REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Când și unde ar putea avea loc lupta anului, Ghiță vs Moroșanu. Anunțul făcut de „Moartea din Carpați”

Când și unde ar putea avea loc lupta anului, Ghiță vs Moroșanu. Anunțul făcut de „Moartea din Carpați”

Replica API 1 ianuarie 2019 | 14:20 421

Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță

Lupta dintre Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță este unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive din 2019. Bătaia ar putea avea loc în luna iunie, la Craiova, cel puțin așa și-ar dori ”Moartea din Carpați”.

"Eu am făcut primii pași. Luna iunie, stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Asta e varianta mea. Mi se pare super. Sigura ofertă concretă e a mea în acest moment. Singura problemă e câți bani vrea fiecare, lucrurile astea sunt greu de negociat", susține Moroșanu.

Lupta dintre "Samuraiul" Ghiţă şi "Moartea din Carpaţi" Moroşanu ar putea beneficia de o bursă record pentru țara noastră.

"Valoarea reală a acestui meci la nivelul ăsta de popularitate merită ambii sportivi o bursă de minimum 50.000 de dolari pentru fiecare", a spus promotorul Eduard Irimia.

"Indiferent de scandal, ambii cred că vor să câștige bani cât mai mulți. Unii o reconosc, alții nu", a spus și Ciprian Sora, fost luptător K1. "Să se bată între ei să vadă care e mai bun, care e mai bun să câștige. Dați-i drumul la bătaie nu mai stați. Și o singură condiție, să mă bat în gala voastră ca sunt mândru și în rest hai să-i dăm drumul la bătaie", a spus și Marius Tiţă.

Războiul dintre Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu se va încheia în ring, in cea mai aşteptată luptă din 2019. Meciul vieţii pentru cei doi luptători a început deja în studioul emisiunii Campionii Digi Sport.

"El ascunde că îi este frică să lupte cu mine și știe că dacă a luptat cu mine și-a încheiat cariera și i-am promis că dacă luptă cu mine o să fiu visul lui. Acum, de bine sau de rău, depinde de el", a spus Daniel Ghiță.

"Îmi doresc foarte mult să mă lupt cu Daniel Ghiță, pentru că deja e personală chestia asta. Eu, când o să mă lupt cu Ghiță, o să îi dau KO și o să îl văd acolo lat, să nu se mai ridice deloc de jos. Și o să mă uit așa la el și o să îi spun «Ți-am spus că așa o să fie!». Mă duc direct prin el, dacă reușesc să îi dau KO, aș fi cel mai fericit om de pe pământul ăsta", a spus și Cătălin Moroșanu.

digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca deja e regizat meciul
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614