REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Când şi unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu. Soţia s-a ocupat de funeralii

Când şi unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu. Soţia s-a ocupat de funeralii

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:00 372

Mihai Constantinescu, Simona Secrier

Foto: Arhivă personală

Doliu în breasla artiştilor a căror lume nu mai este minunată după ce au aflat vestea morţii lui Mihai Constantinescu. Cântăreţul a încetat din viaţă marţi seară după cinci luni de suferinţă. Avea 73 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde îndrăgitul artist a fost internat în toată această perioadă.

Cunoscut pentru celebrele sale piese „O lume minunată”, „Iubiți și câinii vagabonzi” și multe alte șlagăre nemuritoare, solistul de muzică populară a pierdut lupta pentru viaţă după ce a suferit un stop cardio+respirator. Abia ieşise din comă, însă starea lui de sănătate s-a deteriorat brusc survenind decesul. Chiar dacă a sperat până în ultima clipă că se va produce o minune, Simona Secrier, partenera sa de viață, a fost nevoită să pună la punct într-un timp foarte scurt detaliile legate de înmormântare.

Devastată de durere, soția regretatului artist a fost cea care s-a ocupat de pregătirile pentru funeralii. Ea a anunţat pe pagina de Facebook când şi unde îşi pot lua rămas bun toţi cei care l-au iubit şi admirat pe Mihai Constantinescu.

"Dragii mei, cu durere în suflet vă anunţ că Mihai a plecat... Cei care-şi doresc să-şi ia la revedere o pot face de miercuri de la orele 13.00 când Mihai va fi depus la Biserica Sfânta Parascheva din bulevardul Banu Manta. Joi, 31 octombrie, de la orele 13.00, va avea loc slujba de înmormântare, apoi se va pleca la cimitirul Ghencea Militari. Înmormântarea va avea loc la orele 14.00", a notat Simona Secrier.

Mihai Constantinescu s-a ocupat din timp de momentul în care va părăsi scena vieţii. Îndrăgitul artist și-a cumpărat un loc de veci, la Cimitirul Ghencea din Capitală, după cum dezvăluia un apropiat al său în urmă cu ceva timp.

Mihai Constantinescu era internat din luna mai la Spitalul Floreasca. Ieşise de puţin timp din comă, dar a suferit un alt stop cardio-respirator care i-a fost fatal. Înainte de a fi internat, cântăreţul şi-a anulat toate concertele.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cui ii pasa de acest greiere retardat?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218