REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Campionat de bowling, organizat de Florin Gheroghe

Campionat de bowling, organizat de Florin Gheroghe

Replica API 11 aprilie 2014 | 00:00 167

Organizaţia de Tineret a Partidului Mişcarea Populară, condusă de Marius Tulică, împreună cu preşedintele Organizaţiei Municipale PMP Constanţa, deputatul Florin Gheorghe, au organizat un campionat de bowling, la complexul City Park din Constanţa. La eveniment şi-a făcut apariţia şi Claudiu Iorga Palaz, preşedintele organizaţiei judeţene PMP Constanţa, dar şi alţi membri ai PMP.

Competiţia a fost câştigată de către Florin Ţugurel, preşedintele organizaţiei PMP Valu lui Traian. Deputatul Gheorghe Florin, care s-a ocupat de buna desfăşurare a evenimentului, s-a arătat plăcut surprins de prezenţa mare a tinerilor la acest eveniment: "Au participat peste 100 de tineri. Ce să spun? Am fost plăcut surprins de faptul că tinerii vin către noi, către PMP. Mă aşteptam, ce-i drept, ca un număr important de tineri să ne onoreze cu prezenţa, însă nu într-un număr aşa de mare şi nu la un eveniment organizat într-un timp foarte scurt. M-a impresionat şi numărul mare de tineri care mi-au cerut să se implice activ în evenimentele PMP Constanţa. Competiţia de ieri îmi dă speranţa că PMP este un proiect pentru tineri şi pentru viitor! Am convingerea că tinerii din Municipiul Constanţa se vor implica şi în acţiunile următoare, nu numai în activităţi sportive, dar şi în acţiuni care să schimbe radical modul de a face politică şi administraţie în cel mai mare municipiul de la Marea Neagră. Vă spun sincer că mă bazez pe ei, pe tineri! Este şi motivul pentru care le-am promis tinerilor constănţeni şi alte surprize", a mai adăugat deputatul PMP Gheorghe Florin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614