REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Candidata la Consiliul Local din Lumina, Felicia Popa, AGRESATĂ de SOȚ, din GELOZIE

Candidata la Consiliul Local din Lumina, Felicia Popa, AGRESATĂ de SOȚ, din GELOZIE

Replica API 7 octombrie 2020 | 00:01 5758

Felicia Popa, din Lumina, a trecut prin clipe groaznice după ce soțul său a agresat-o pe ea dar și pe una dintre fiicele minore. Totul s-a întâmplat din cauza candidaturii femeii la funcția de consilier local în localitatea Lumina, bărbatul acuzând-o că are relații extraconjugale cu fratele unui contracandidat.

Cum au avut loc agresiunile

În data de 15 august, pârâtul arată că a băut aproximativ 3 beri, iar reclamanta obișnuiește să îl provoace atunci când el consumă alcool. I-a propus soției să meargă la plimbare cu telegondola, iar aceasta a refuzat, motivând că este obosită, iar apoi, după ce aceasta a refuzat să îi pregătească ceva de mâncare, s-a supărat, a lovit-o pe reclamantă în zona cefei, a tras-o de picior și a dus-o în hol. În continuare, bărbatul a recunoscut că a bătut-o pe una dintre fetele lor minore, dar pentru că aceasta nu i-a respectat dorința și pentru lipsa de educație, întrucât minorele stau pe stradă până la ora 22.30. În data de 20.09.2020, pârâtul a sunat la serviciul 112, spunând că vrea să o dea afară pe reclamantă din locuință, întrucât este casa lui. În ziua de duminică au avut loc aceleași discuții, pârâtul având aceeași atitudine. De când reclamata a candidat la funcția de consilier local, pârâtul a acuzat-o că are legături extraconjugale cu fratele unei alte candidate. Reclamanta a mai susținut că în data de 28.09.2020, a fost din nou agresată fizic și verbal, fapt pentru care a apelat la organele de poliție și a formulat plângere împotriva pârâtului.

Ce a spus instanța

Instanța a reținut că incidentul din data de 15.08.2020 nu este unul singular. Astfel, și la data de 28.09.2020, pârâtul a exercitat violențe împotriva soției reclamante, când pe fondul consumului de alcool, a împins-o violent. Motivația pârâtului, cum că este provocat de soția reclamantă atunci când consumă băuturi alcoolice, nu justifică sub nicio formă comportamentul violent fizic și verbal al acestuia, prin afirmațiile făcute acesta dând dovadă că nu conștientizează gravitatea acțiunilor sale care au un impact negativ asupra victimei reclamante, provocându-i acesteia o stare de temere, tensiune și suferință psihică.

Instanța a decis emiterea unui ordin de protecție pe o perioadă de o lună de zile, prin care a dispus: evacuarea temporară a pârâtului din locuința familiei și păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de victimă și de domiciliul acesteia.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
0728946701
0
0
Ce doamne laptoase in foto!
3
0
Pai daca prinzi koarda ca si-o trage cu amantul , nu prea e gelozie frate!
9
0
nu-i dau dreptate , dar tipul nu a mai putut rabda escapadele muierii... toata lumea din Lumina stie ca ea si-o trage de mult cu cine prinde. ea le zice prietenelor ca prostanacul de sot nu mai are erectie... conteaza si asta ca circumstanta atenuanta...!?!
14
2
Barbatii violenti sunt niste brute.Iar cand vor sa-si dovedeasca prostia, da cu pumnul.Si cand o face cu o femeie,indiferent care ar fi motivele, care e si mama copiilor lui, e descalificat ca om.
3
9
Din pacate sunt multi ca el brute salbatice prost crescuti .Ar trebui toti izolati si pusi la munca in ocne sa nu vada lumina zilei iar seara batuti sa vada cum e .
7
11
lasa l doamna si apucate de ...treaba, ca asa se face politica in evul.... actual!
7
0
Iar s-a activat gena din curva din ea...
9
3
O panarama , o futelnita , nu o bate ala degeaba , o cunosc foarte bine !
13
6
ca majoritatea barbatilor ce sunt inselati devin alcolici.Reciproca din pacate nu-i adevarata,adica daca nu bei nu inseamna ca nu vei fi inselat.
7
2
Un ignorant din evul mediu, un distrus ratat care de furie si din prostie si invidie bate copiii si nevasta. Lasa-l.doamna si du-te in treaba ta, lasa dobitocul
16
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614