REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cancerul a intrat în remisie, dar COVID-19 l-a afectat destul de sever, mărturiseşte Jeff Bridges

Cancerul a intrat în remisie, dar COVID-19 l-a afectat destul de sever, mărturiseşte Jeff Bridges

Replica API 17 septembrie 2021 | 02:56 764

Actorul american Jeff Bridges a mărturisit că forma de cancer de care suferă a intrat în remisie, dar că infectarea cu noul coronavirus ''i-a dat destul de mult de furcă'', potrivit bbc.com, citat de Agerpres.

Jeff Bridges

Sursa foto: Jeff Bridges/facebook.com

Actorul, în vârstă de 71 de ani, cunoscut pentru rolul din pelicula ''Big Lebowski'', a spus că a petrecut cinci luni în spital din cauza infecţiei cu coronavirus la începutul acestui an.

Într-un articol publicat luni pe pagina sa de internet, vedeta a mărturisit că după ce şi-a revenit a reuşit să o conducă la altar pe fiica sa Hayley şi să danseze împreună cu ea la nuntă.

Jeff Bridges, recompensat cu un premiu Oscar, a anunţat anul trecut că a fost diagnosticat cu limfom, dar că pronosticul este ''bun''.

''Cancerul este în remisie'', a scris actorul săptămâna aceasta. ''Formaţiunea de 22,5 cu 30 de centimetri s-a micşorat până la dimensiunile unei bile. Covidul îmi suflă în ceafă. Coronavirusul mi-a dat destul de mult de furcă, dar sunt vaccinat cu ambele doze şi mă simt mult mai bine acum''.

Bridges a câştigat un Oscar pentru drama ''Crazy Heart'' (2009), dar este mai cunoscut pentru rolul antieroului The Dude din comedia ''The Big Lebowski'' (1998), în regia fraţilor Coen.

Actorul a mulţumit echipei medicale pentru că l-a ajutat să poate merge din nou fără un dispozitiv de oxigen.

''Sunetul pe care îl făcea îmi amintea de Darth Vader'', a glumit acesta.

Actorul a publicat şi un link către articolul pe care l-a scris în martie, când povestea că a fost expus la virus în timp ce făcea chimioterapie. Soţia sa, Susan, a fost la rândul ei spitalizată timp de cinci zile.

''Lupta mea cu coronavirusul face cancerul să pară o joacă de copii'', a scris el, adăugând că a simţit că ''se apropie de porţile Raiului'' la un moment dat.

''Această întâlnire cu mortalitatea, mi-a adus un dar adevărat - viaţa este scurtă şi frumoasă. Dragostea este peste tot în jurul nostru şi disponibilă oricând'', a mai spus el.

Actorul a confirmat că în prezent se simte bine şi se va întoarce pe platourile de filmare ale viitorului thriller ''The Old Man''.

În 2016, Bridges mărturisea că ''încearcă să nu mai joace'' la fel de mult întrucât este nevoie de prea multă dedicare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218