REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Mie., 22 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6310
7.4° Constanța Miercuri, 22 Martie 2023 Anul XX Nr. 6310

Când oprește RADET Constanța căldura!

Când oprește RADET Constanța căldura!

Replica API 6 aprilie 2017 | 18:10 354

Constănțenii se plâng de faptul că RADET Constanța încă furnizează căldură în calorifere deși gradele din termometre au crescut. Ca în fiecare an, consumatorii RADET așteaptă oprirea furnizării căldurii din motive financiare. Iată când se va sista furnizarea căldurii în calorifere la Constanța.

Reprezentanții RADET Constanța au precizat că furnizarea căldurii în calorifere se va sista în momentul în care se va regla regimul termic, însemnând ca timp de trei nopți consecutive să se înregistreze temperaturi egale sau mai mari de 10 grade Celsius. Astfel, având în vedere că sezonul de furnizare a încălzirii se apropie de sfârșit, RADETConstanța informează toți consumatorii săi că în conformitate cu prevederile art. 10 alin. (1) din Ordinul ANRSC nr. 483 din 2008 privind contractul cadru de furnizare a energiei termice în sistem centralizat, întreruperea furnizării căldurii se realizează după ce timp de 3 zile consecutiv se înregistrează între orele 18.00 și 6.00 o valoare medie a temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mare. "Facem precizarea necesară că furnizarea agentului termic se realizează la o temperatură corelată atât cu evoluția temperaturilor exterioare ale aerului cât și cu viteza vântului, aceste reglaje permanente fiind realizate prin intermediul unui sistem de senzori monitorizați în sistem SCADA.", au precizat reprezentanții RADET.

Consumatorii care nu mai doresc căldură în imobil trebuie să informeze în scris RADET Constanța data la care vor închide robinetele, în vederea efectuării citirii contoarelor de energie termică.

Tomis Park 1 - Ad.
Tomis Park 1 - Ad.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au mare nevoie si uite asa se pune ban pe ban ptr. vacante si trai pe vatrai !
1
0
Lasa-ti caldura pana-n august
5
0
ar trebui desfintati aceasta firma kapusa ,la bukale au dat faliment, jecmanesc populatia , trezirea bai...
3
2
merita sa facem un effort si sa ne debransam de la hotii astia
4
1
Lasati ca o rezolva pupincuristul lui Mazare, acest parvenit si nimeni, Liviu Popa, doar l-a avut mentor pe puscariabilul de Rachieru care a furat tot si nu a mai ramas aproape nimic.
5
0
"data la care se vor inchide robinetele"..ce maaaa??? robinetele ???? la furtun cum spuneti ? furtune ???daca asa suna comunicatul radet nu m ar mira...asa director....asa firma
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
21513104736
5/49
29263182225
joker
4561015219