REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Campionii Constanței, IGNORAȚI de Făgădău

Campionii Constanței, IGNORAȚI de Făgădău

Replica API 27 august 2020 | 23:52 2000

Primarul Decebal Făgădău a refuzat să iniţieze un proiect de hotărâre pentru premierea a doi copii, unul campion la șah şi unul la înot. Consilierii PNL s-au revoltat:

„«NU SE POATE»

Pe scurt acesta este răspunsul primit de la Primăria lui Făgădău în legătură cu cele două proiecte de hotărâre de Consiliu Local care prevăd premierea unor copii campioni cu bani de la administrația locală așa cum este normal.

Unul dintre cei doi tineri este Mircea-Andrei Cazan, are 12 ani, este elev la Colegiul Național «Mircea cel Bătrân», și până acum are un palmares impresionant de cupe, diplome și medalii la concursuri de șah naționale și internaționale.

Zece mii de lei pentru el și cinci mii de lei pentru cel care îl pregătește mi se pare o contribuție mai mult decât modestă din partea orașului Constanța.

Un alt exemplu de campion este David Adamescu, un tânăr înotător de 13 ani, elev tot la Colegiul «Mircea cel Bătrân», care a reușit să adune la o vârstă fragedă aproape 20 de locuri pe podium la concursurile de înot.

Pentru acest campion, am prevăzut în proiectul de hotărâre o recompensă modestă de opt mii de lei și trei mii de lei pentru antrenorul său.

Din păcate, Decebal Făgădău, pentru că nu îl mai pot numi primarul Constanței, a respins categoric premierea acestor copii.

«NU SE POATE» domnule Făgădău să fiți atât de rece și indiferent față de viitorul acestui oraș!

Cum veți mai da ochii cu constănțenii după ce ați refuzați dreptul la recunoaștere unor copii care duc numele orașului în România dar și peste hotare?

«NU SE POATE» domnule Făgădău să călcați în picioare munca unor părinți și să vă bateți joc de valoarea acestor copii!

Eu vă întreb acum: Domnule Făgădău primarul cui sunteți? Al cluburilor sportive private în care băgați milioane de euro? Pentru că al constănțenilor sunteți cel mult așa zisul primar «NU SE POATE»“, a scris consilierul local municipal Adriana Arghirescu pe Facebook.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti proasta. Copii astia nu s-au dus si nici nu au cerut nimic. Ei doar au fost propusi de catre o persoana. Care le-a apreciat munca si a considerat ,pt ca asa face orice primarie sa isi motiveze si sa stimuleze niste elevi care toata ziua muncesc. Pentru proasta care zice ca sunt elevi de la Mircea,este acelas raspuns. Incult-o,ei au fost propusi. Sunteti frustrate pt ca aveti acasa niste copii putori si vai de ei.
1
0
Fagadau este un bou ! Pervers si hot !
1
1
Pentru fiecare neputinta sau abominatie sau pur si simplu rautate pe care le tot face, Fagadau are o harneala cu motive pe care le ambaleaza in cauze nobile sau juste. indiferent despre ce nenorocire e vorba. TZARANUSHUL ASTA CHIAR SE INCHIPUIE POLITICIAN, bietul de el.
2
0
Sunt elevi la Colegiul Mircea, un colegiu cu un nume, nu invata oricine acolo, deci sunt copiii cu posibilitati materiale Ceea ce fac ei, inot si sah este un moft, sunt sigura ca pe langa sporturile astea mai fac si pian, limba engleza intensiv, etc. Nu avem cum si cu ce sa ne legam ca sunt campionii ignorati.
0
1
Pai ce vreti si voi omu e ocupat cu make investitori imobiliari nu are timp de pulimea constantei
4
0
Nu ati cerut cam mult? Sunt sute de copii din Constanta care iau premii la diverse concursuri si nu primesc nimic. De ce ar fi astia doi mai cu mot, ca doar nu au castigat cine stie ce concursuri. Nu sunt nici campioni mondiali, nici europeni. Hai sa ne vedem lungul nasului.
4
6
Eu nu il mai votez pe Fagadau!
6
2
Orasul e plin de gunoaie pe 2 picioare care produc gunoi. Astia sunt incurajati prin nepasarea si lipsa de autoritate a legii. Micii campioni sunt viitorii emigranti ai acestui gunoi de oras
6
0
Fagadau , esti un bobitoc !!!
6
2
Revolta consilierilor PNL e Pur ELECTORALA. DE CE NU AU AVUT ACEEASI ABORDARE IN TOTI CEI 4 ANI DE MANDAT? Ptr ca OPOZITIA LA CONSTANTA E LA 4 ANI!
10
0
astia mici nu aduc voturi
9
2
Sunt mult mai multi copii de 13 -15 ani care sunt campioni nationali la inot, unii cu recorduri nationale, care nu merg la dl primar pt ajutor, nu ca nu ar avea nevoie, asa ca.... de ce ar ajuta un copil cu peste 20 de premii la concursuri anonime.....
5
6
Se razgandeste in saptamana dinainte de alegeri si iese cu surle si trambite si le da din buzunarul propriu.
0
7
Mai trebuie votat un asemenea primar? Pt doi copii campioni nu a gasit bani, dar pt stalpisorii lui Babu a gasit!! Mergeti linistit de unde ati venit, domnule Fagadau!!
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369