REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Candidaţii PNL Constanţa la parlamentare, întâlniri cu electoratul în judeţ

Candidaţii PNL Constanţa la parlamentare, întâlniri cu electoratul în judeţ

Replica API 22 noiembrie 2016 | 00:32 236

În campanie electorală

În campanie electorală

Candidaţii Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal pentru Parlamentul României au continuat acţiunile de campanie electorală pentru alegerile din 11 decembrie, pe tot parcursul săptămânii trecute fiind prezenţi în rândul cetăţenilor din judeţul Constanţa. Alături de consilieri judeţeni, de membri ai BPJ al PNL Constanţa, de numeroşi tineri, de primari, viceprimari şi de echipele liberale locale, candidaţii PNL Constanţa pentru Camera Deputaţilor şi Senat au fost prezenţi în localităţile Săcele, Corbu, Cerchezu, Dumbrăveni, Independenţa, Poarta Albă, Siliştea, Cernavodă, Seimeni, Lumina, Ovidiu, Agigea şi Techirghiol. Aici, candidaţii PNL Constanţa au purtat discuţii cu cetăţeni şi au prezentat proiecte ale Programului de Guvernare al Partidului Naţional Liberal.

Concomitent, au fost organizate acţiuni de campanie electorală şi în mai multe zone ale municipiului Constanţa. Prezent la acţiunile electorale din judeţ, preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că echipa de campanie a PNL Constanţa are un program intens de acţiuni electorale, astfel încât candidaţii liberali să fie cunoscuţi de cât mai mulţi dintre locuitorii judeţului. „România are nevoie de un premier ca Dacian Cioloş şi de un Guvern de oameni competenţi, bine pregătiţi, care să fie sprijiniţi de Parlamentul pe care îl vom alege pe 11 decembrie. Sunt convins că PNL Constanţa poate trimite în Parlamentul României o echipă de oameni oneşti, profesionişti, total nouă. Ne dorim să oferim speranţă celor care vor vota la alegerile parlamentare o altă clasă politică”, a comentat liderul PNL Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614