REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CÂND se mai BAGĂ MARFĂ la hipermarketul AUCHAN?!

CÂND se mai BAGĂ MARFĂ la hipermarketul AUCHAN?!

Replica API 30 noiembrie 2020 | 00:00 6076

Poate să fie carantina carantinelor, constănțenii tot nu se potolesc. Deși magazinele din mall-uri sunt închise pe perioada de week-end și pandemia ar trebui să-i țină în casă, mai ales că municipiul a trecut pe locul 1 la infectările cu Covid, oamenii tot au găsit unde să iasă și să se îmbulzească. Cert este că au dat năvală precum termitele și au golit rafturile magazinelor.

Astfel, duminică, 29 noiembrie, magazinul Jumbo a fost plin de oameni că abia a reușit să facă față cumpărătorilor care au venit cu listele în dinți și l-au luat cu asalt.

Același lucru s-a întâmplat și la Auchan. Constănțenii au tăbărât ca termitele și au lăsat în urmă rafturi și lăzi goale.

Amintim că isterial care s-a creat în jurul pandemiei de Coronavirus a ajuns la Constanța din februarie. Încă de atunci, oamenii au dat buluc în magazine și le-au golit, făcându-și stocuri peste stocuri, chiar dacă era anunțat faptul că produsele alimentare se vor găsi la tot pasul.

Iar acum, având în vedere că se apropie și sărbătorile de iarnă, febra deja a început, constănțenii fiind precum termitele.

Ultimul episod de rafturi goale a fost înregistrat când s-a anunțat carantinarea municipiului, acum o săptămână și puțin, iar de atunci cetățenii tot cumpără.

Z.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce va mai plac strainii, la romani e mai scump, nu? tradatori nenorociti, sa va angajati la germanii Kaufland cu toti, ti ai drek voi, pe vremuri se duceau lupte pt u buca de pamant si acum le o sugeti pt 2lei
0
2
nu v-a dat auchan-ul la autoservire acum vreo 4 ani, de Craciun, de v-a bagat cu zecile in spital. Tot mai vreti ?
7
1
Bv Bv bine punctat dar care facultate de jurnalism cei de la replica nu au facultatea de jurnalism pam pam au vazut ca se fac bani din asta si s au reprofilat din meseriile pe care le aveau sa stergi un articol sau sa dezactiveze comentariile te costa intre 200 si 400 euro poate nu stiati asta pam pam
1
2
poate ne spui in urmatorul articol si cand se baga marfa ! FGM de ziarist obosit ...
8
1
Un articol de toata jena scris de un copil de gradinita.
13
3
sunt gigi ,ala de la 09 11 si sug poula
4
3
SENZATIONAL! frigorifice de la peste sunt goale de cel putin jumatate de an, abia acum le-ati observat?
8
1
toti au facut stocuri acasa, de aia nu mai este marfa in magazine
6
1
Este vina lui Orban si Iohanis! Pentru ca sunt inchise pietele unde vand producatorii colorati lumea a dat navala la Jumbo.
14
7
Proasta mama ai avut.... Mai bine te caca decat sa te fete...
6
5
Daca un retardat mintal a inchis pietele, e aglomerat la mall. Greu pentru un jurnalist absolvent de ecologica sa priceapa.
14
5
Se Baga imediat salam pulizat si branza cojita de la ciobanashul balbait coborat cu caprele pe dambovita sa faca lucru bun
5
4
asa se intimpka daca dati pensii si salarii speciale ydiotilir din armata,pulitue.golesc rafturile,ca au banu,apoi ii auzi ca mor de foame.La fel ca. nesimtitii de asa zis hartisti,banica,delua,etc,nu mai le vin bani de la pesede sa.i sparga in mauritius,etc. Faceti.va va proviziu,vin covidatii de la munte si in doua sapt o sa fie jale!
15
16
Renuntati la limbajul suburban.... asa ati invatat sa scrieti la facultatea de jurnalism??!!
19
3
Romanii cei mai mari vandali ai istoriei.
11
6
nenea Dane....curata negreala de sub unghii....probabil esti vreun orasean get beget...fara taranushi nu aveai supermarket la 2 pasi de cutia de chibrituri in care locuiesti...sa ma scuze ceilalti oraseni...acest mesaj este strict ptr dan
12
4
in societate, un angajat la rafturi in Auchan este perceput mai bine decat o lepra de avocat, sprijinitori ai zidurilor tribunalului in agatarea cu japca a vreunui fraier pe care sa-l tepuiasca. paraziti.
18
3
Este jaf pentru ca taranusii motorizati nu pot fi tinuti la ei in sat sau comuna. Asta a ramas singurul loc unde pot sa mai faca basini si sa-si etaleze treningurile si baschetii plini de noroi. Asta pentru ca nimeni nu-si face treaba la intrarea in oras si cu o simpla declaratie pot intra unde vor ei. Degeaba declari carantina daca nu tii puhoiul de taranusi afara din oras. Poarta aceiasi masca la bot din ianuarie si sunt focare de infectie ambulante. La fel este si la LIDL.
21
16
stimabile! in lumea dvs poate se vorbeste politicos, dar daca scrie pe fruntea ta avocat, judecator, procuror ar trebui sa te pupam in cur?daca vorbea cu tine la pertu care e problema?esti vreo somitate?ai inventat ceva folositor?futu va n gura de avocati, procurori, doctori care stati pe pensii si salarii mari credeti ca totul vi se cuvine, sunteti niste combinatori si va asteptati sa va respecte lumea! marsh!
21
7
titlu de articol prost... ma nene, cati angajati sunt la legume fructe la auchan pe tura? habar n-am... vreo 3, daca au noroc! pai si credeti ca aia 2-3 fac fata la un puhoi de termite? daca conducerea magazinului punea 5-6 pe tura, avea cine sa bage. dar e rentabil sa omori 2 angajati pe tura, daca faci cu ei miliardu. inapoi la titlu: ba, autorule, crezi ca aia 2 n-au bagat? esti varza
26
1
AUCHAN CTA SUD un magazin de kko la casa un pret pe raft alt pret . la peste mereu se gaseste peste vechi imputit , o conducere de doi bani la acel magazin . numai cumpar din acea ghena din mai multe motive . aloo protectia consumatorului ce faceti domnilor dormiti ? sau merge spaga bine de nu se vede nimic ?
30
0
Cum este posibil ca intr-un oras port , sa nu avem cea mai buna mancare , acum se vede proasta administrare a primariei si a porturilor CT , din pacate oamenii sufera .
25
4
Minciuni.Se duc cei cu bani.Amaratii care au fot dati afara luna noiembrie si le-a dat patronul 750 de lei pe o luna si 200 pe tichete ,vom iesi in strada ca nu avem bani de mancare.Nu degeaba ne tin in casa,dar nu vor scapa.O sa fie mai rau ca in 89.
34
10
Din pacate, in Ro nu se intelege si cunoaste notiunea de fidelizare. Fidelizarea angajatilor si fidelizarea clientilor. Lucrul cel mai important in toate tarile. Patronii din RO sunt needucati, prosti gramada. Deschid o firma pt ca au bani. Bani nemunciti, de obicei obtinuti la negru, din spagi, din contracte cu statul, din evaziune, din mita. Nu le pasa de angajati si de clienti. Bazandu-se pe prostia clientilor de obicei.
29
0
Idiotul se arata deranjat de faptul ca mi-am permis sa refac solicitarea la casa, iar el sa fie nevoit sa vina de pe randul 1 pe randul 2! Adica sa faca 15-20 de metri. Miscare care, oricum, intra in fisa lui prost, pardon, de post! Un personal de rahat la Auchan-ul din Poarta 6! Tinand cont ca eu mergeam special acolo, pentru ca ma simteam bine, imi placea atmosfera, cand as fi putut sa merg la Kaufland ICIL sau la multe alte market-uri, plecand din zona Trocadero... Deci: mult sictir, prostilor, care nu stiti cum sa va atrageti, dar, mai important, sa va mentineti clientii dedicati!
16
6
Daca este vorba despre Auchan-ul de langa Poarta 6, atunci ii urez sa il dracul! Din doua motive. Am facut, acum cateva luni, o poza la coada foarte lunga in fata casei. Au sarit pe mine ca pe hotii de cai. Au invocat drepturi si obligatii. Cand le-am spus ca sunt avocat si imi stapanesc drepturile, s-au dus in pizda mamei lor. In alta zi, la casa, cand am constatat ca sunt taxat mai mult pentru niste sticle Santal, am fost trimis la raft, sa vorbesc cu reprezentantul magazinului. Am asteptat, nu a venit nimeni. Am refacut solicitarea, a venit un idiot care mi-a vorbit la pertu si cu tupeu.
22
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614