REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Când nu dau jos clienţii pentru curse cu americani, taximetriştii ocupă toate locurile de parcare

Când nu dau jos clienţii pentru curse cu americani, taximetriştii ocupă toate locurile de parcare

Replica API 20 ianuarie 2015 | 22:50 192

Sesizare în Tomis Nord:

Sesizare în Tomis Nord:

Locuitorii de la malul mării s-au arătat nemulţumiţi în mai multe rânduri de activitatea taximetriştilor pe străzile urbei. Fie că era vorba de locurile de parcare ocupate abuziv, indisciplina în trafic, cursele taxate la suprapreţ ori clienţi daţi jos din maşină pentru o cursă mai bănoasă, cu americani de la Kogălniceanu, oamenii nu au întârziat să aducă în prim plan aceste nereguli. De data aceasta, sesizarea a ajuns în atenţia Primăriei şi se leagă de zona Tomis Nord.

Pe lângă alte probleme pe care constănţenii le aduc în atenţia primăriei, una dintre ele este legată de taximetrişti. Şi, nu, de data aceasta nu vorbim despre agresivitatea din trafic sau preţurile umflate ale curselor, ci de locurile de parcare ocupate în mod abuziv, cel puţin aşa susţine un locuitor al zonei Tomis Nord. Acesta a explicat întreaga situaţie reprezentanţilor administraţiei locale. „Locuiesc la intersecţia străzilor Tulcei cu Zmeurei. Staţia de taximetre de pe Tulcei are 10 locuri dacă nu mă înşel, dar acolo sunt mereu 15 taximetre, care ocupă locurile de parcare şi aşa puţine ce sunt ale cetăţenilor. Panoul cu numărul de locuri a fost mutat de taximetrişti şi pus pe un stâlp. Nu este delimitată staţia cum trebuie. Acolo ar trebui să fie locuri pentru taxi şi locuri de parcare, apoi pe strada Zmeurei este imposibil să treci cu maşina. Sunt locuri de parcare lângă gardul Poliţiei de Frontieră, aşezate frumos, dar multe maşini sunt pur şi simplu parcare pe banda de circulat. Este imposibil să treci pe acolo, cred că e mult mai indicat să săltaţi aceste maşini decât a unuia care o pune aiurea la mall. Încercaţi să treceţi cu loganul de poliţie pe Zmeurei pe la ora 7 seara şi apoi să parcaţi pe Tulcei. Faceţi ceva! Vă mulţumesc”, a scris constănţeanul pe pagina de Facebook a primăriei. Reprezentanţii administraţiei locale au specificat faptul că sesizarea a fost înregistrată, urmând să se efectueze verificări şi să se ia măsuri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218