6° Constanța Mar., 6 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6204
6° Constanța Marți, 6 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6204

Când vine prima ninsoare, la Constanța?!

Andreea VREJOIU 25 noiembrie 2022 7513

Dacă vă întrebați când vine iarna la Constanța, ei bine, aceasta se va lăsa așteptată. Potrivit meteorologilor constănțeni, este foarte puțin probabil să avem ninsori în perioada următoare. La începutul săptămânii, luni spre marți, când o să fie înregistrate precipitații mai importante, există posibilitatea ca în sudul județului să cadă și prima lapoviță.

Sfârșitul de săptămână debutează cu o vreme predominant închisă. Vineri, 25 noiembrie a.c., temperaturile vor continua să scadă și se vor situa în limitele normale ale datei. Temperaturile maximele vor fi cuprinse între 8 și 11 grade, iar cele minime între 0 și 4 grade. Cerul va fi temporar noros dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în special ziua (rafale în general de 45...55 km/h).


Sâmbătă, vremea va fi relative normal termic. Cerul va fi mai mult noros și vor fi posibile precipitații slabe spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare.Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 8 grade, iar cele minime între 0 și 6 grade.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Duminică, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 8 grade, iar cele minime între -1 și 3 grade. Cerul va fi mai mult noros și local vor fi precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona de coastă.

Când vom avea parte de prima zăpadă?

Directorul Centrului Regional Meteorologic Dobrogea, Marius Coțofan, a declarat, pentru Replica de Constanța că este foarte puțin probabil să avem ninsori în perioada următoare. ,,Luni spre marți, când o să avem din nou precipitații mai importante, este posibil ca în sudul județului să avem și lapoviță”, a spus acesta. Acestea fiind spuse, atenţie constănţeni: echipaţi-vă corespunzător maşinile, cu cauciucuri de iarnă, altminteri riscaţi amenzi usturătoare!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

in apartament este frig acum cand sunt 7 grade afara cu caloriferele in functiune si a trebuit sa mai pun aeroterma ca in toti anii trecuti; mincinosii din primarie dau mai putina caldura ca sa plateasca mai putini bani pe gaz si sa dea o subventie mai mica - fac economie de bani si ne tin pe noi in frig de foarte multi ani; sa va fie rusine magarilor; dati caldura - cresteti temperatura apei calde si a apei din calorifere hotilor; nu ne mai torturati
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
362723143843
5/49
32410352725
joker
8194117188