REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Campioanei mondiale Dana Sofronie i-a fost refuzat titlul de CETĂȚEAN DE ONOARE al Constanței. „Un aur și un argint olimpic nu reprezintă un argument suficient!”

Campioanei mondiale Dana Sofronie i-a fost refuzat titlul de CETĂȚEAN DE ONOARE al Constanței. „Un aur și un argint olimpic nu reprezintă un argument suficient!”

Replica API 6 decembrie 2018 | 00:34 332

Gimnastei de talie mondială, care a pus România pe cele mai înalte podimuri ale gimnasticii, Dana Sofronie, îi tot este refuzat, de 14 ani, titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța. O mărturisește gimnasta, care a adus Constanței onoarea de a fi dat o campioană și vicecampioană olimpică, la Atena, în 2004, într-o postare recentă pe pagina de Facebook.

„Deva, orașul care m-a făcut mândră prin acordarea titlului de „Cetățean de onoare”, titlul pe care mi l-a acordat și orașul Atena din Grecia. Mi-ar fi plăcut să se fi întâmplat (așa cum mi s-a promis acum 14 ani) în orașul meu natal, orașul clubului la care m-am antrenat și pe care l-am reprezentat în competițiile carierei mele. Județul Constanța are oameni de valoare și probabil un aur și un argint olimpic nu reprezintă un argument suficient pentru cei care iau această decizie. Nici faptul că nu am plecat din țară, ci m-am întors să dau înapoi ce am învățat ca antrenor în clubul pe care l-am reprezentat”, a postat sportiva.

F.B.

Sursă foto: Dana Sofronie, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca premiaza pensionarii! Fagabou, pensionarii or sa te mai aleaga. Ce-or mai ramane !
2
0
Constanta este sub cal caiul cip anilor, carora le canta in struna cozile noastre de topor.
4
0
Daca hera machedoanca de a noastra cu nasu carn lua toate cheile oraselor da asa e romunca nu e de a noastra tzitzili mitzili baz baz.
5
0
Urgentati protocolul si acordati distinctia de cetatean de onoare acestei romance. NU VA E RUSINE CA ACORDATI CAND ACORDATI TITLUL DE AMBASADOR AL CULTURII !!!! INDIVIDULUI DESCALIFICAT DE CATRE REGELE MIHAI PT LIPSA DE MORALA? A AJUNS UN NEISPRAVIT SA FIE DISTINS CA AMBASADOR AL CULTURII ROMANE SI EL NU STIE A GRAI ROMANESTE,NU ISI RESPECTA NICI IMNUL REGAL!!!!! ACORDATI DISTINCTIA ROMANCEI NOASTRE!
8
0
daca nu este din clica lor de ce sa dea si la altii. la unii vcae s-au sacrificat au pierdut copilaria, parintii au facut sacrificii pentru a se ajunge aici....unde......campioana si vicecampioana OLIMPICA - ATENA . javrele care ne conduc. mai bine stai linistita ca si pe doroftei l.au gacut cetatean de onoare la el in mahala si acum isi bat joc de el. Multumim acestei campioane pentru ca nea facut mandrii ca suntem romani.
8
1
Dana, esti in inimile noastre, lasa dobitocii sa comenteze aiurea si nu pune la inima mizeriile. Constanta nu te merita.
14
0
vai de tzarana ta, apa in cap ce esti. dovada ca nu ai pentru cine sa te intorci in constanta, nici cui sa impartasesti valori. greseala capitala pentru o gimnasta de valoare mondiala. in romania au ramas analfabeti, infractori si maidanezi postaci. run for your lifes.
9
6
toti rahati vor cetateni de onoare,
0
27

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218