REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Când revine Cronica Cârcotașilor la Prima TV

Când revine Cronica Cârcotașilor la Prima TV

Replica API 4 septembrie 2019 | 00:00 527

Șerban Huidu

Cronica Cârcotașilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România, revine la Prima TV de miercuri, 4 septembrie, de la 20.30. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Keghes (Dezbracatu') și Șerban Huidu va fi difuzată în fiecare miercuri, începând cu ora menționată anterior.

Cronica Cârcotașilor se află la al 40 –lea sezon și odată cu ea vor reveni pe sticlă celebrele rubrici Top rușinică, Vocea poporului și binecunoscutele bâlbe de la TV. Dezbracatu’ e și el pregătit să ia cu asalt lumea mondenă prin rubrica lui, dar să fie și alături de Ioana Petric și Șerban Huidu la pupitrul cârcotaș.

Bebelușele sunt gata de dans și din 4 septembrie, iar telespectatorii vor fi martori la cârcoteala aferentă. Și pentru că echipa Cronicii Cârcotașilor se pregătește să sărbătorească 20 de ani, pe telespectatori îi așteaptă o serie a celor mai tari bâlbe, a celor mai tari momente ale televiziunii din România în varianta cârcotașă.

„Când am început aventura televizată nu bănuia nimeni că o să ajungem la sezonul cu numărul 40. Pregătim, începând de acum, o istorie a 20 de ani de televiziune și de ce nu, de istorie în România. Anul viitor pe 14 aprilie, Cronica Cârcotașilor împlinește 20 de ani”, spune Șerban Hudiu.

Cronica Cârcotașilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 40 de sezoane a devenit un brand de televiziune.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
emisiunea este mult mai placuta fara huiduma Huidu.
2
2
Este o emisiune foarte frumoasa. O asteptam.
0
4
Daca un sofer ar intra pe contrasens in masina condusa de tine si in urma accidentului ti-ar muri sotia si copilul afati cu tine in masina tot asa de intelegator ai fi ?.
5
0
da , a facut un accident mare , dar neintentionat , pt asta nu trebuie spinzurat . O sansa in viata o are fiecare.
1
5
Conduc precum drogatii, fac accident, omor 3 oameni, nenorocesc doua familii, ma doare la basca de justitie, imi da trei ani cu suspendare, asigurarile platesc despagubiri ca sa nu ma aleg cu procese din partea celor nenorociti, imi iau o fata de cersetor umil indurerat 3 ani si gata.Sunt precum Becali, Dragnea, nastase, iliescovici si alti criminali.Curat ca si penalii ce neau cotropit viata.
7
1
priviti cronica si priviti injustitia din romania pe care ati aparat-o in piata victoriei!!
2
1
Criminalul asta de Huidu nu se retrage? Asta, care are dificultati mari de exprimare verbala? Asta, care are tupeul sa emita judecati d evaloare, din postura unei secaturi care a luat 3 vieti nevinovate?
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369