REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf

Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf

Replica API 14 mai 2022 | 00:00 962

Laurențiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan în instanță să renunțe la numele lui de familie, însă impresara nu a vrut să facă asta. Prezentă la un eveniment monden din Capitală, vedeta a spus când își va schimba numele.

Antrenorul de la Universitatea Craiova îi cerea încă soției sale să renunțe la numele de Reghecampf, însă aceasta nu a dorit. Laurențiu a apelat și la ajutorul judecătorilor pentru a rezolva această situație.

„Da, mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf. Până la urmă eu m-am născut Prodan, nu Reghecampf, și sunt mândră de asta. Prodan este un nume foarte mare în România, în primul rând datorită mamei mele. Iar eu nu pot uita cum Laur nu a fost aproape de mama mea în perioada în care i-a fost cel mai greu”, spunea Anamaria Prodan în urmă cu câteva luni.

Deși se află în proces de divorț, impresara se prezintă Anamaria Prodan Reghecampf și nu are de gând să renunțe la numele soțului decât atunci când se va recăsători.

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători, așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a povestit Anamaria Reghecampf pentru ego.ro, citat de Libertatea.

Trădarea partenerului de viață a durut-o foarte tare, însă asta nu a făcut-o să nu mai creadă în căsătorie. Impresara a dezvăluit că există cineva în viața ei și că îl va arăta în momentul în care va fi o femeie singură și în acte.

În luna octombrie a anului trecut, Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan. Prima înfățișare în proces a avut loc în luna februarie, apoi a fost reprogramată pentru luna aprilie. Atunci, antrenorul și impresara au stat față în față.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te-as lua eu ca nevasta......la p**a !
1
0
Cand ca renunta la statutul de c****?
1
0
Cand vrea Reghe, da. Nu depinde de tine, nu decizi tu. Nu! Zici ca ai mai absolvit si facultatea de drept !? Vai de tine ! PARASUTO, parvenito, IPOCRITO, narcisisto !!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614