REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Cancerul a recidivat! De câţi bani are urgent nevoie Leo Iorga

Cancerul a recidivat! De câţi bani are urgent nevoie Leo Iorga

Replica API 8 februarie 2019 | 00:00 429

Leo Iorga

Celebrul solist Leo Iorga (54 de ani) se luptă de opt ani cu o boală nemiloasă, cancerul de plămâni. Din păcare, el a primit recent o veste cumplită: boala a recidivat, deși a urmat toate tratamentele revoluționare.

„Acum o săptămână, a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas. În 2011, Leo a fost supus primei operaţii pentru extirparea unei tumori la plămân. A suportat stările chinuitoare date de chimioterapie, a încercat şi varianta vaccinului cubanez, a făcut şi imunoterapie. Dar nimic din toate astea nu l-a ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte. Poate că dragostea oamenilor (familie şi fani) i-a dat forţa de a merge mai departe şi de a încerca pe propriul corp orice“, se arată în anunţul postat pe Facebook.

Pentru a îndepărta tumora canceroasă de la plămân, artistul are nevoie de o procedură specială care nu e disponibilă în România. Astfel, familia artistului se luptă pentru a-l duce la o clinică în Germania şi cere ajutorul oamenilor, pe conturile lui de Facebook, pentru a strânge suma de 70.000 de euro, necesară efectuării tratamentului.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pasarica se tine cu bani , cum sa vand vila , dupa ce da coltul unde o sa ma frec cu urmatorul , mai tanar barbat adevarat
1
1
Multa sanatate, Leo Iorga!
8
1
Da e mare pacat,de Leo,CA a muncit toata viata,este tinar,dar nu stiu ce astepta ,familia?de CE nu vinde Vila de la Eforie,si sa-i faca tratamentul necesar? Vila este facuta ,numai si numai din banii Lui,cistigati de El,muncit de El,ca sotia ,nu are o zi ,in cartea de munca,sa distrat toata viata,i-au placut banii Lui Leo,iar acum,nu vrea sa-i salveze viata?decit sa stea mereu sa cerseasca PE la lume,ea are posibilitatea,asta,sa vinda Vila,si ASA rezolva problems sotului care a muncit,numai El ptr Vila,deci este a Lui in exclusivitate
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369