisti, se duc toti sa-si faca itp-ul, rca-ul si bineinteles sa-si plateasca impozitul ptr bicicleta ca d-aia beneficiaza de pista proprie direct in buricul targului pe drumul public
9
23
Vin eu cu un tarnacop sa i-o infrumusetez putin!
29
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218