REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Când va fi externată Andreea Bălan. Cântăreaţa a stat inconştientă 20 de ore

Când va fi externată Andreea Bălan. Cântăreaţa a stat inconştientă 20 de ore

Replica API 8 martie 2019 | 00:00 444

Andreea Bălan

Andeea Bălan a depăşit perioada critică după stopul cardio-respirator pe care l-a suferit luni (4 martie) în timpul operaţiei de cezariană. Artista a fost detubată, iar miercuri a fost trasferată de la secţia de Terapie Intensivă într-un salon al clinicii private unde a născut şi a putut să-şi strângă fetiţa în braţe. După 20 de ore în care a fost inconştientă şi le-a dat emoţii mari soţului, părinţilor şi fanilor, Andreea Bălan şi-a revenit şi a vorbit despre externare.

Andreea Bălan a trecut pe lângă moarte. Artista se numără printre cele 10 procente dintre femeile care supravieţuiesc în urma emboliei cu lichid amniotic, complicaţie pe care cântăreaţa a suferit-o imediat ce micuţa ei Clara-Maria a venit pe lume. Medicii i-au arătat copilul, dar la scurt timp vedeta a intrat în stop cardio-respirator din cauza lichidului amniotic care a trecut în sânge.

"Se poate întâmpla şi la naşteri naturale şi chiar înainte să naşti. Doamna doctor mi-a povestit că o gravidă a păţit acest lucru când a intrat în travaliu. Copilul a murit, iar mama a fost salvată după ce i s-a scos uterul. Nu e vorba de cezariană aici, ci de rupturile uterine şi cum ajunge acel lichid în sânge. Recuperarea este la fel în cazul meu, la fel ca la cealaltă sarcină, pentru că au curăţat tot. Mi-au făcut transfuzii. Mai stau 2-3 zile în spital, iar apoi acasă trebuie să am grijă să mi se închidă tăietura de la operaţie. Voi putea după o lună şi jumatate-două să dansez din nou, iar după patru sa fac prize", a spus Andreea Bălan într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Artista a susținut că s-a aflat mult timp în stare de inconștiență și nu își mai amintește aproape nimic, chiar dacă familia susține că a stat de vorbă cu ea.„Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce.

La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită. Au făcut echipă şi m-au salvat. Poate nu mai eram dacă nu eram aici (la acel spital n.r). Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o. George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. O asistentă a ieşit şi i-a arătat fetiţa, apoi l-au luat de acolo să nu vadă manevrele de resuscitare. La un moment doctorii i-au spus că sunt intubată şi mă aflu într-o situaţie critică. Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore. A fost în stare de şoc. Astăzi (n.r. miercuri) s-a liniştit total, pentru că m-a văzut că sunt lucidă şi coerentă. I-a fost teamă, că poate rămân cu sechele, pentru că zilele trecute deliram", a mai spus artista.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este inconstienta de mult
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614