REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Campanii made in Constanţa: Donează, dar nu ai unde!

Campanii made in Constanţa: Donează, dar nu ai unde!

Replica API 25 ianuarie 2016 | 00:00 2430

Mămicile, revoltate

Mămicile, revoltate

Sediul Asociaţiei Mămicilor din Constanţa (AMC) are porţile închise! Mai multe mămici au reuşit să pună bazele unei asociaţii, destinate lor şi copiilor acestora. Deşi a primit personalitate juridică abia acum o jumătate de an, asociaţia deja nu mai funcţionează sau... a intrat în vacanţă neanunţată! Mai multe mămici din Constanţa se declară revoltate de situaţie, pentru că unele s-au deplasat chiar la sediu pentru a dona şi tot ce au găsit au fost porţi încuiate. Cele care, totuşi, au apucat să facă acte de caritate, îşi pot găsi bunurile... aruncate în curtea AMC, în zăpadă!

Asociaţia Mămicilor din Constanţa, cu sediul pe Şoseaua Mangaliei nr. 64, a fost promovată cu mare vâlvă la jumătatea anului trecut. Asociaţia se declara ca fiind o organizaţie non-profit cu scopul de a susţine şi promova drepturile femeilor şi copiilor din Constanţa, de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii de familie, a nivelului educaţional al copiilor, dar şi la menţinerea stării de sănătate atât a mamelor cât şi a copiilor. De asemenea, în luna octombrie a fost inaugurat şi un „magazin de donaţii”, pentru cei care deţin haine sau obiecte pe care nu le mai folosesc. Începutul a fost promiţător: evenimente organizate cu succes, petreceri pentru copii şi acţiuni umanitare. Din păcate, odată cu începerea noului an, porţile sediului s-au închis. Astfel că mai multe mămici care s-au deplasat la asociaţie pentru a efectua donaţii, s-au trezit că n-au cui!. „Sunt în faţa sediului Asociaţiei de Mămici, dar nu răspunde nimeni. Am făcut drumul special să donez hăinuţe. Nu mai este asociaţia sau s-a schimbat locaţia?”, a comentat, vineri, o mămică pe un site de socializare. Reacţiile altor mămici nu au întârziat să apară. „Multe fete s-au plâns ca nu au găsit pe nimeni acolo. Să le fie ruşine!”, comentează o altă mămică. „Când s-a deschis, a fost multă reclamă, dar acum s-a închis pe modul "mute". Puteam fi anunţate, să nu batem atâta drum degeaba”, declară o altă participantă la discuţia în mediul virtual. Cel mai revoltător lucru remarcat de mămici este faptul că donaţiile pe care le-au făcut deja sunt lăsate de izbelişte, prin curtea clădirii. „Şi căruţul donat de mine e aruncat în curte, în zăpadă”, susţine o mămică. „Am văzut şi eu căruţul acolo şi chiar mă gândeam că o fi stricat”, confirmă o alta. Cotidianul „Replica“ a încercat să ia legătura cu reprezentantele AMC, însă… în zadar! Aveau telefoanele închise şi nu pot fi contactate nici pe pagina oficială a AMC.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218