REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Când vor RECUPERA elevii săptămâna în care nu au făcut ore din cauza ninsorii abundente

Când vor RECUPERA elevii săptămâna în care nu au făcut ore din cauza ninsorii abundente

Replica API 1 martie 2018 | 00:00 378

Nu se fac cursuri în zilele de 1 și 2 martie – aceasta este decizia pe care a luat-o Comandamentul Județean pentru Situații de Urgență Constanța.

Orele urmează să fie recuperate de fiecare instituție în parte, după cum dorește, a declarat, ieri, Gabriela Bucovală, şefa Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa, care a precizat că regulamentul permite un program de recuperare până la finele semestrului, pe care fiecare școală îl va adapta în funcție de cum va dori.

„Trebuie să ne gândim în primul și în primul rând la siguranța elevilor! Cursurile pot fi recuperate conform regulamentului, se poate decide recuperarea materiei până la finalizarea semestrului. Timp este pentru că suntem la începutul semestrului. Nu este nimeni vinovat de această situație. Nu a provocat-o nimeni și nu a putut să o împiedice nimeni. Nu impunem! Regulamentul, repet, permite recuperarea materiei până la finalul anului școlar, într-un program de recuperare – recuperare pe parcurs, îi spunem noi. Nu este nimeni absurd, nu se impun anumite lucruri, sub nici o formă”, menționează inspectorul.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce scoala fratilor ,nu vedeti ca se ajunge parlamentar sau ministru cu diploma de analfabet.
4
0
Unii au urat si urasc scoala din toti rarunchii. Astora n-ai ce sa le faci. Vor muri prosti, varandu-si gheara in gat, ca pitigoii...
4
0
si asa ati intoxicat copiii cu zeci de variante de manuale,caiete"speciale"culegeri lectii cate 30 de probleme de exemplu la matematica pe zi"de studiat acasa"si cine nu se mediteaza ori da dreptu ori e analfabet functional dupa absolvire.vedeti cati tineri mai stiu sa scrie corect.bataie de joc marca p$d toti golanii la costum cu diplome trase la xerox ne arata drumul luminos impreuna cu Farul din Videle.
2
1
Nu se recupereaza nicio materie...nici anul trecut nu s-a recuperat. Cat despre parcurgerea integrala a materiei... sunt ani buni de cand nu se mai verifica ce fac profesorii la clasa.. iar ei nu prea mai fac!
3
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108