rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 20 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

CANDIDAȚII PNL la EUROPARLAMENTARE, prezentați la Constanța, în frunte cu Rareș Bogdan și Siegfried Mureșan!

Duminică, 14 aprilie a.c., la Pavilionul Expoziţional Constanţa s-a desfășurat Reuniunea Regională PNL, ocazie cu care au fost prezentați o parte dintre candidaţii la alegerile europarlamentare. La eveniment au fost prezenţi președintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al partidului, Robert Sighiartãu, Raluca Turcan, cât și președintele PNL Constanța, Bogdan Huţucă. Cât priveşte candidaţii PNL la alegerile europarlamentare, au luat cuvântul, printre alții, Rareş Bogdan, Siegfried Mureşan, Vlad Nistor, Cristian Bușoi.

Unde sunt spitalele regionale promise, unde sunt autostrăzile și mediul propice dezvoltării de afaceri și noi locuri de muncă atât de promise de pesediști? Acestea au fost câteva dintre punctele atinse, în discursurile lor, de reprezentanții marcanți ai Partidului Național Liberal, prezenți la sfârșit de săptămână la Reuniunea Regională PNL, ocazionată de prezentarea principalilor candidați la alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai a.c.

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a subliniat în discursul său că oraşul şi judeţul Constanţa au un imens potenţial de dezvoltare, dar care s-a irosit, din cauza unei "boli", "ciuma roşie", "ticăloşia pesedistă". "După 1989, oraşul Constanţa a avut un potenţial uriaş de dezvoltare. Din păcate, o boală a lovit acest oraş şi întreaga Românie, o boală ce îi ţine pe oameni departe de dezvoltare, îi ţine dependenţi de stat. Ticăloşia pesedistã este şi faptul că au promis opt spitale regionale şi nu au făcut niciunul. Este singurul Guvern care nu a semnat niciun contract pentru autostrăzi. Pesediştilor le este frică să iasă în stradă, printre oameni", a afirmat Bogdan Huţucă. Acesta a mai declarat: "PSD şi ALDE sunt incompatibili cu democraţia, cu statul de drept. Noi, liberalii, am arătat că se poate şi altfel. Avem primari liberali care au demonstrat, care au dezvoltat oraşele lor, care au atras investitori, care au creat locuri de muncă, au atras fonduri europene'.

Prezent la Reuniunea Regională PNL, primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, a atras atenţia, în discursul sãu, asupra implicãrii primarilor liberali în ceea ce înseamnã atragerea de fonduri europene. "Zilele acestea, am avut discuţii cu colegii mei primari din judeţ, Eforie, Techirghiol, Mangalia, Poarta Albă, Cernavodă şi am realizat o analiză la nivelul judeţului în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene. Primarii PNL, din 2016 până în prezent, au atras în total de 104,5 milioane euro. Nu ştiu dacă pare mult, puţin, dar nevoie sunt multiple. Pentru oraşul Constanţa, analiza e simplă, pentru că ne-a dat 0 în ultimii ani, 0 pentru infrastructură, învăţământ, sănătate, clădiri, spaţii verzi, fonduri europene. Aceasta e cifra oraşului Constanţa”,a spus primarul din Ovidiu, George Scupra. În încheiere, acesta a dorit să facă o glumă, făcând referire, cel mai probabil, la faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se însoară şi caută naşi: „Am văzut că se caută naşi pentru europarlamentare. Haideţi să fim noi naşii lor”, a încheiat Scupra.

Victor Paul Dobre: „PSD a semănat ajutoare sociale și a cules voturi!”

Sărăcie endemică în multe zone, localități care se depopulează pentru că tinerii pleacă în număr tot mai mare peste hotare și imposibilitatea actualei guvernări, pesediste, de a construi spitale regionale și autostrăzi. Acestea au fost câteva dintre punctele atinse, în discursul său, de vicepreședintele PNL, Victor Paul Dobre, în discursul ținut la Reuniunea Regională PNL, desfășurată la Constanța, duminică, 14 aprilie a.c..

„Astăzi primim în regiunea noastră conducerea partidului și principalii candidați la alegerile europarlamentare. Constanța, cel mai puternic județ al regiunii, dar este numai la jumătate din PIB-ul Bucureștiului. Din păcate, celelalte județe din regiune sunt la jumătatea Constanței. Sunt zone cu sărăcie endemică, cum este și în Delta Dunării. Din 30 de ani, 22 de ani socialiștii au condus țara, dar aici la noi, mai tot timpul, și se cunoaște: PSD a semănat ajutoare sociale, și a cules voturi.

Acum câțiva ani, într-o campanie, discutam cu Mircea Hava și Ilie Bolojan, discutam despre ce se întâmplă. Copiii noștri nu mai pleacă dincolo de graniță, ci dincolo de munți, ceea ce este trist.

Este nevoie de un alt tip de administrație. Cunosc bine administrațiile marilor primari ai Ardealului. Împreună cu Ludovic Orban am asigurat finanțări solide administrațiilor. Primarii din Ardeal le-au folosit pentru investiții solide. Cred că este timpul să ne mobilizăm, astfel încât, așa cum în Ardeal se câștigă, să obținem rezultate foarte bune, aici, la noi. Pentru ca să trecem la 20% este multă muncă, multă sudoare, îți dă sângele pe nas. Dar acest lucru este valabil și pentru noi. De câte ori a câștigat PNL, nu poate câștiga țara fără rezultate foarte bune, aici, în est, la noi. Trebuie să avem curajul să o spunem: România de astăzi nu poate face nici spitale regionale, nici autostrăzi, cu actuala administrație și mă refer de la Guvernul care este supradimensionat până la administrațiile locale.

PNL trebuie să se bată pentru reformarea profundă a României, a întregii administrații. Suntem singura țară din estul Europei care nu a făcut o reformă a administrației teritoriale. Iar asta pentru că 22 de ani din cei 30 au condus-o socialiștii.

La sfârșitul secolului XIX, eram la același nivel cu marile țări ale Europei. Este timpul, din nou, al PNL, pentru că noi vom pune România în primul rând”, a declarat Victor Paul Dobre.

Vlad Nistor: „Am copilărit la Constanța. Orașul de astăzi nu seamănă deloc cu orașul copilăriei mele!”

Prof. univ. Vlad Nistor, candidat pe lista PNL la alegerile europarlamentare a fost unul dintre candidații prezenți, duminică, la Reuniunea Regională PNL de la Constanța. Acesta a mărturisit că este constănțean și constată, cu tristețe, faptul că orașul în care a copilărit, orașul pe care îl cunoaște din poveștile bunicilor lui, nu seamănă deloc cu ce întâlnește, în prezent, pe stradă.

„Am să încep cu o scurtă poveste personală, eu sunt dobrogean, iar familia mea este aici de la 1878, străbunii mei au fost printre primii coloniști aduși din Ardeal, la sugestia și rugămintea lui Mihail Kogălniceanu. Am în familie un fost ministru adjunct de interne liberal, un primar liberal din județul Constanța. Am copilărit în Constanța, am făcut școala la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”. Orașul acesta, cel de astăzi, nu mai are nicio legătură, nici cu orașul din poveștile bunicii mele, nici măcar cu orașul din cele mai sinitre vremuri din epoca comunistă, atunci când eu eram elev. Echilibrul, ordinea, stabilitatea acestui oraș erau cu totul altceva decât haosul de astăzi. Este suficient să faci câțiva pași prin centrul vechi pentru a vedea unde a fost adus acest oraș de un grup de administratori care conduc acest oraș din 2000. Rezultatele sunt dezastroase. Orașul s-a depopulat. În continuarea imediată a celor spuse, să trecem la campania în fața căreia ne aflăm. De ce alegeri europarlamentare, care e importanța lor pentru fiecare dintre noi? În primul rând, aceste alegeri pot da o reprezentare corectă în Parlamentul European a partidului care contează în România. Numai noi și numai cu noi stă cineva de vorbă în Europa. Și PSD și ALDE sunt la marginea excluderii. Nimeni nu îi poate privi altfel decât ca pe niște mincinoși, oameni fără cuvânt, corupători ai statului de drept.

La numai doi ani și jumătate de la reînceperea administrației de către pesediști se află la începerea unui haos. Atunci când au câștigat promițând verzi și uscate s-au trezit că nu pot să facă decât cum să își salveze liderii, pe Liviu Dragnea, cum să îi scoată din fața ușii temniței în care se află.

La alegerile prezidențiale nu am emoții, sunt convins că Klaus Iohannis va mai fi președinte încă cinci ani!”, a afirmat prof. univ. Vlad Nistor.

Siegfried Mureșan: „Când noi obțineam mai multe fonduri de la UE pentru ajutarea fermierilor afectați de pesta porcină, Petre Daea vorbea despre cormoranii în piscine”

Europarlamentarii liberali au planuri concrete pentru obținerea de fonduri europene pentru dezvoltarea României în următorii ani, a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan, candidat la un nou mandat la Parlamentul European, prezent și el, duminică, la reuniunea de la Constanța. Intenția este să fie obținute fonduri pentru un program destinat agriculturii românești, denumit „Prima fermă”, în care fiecare nou fermier va primi 100.000 de euro fonduri nerambursabile. Totodată, se dorește obținerea de bani pentru anveloparea a 500.000 de apartamente de bloc, dar mai ales se intenționează simplificarea procedurilor pentru accesarea fondurilor europene.

„Știu că aici, în zona aceasta a țării, mulți fermieri au fost afectați de pesta porcină africană. Iar noi, europarlamentarii liberali, am fost în Parlamentul European și am cerut fonduri pentru fermierii români afectați de pesta porcină africană, iar în timp ce noi ne băteam pentru mai multe fonduri pentru fermieri din România, Petre Daea vorbea despre cormorani în piscine. Aceasta este diferența! Săptămâna aceasta am fost la Parlamentul European, vă spun că toată UE așteaptă să scăpăm România de Liviu Dragnea. UE este alături de România, de poporul român și PNL. Pentru că PNL este singurul partid care poate bate PSD și care poate obține ceva pentru România în Europa. Am dovedit-o în ultimii cinci ani și la fel vom face și în următorii cinci ani. Vom obține fonduri pentru un program numit „Prima Fermă” pentru ca fiecare tânăr care dorește să pornească o fermă să primească 100.000 de euro nerambursabili de la UE. Vom simplifica procedurile pentru accesarea de fonduri europene, vom tăia birocrația Vom obține bani pentru regularizarea Dunării, pentru anveloparea a 500.000 de apartamente de bloc. Vom face lucruri concrete. Avem, de departe, cea mai bună listă de candidați pentru alegerile europarlamentare. Avem primari care au schimbat fața orașelor lor, avem specialiști, iar în capul listei pe Rareș Bogdan. Vreți școli, spitale, drumuri ca în Europa? Atunci trebuie să votăm politicieni europeni!”, a declarat parlamentarul european Siegfried Mureșan.

Primvicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a subliniat în discursul sãu imoportanţa ieşirii la vot pe 26 mai a.c., atât la alegerile europarlamentare, cât şi la referendumul convocat de preşedintele României, Klaus Iohannis, împotriva corupţiei. " Sunt douã voturi importante pentru ţara noastrã. Pentru cã România este sub asediul unei grupãri cu un comportament infracţional organizat. PNL putem sã redãm României oamenii cu simţul responsabilitãţii", a afirmat Raluca Turcan. Aceasta a adãugat cã pe lista candidaţilor pentru europarlamentare se aflã oameni responsabili, foarte bine pregãtiţi.

Candidaţii, în special Rareş Bogdan, au fost luaţi cu asalt de către simpatizanţi, care nu au ezitat să-şi facă selfie cu cei ce ar urma să ne reprezinte în Parlamentul European.

Cap de listă în rândul candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, jurnalistul Rareş Bogdan, a relatat celor prezenţi la Reuniunea Regionalã PNL despre durerea celor aproximativ un milion de români din Spania, "goniţi" din ţara lor de ultimele guvernări pesediste. Mai mult, acesta a arătat că pe 20 aprilie a.c. va avea loc un miting la Alexandria. "Săptămâna viitoare, pe 20 aprilie, vom fi în capitala corupţiei din România. Vine lupul la Alexandria!'

"Constanţa are cel mai mare potenţial. Au fost abandonaţi cetăţenii Dobrogei. Este inadmisibil să laşi portul şi investiţiile pe mâna unor găşti de infractori. Acest lucru trebnuie oprit. Primul pas pentru a-i opri este ziua de 26 mai", a completat Rareş Bogdan.

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a luat cuvântul la întâlnirea candidaţilor la europarlamentare, eveniment ce are loc la Pavilionul Expoziţional: "Vă chem la luptă!", a transmis Orban.

"Am venit la Constanţa, nu la spectacol, ci să pornim bătălia pentru România. O bătălie cu un inamic careşi-a bătut joc de România şi care a dus România sub nivelul mării. Suntem la Constanţa, poarta de intrare şi ieşire a Europei. Dumnezeu ne-a dat Marea Neagră, Dunăre şi, de când au venit ăştia la putere, îşi bat joc de aceste daruri. Noi, PNL, vom ştii să folosim aceste daruri. M-am săturat să mă conducă agramaţii, repetenţii, hoţii, m-am săturat ca România să fie făcută de răs de cei care au sucit minţile săracilor, minţile celor care nu înţeleg, încă, adevărul despre România( …) Vreau o Românie unde să nu mai existe campionat de minciuni. PNL chiar creşte pensile, nu pe hârtie. Noi vrem pentru părinţii şi bunicii noştri, atunci când creşte pensia, să crească puterea de cumpărare, să crească salariul minim pe economie. Dragii mei, vă chem la luptă ca până-n 26 mai să lăsaţi pe plan second tabieturile şi problemele personale, să intraţi în fiecare scară de bloc, în fiecare casă, în fiecare piaţă...să strigăm împreună ceea ce aşteaptă România: PNL, victorie!”,a spus Orban.

Reamintim că lista PNL pentru alegerile europarlamentare este compusă din: Rareș Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Ligia Cecilia Popescu, Cristian Bușoi, Marian Jean Marinescu, Violeta Alexandru, Vlad Nistor, Mihai Țurcanu, Ana Maria Dimitriu.

Florentina BOZÎNTAN

VIDEO:

luni, 15 aprilie 20191126
Comentarii

02Adevarul(15 apr 22:24)
Sunt membru pnl, dar imi e scarba de felul cum a cedat rares bogdan la iluzia puterii si si-a cedat toate principiile devenind mai vandut decat cei pe care ii critica mai ieri.
01Hua partarilor(15 apr 21:22)
Asta e fetita cred dupa gesturi.
14Bogasiu(15 apr 14:22)
Rares Bogdan si Sigfrid Muresan, doi sclavi soros care cersesc voturi dupa ce au injurat Romania .
14constantean(15 apr 13:19)
PNL a facut blat cu PSD toti atatia ani, au avut liber la contracte cu statul si la afaceri imobiliare si acum nu le mai place orasul, hai sictir.
15@Loredana(15 apr 12:36)
care galbena, uita-te mai atenta sa vezi ca e aia portocalie blaga, turcanu iti spun ceva?
04Constanteanul turmentat(15 apr 12:11)
Bravo, din nou, pentru Costel STANCA!!! Esti pe loc eligibil sau te au aruncat colegii tai la misto?
37adi(15 apr 10:12)
niste ipocriti...la pachet cu PSD, USR, ALDE etc
26usr(15 apr 10:07)
nu mai vine ciuma galbena ca va fraierim noi acum e randul nostru sa va prostim
216Loredana(15 apr 04:36)
Pleaca ciuma rosie, vine ciuma galbena....same shit
mai mult...Replica
20 aug 18:28ReplicaATENȚIE, șoferi! RESTRICȚII de circulație pe strada Soveja

Începând de miercuri, 21 august, seara, vor fi restricții de circulație pe strada Soveja unde Primăria Municipiului...471

20 aug 13:37ReplicaPoliția s-a AUTOSESIZAT în cazul copiilor EXPLOATAȚI la Costinești! VIDEO1350
20 aug 00:00ReplicaPANICĂ în PARCUL de la FAR! TURMENTAT şi cu un CUŢIT, în preajma COPIILOR!1481
20 aug 18:51ReplicaFăgădău invită consilierii la o întâlnire pe tema preluării magistralelor de transport a energiei: 'Liberalii și-au dat seama că au greșit'

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, invită consilierii locali la o întâlnire informală pe tema...499

20 aug 18:09ReplicaCRIMINALUL din Mangalia a fost REȚINUT! Arma era deținută ILEGAL!2760
20 aug 00:00ReplicaDOSAR GREU la Tribunalul Constanța, aproape de FINAL: au intervenit PRESCRIPȚII, dar s-a lăsat și cu CONDAMNĂRI!3312
20 aug 00:00ReplicaLicitația pentru serviciul de tăiere și toaletare a arborilor din zona periferică a orașului Constanţa, ANULATĂ

Primăria Constanța a atribuit, pe 28 martie 2019, contractul pentru ”serviciul de tăiere, toaletare și tăiere de...1256

20 aug 00:00ReplicaANCHETĂ! Vârstnică din Valu, TERORIZATĂ de vecinii care-i sunt și RUDE: 'Au zis că aduc MAFIOȚI să mă OMOARE!'2867
20 aug 00:00ReplicaPrimăria Medgidia a angajat o firmă fără niciun angajat să construiască o creşă1672
20 aug 00:00ReplicaProiectul din Mamaia al deputatului Babuș, în atenția arhitectului șef al Primăriei Constanța

Radu Babuș, deputat PSD, a solicitat Primăriei Constanța emiterea avizului Arhitectui șef pentru PUD - construire...1611

20 aug 00:29Replica'PARANGHELIE', FINALIZATĂ CU FOCURI DE ARMĂ, la Mangalia! Un bărbat a MURIT! Mascaţii au folosit o grenadă lacrimogenă4121
20 aug 00:00Replica‘Back to Back’, un film care se realizează în Ovidiu, Mamaia şi Năvodari. Alex Filip şi Sandu Lungu, printre protagoniştii peliculei1064
Vremea
25.1°25.1° - 28.2° marţi, 20 august 2019
ConstantaUmiditate: 34%
Vânt: 5.72 m/s
Presiune: 1018.25 milibari

Loto
6/495820242740
5/408132730343
joker14613283
Horoscop
mai mult...SPSportRT
20 aug 00:00SportSimona Halep despre Daniel Dobre: „Nu am jignit niciodată, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după”

Simona Halep a vorbit la emisiunea Garantat 100%, de la TVR1, despre o eventuală revenire a lui Darren Cahill alături...636

20 aug 00:00SportCiprian Marica, atac frontal la Dacia: „Românii le cumpără mașinile și ei bagă bani la Udinese!?”

Ciprian Marica, 33 de ani, patronul celor de la Farul Constanța, a pus la zid marile brand-uri românești care...634

20 aug 00:00SportLiga I: FC Voluntari - CS Gaz Metan Mediaş 0-3

Gaz Metan Mediaş s-a impus cu categoricul scor de 3-0 (2-0) pe terenul lui FC Voluntari, într-un meci disputat luni...177

20 aug 00:00SportNaomi Osaka, în continuare lider în clasamentul WTA. Simona Halep se menţine pe 4

Japoneza Naomi Osaka se menţine pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA),...239

Local
20 aug 02:15LocalANUNŢ de interes pentru locuitorii din Cernavodă!

SC Utilităţi Publice Cernavodă SRL aduce la cunoştinţa abonaţilor că în perioada 26.08.2019 – 09.09.2019 se va...364

20 aug 01:39LocalBAC toamnă 2019: 1 583 de candidați înscrişi în sesiunea august-septembrie 2019

Miercuri, 21 august 2019, debutează cea de-a doua sesiune a examenului național de bacalaureat 2019 cu susținerea...363

20 aug 13:32LocalPETRICĂ MIU, NOUL INSPECTOR GENERAL AL ISJ CONSTANȚA

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a rămas fără conducere. Mandatul Gabrielei Bucovală a ajuns la final, pe...3508

20 aug 01:16LocalReprezentanții ISU Dobrogea, SUTE de SANCȚIUNI la cluburi și restaurante!

Pe durata sezonului estival, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului...326

20 aug 01:17LocalCăutat pentru FURTURI în Germania, introdus în ARESTUL din Constanța!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, la data de 16.08.2019, împreună cu polițiștii din...421

20 aug 01:23LocalAproape 300 de unități VERIFICATE de medicii veterinari, pe LITORAL!

Medicii veterinari oficiali care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au verificat în perioada...277

20 aug 01:17LocalÎncă un VAL de ȘOFERI cu PROBLEME, 'SPART' de polițiștii din Constanța!

Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, la data de 18 august a.c., în jurul orei 8.20, au identificat un...670

20 aug 01:41LocalProduse din carne de curcan, în piețele Griviței și Tomis III

Mici, ruladă, cârnați proaspeți sau afumați ca la bunica acasă, pastramă, crenvurști sau burgeri, toate din...862

20 aug 01:18LocalLucrările de reabilitare a tramei stradale din municipiul Constanța continuă și în această săptămână!

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, intervine zilele acestea la trotuarele situate pe...457

20 aug 01:22LocalAccident rutier la Cap Aurora cu mai multe victime

Din primele date, în accidentul de la Cap Aurora, care ar fi avut loc pe fondul neatenției în conducere, au fost...894

Politică
20 aug 02:14PoliticăMinisterul Sănătăţii a emis avizul pentru Centrul de Sănătate Multifuncţional Năvodari

Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari a primit avizul necesar de la Ministerul Sănătăţii; cu alte...432

20 aug 02:14PoliticăElevii premianți ai Mangaliei, în tabere gratuite oferite de municipalitate

Primăria Mangalia a organizat, pentru al VII-lea an consecutiv, tabere gratuite pentru elevii cu medii mari de la...355

20 aug 01:40PoliticăFifor despre şedinţa coaliţiei PSD-ALDE: Ne-am asumat un program de guvernare şi îl ducem la bun sfârşit

PSD şi ALDE şi-au asumat împreună un program de guvernare, iar cele două formaţiuni sunt hotărâte să îl ducă...231

20 aug 01:36PoliticăOrban: Preşedintele Iohannis nu are nevoie să se consulte cu Dăncilă privitor la liniile de politică externă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că şeful statului, Klaus Iohannis, nu are nevoie să se consulte cu...235

20 aug 01:35PoliticăPonta: Toate cele spuse despre mine pe pagina premierului - copiate din discursurile lui Dragnea

Preşedintele PRO România, deputatul Victor Ponta, susţine că "atacurile personale" la adresa lui, lansate de pe...255

20 aug 01:34PoliticăTurcan cere numirea unui ministru al Educaţiei şi rezolvarea unor „probleme majore“ în domeniu

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a cerut prim-ministrului Viorica Dăncilă numirea unui ministru al Educaţiei...324

20 aug 01:33PoliticăVosganian: PSD să aleagă între supraviețuire și relansare

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a transmis luni că în absența premierului de la ședința...250

20 aug 01:32PoliticăOrban: Somăm Guvernul să accelereze procedurile de absorbţie a fondurilor europene; România riscă să piardă 10 miliarde de euro

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut luni Guvernului să accelereze toate procedurile pentru absorbţia de fonduri...204

20 aug 01:28PoliticăPintea: 80% dintre manageri nu au ce căuta în sistemul de sănătate. Vom grăbi implementarea modificării criteriilor de performanţă

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a reiterat luni faptul că 80% dintre manageri ''nu au ce căuta'' în sistemul...380

20 aug 01:26PoliticăKlaus Iohannis, primit la Casa Albă de Donald Trump. Cum arată programul președintelui în SUA

Preşedintele Klaus Iohannis va fi primit, marţi, la Washington, de omologul său american, Donald Trump, în cadrul...322

Monden
20 aug 00:00MondenLoredana Groza, de nerecunoscut la 49 de ani

Este una dintre cele mai iubite artiste din România, cu o carieră de zeci de ani în spate, însă în ultimele luni...447

20 aug 00:00MondenPapadopol, cuplat cu fosta soție a profesorului său. Adrian Titieni îl pregătește pentru doctorat

Bruneta este nimeni alta decât Adriana, fosta soţie a actorului Adrian Titieni, cu care are doi copii cu vârste de...397

20 aug 00:00MondenChefi la cuţite: Juraţii, obligați să mănânce integral preparatele din preselecţii

Se schimbă regulile la "Chef la cuţite". Al şaptelea sezon, care va avea premiera în toamnă la Antena 1, va aduce...216

20 aug 00:00MondenElevul lui Smiley debutează ca actor în serialul „Profu'“. Seredinschi, din nou la Pro Tv

Smiley (36 de ani), celebrul jurat de la ”Vocea României”, le poartă noroc foştilor ”elevi”. La trei ani de...201

20 aug 00:00MondenAnamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus Dan Alexa înainte să îl lovească

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost progratoniștii unei faze incredibile în luna iulie a acestui an, când impresa...366

20 aug 00:00MondenCerbul de Aur 2019. Ce melodii românești au ales concurenții. Loredana Groza și Delia, preferatele străinilor

Joi și vineri, 22 și 23 august, concurenții care urcă pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2019 vor interpreta piese...252

20 aug 00:00MondenKatie Holmes, înşelată cu o bombă sexy

Actriţa Katie Holmes (40 de ani) a fost înşelată de iubitul său, actorul Jamie Foxx (51 de ani), cunoscut mai ales...291

20 aug 18:39MondenRichard Gere: Ministrul italian de Interne, Matteo Salvini, este un „Baby Trump“

Ministrul italian de Interne, liderul de extrema-dreaptă Matteo Salvini, este un "Baby Trump" care exploatează...220

20 aug 00:00MondenServiciul de streaming al grupului Disney va fi lansat în Canada şi Olanda, în noiembrie

Walt Disney Co a anunţat luni că va lansa noul său serviciu de streaming video, Disney+, în Canada şi Olanda, pe 12...161

20 aug 00:00MondenO actriţă din „Game of Thrones“ denunţă serviciile sociale israeliene de răpirea copilului său

Josephine Gillan, care a interpretat rolul tinerei curtezane Marei în serialul 'Game of Thrones' , a denunţat...219

Mapamond
20 aug 00:00MapamondBrexit fără acord: Guvernul britanic vrea să pună capăt imediat libertăţii de circulaţie a cetăţenilor UE la 31 octombrie

Guvernul britanic condus de prim-ministrul Boris Johnson a indicat luni că doreşte să pună capăt 'imediat' liberei...209

20 aug 00:00MapamondDuma de Stat a creat o comisie pentru a investiga presupusele imixtiuni străine în afacerile interne ale Rusiei

Duma de Stat a Rusiei (camera inferioară a parlamentului federal) a înfiinţat luni o comisie pentru a investiga...159

20 aug 00:00MapamondDonald Trump avertizează China că un „alt Tiananmen“ în Hong Kong ar dăuna unui acord comercial cu SUA

Preşedintele american Donald Trump a lansat duminică un avertisment la adresa Chinei, asigurând că o reprimare a...163

20 aug 00:00MapamondPoliţia federală germană va crea un departament specializat în combaterea infracţiunilor de incitare la ură

Poliţia federală din Germania intenţionează să creeze o nouă structură cu personal pentru combaterea grupurilor...162

20 aug 00:00MapamondŞeful diplomaţiei poloneze: Varşovia este discriminată în privinţa reparaţiilor de război plătite de Germania

Mărimea disproporţionată a reparaţiilor plătite de Germania, aferente celui de-al Doilea Război Mondial, pentru...174

20 aug 00:00MapamondConsiliul de Stat din China cere integrarea Shenzhen cu Hong Kong şi Macao

Consiliul de Stat din China a cerut o dezvoltare mai mare a oraşului Shenzhen din sudul ţării, precum şi integrarea...188

20 aug 00:00MapamondTrump nu abandonează subiectul unei ipotetice cumpărări a Groenlandei; premierul danez: este o idee absurdă

''Groenlanda nu este de vânzare'', a precizat duminică premierul danez Mette Frederiksen, după relatările conform...167

20 aug 00:00MapamondProtest paşnic cu sute de mii de manifestanţi în Hong Kong

Sute de mii de manifestanţi pro-democraţie au invadat duminică străzile din Hong Kong, sfidând poliţia şi ploaia...166

20 aug 00:00MapamondAngela Merkel: Suntem pregătiţi pentru orice deznodământ al Brexitului

Berlinul este pregătit pentru un eventual Brexit dezordonat, a declarat cancelarul german Angela Merkel duminică, cu...168

20 aug 00:00MapamondPreşedintele partidului polonez de guvernământ cere măsuri împotriva marşurilor gay

Polonia trebuie să reziste în faţa ofensivei ''teatrului ambulant'' al marşurilor gay, a declarat duminică liderul...171

Sănătate
20 aug 01:14SănătateAroape 2000 de pacienți investigați UPU Constanța în minivacanța de Sfânta Maria

Aproape 2000 de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență...380

8 aug 02:33SănătateINSP: 7 cazuri de infecţie cu virusul West Nile

Numărul persoanelor care au fost infectate cu virusul West Nile de la începutul perioadei de raportări (3 iunie) a...707

6 aug 03:50SănătateCNAS: Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a fost repusă în funcţiune

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate anunţă că, începând de marţi, Platforma Informatică a Asigurărilor...998

5 aug 10:31SănătateO NOUĂ METODĂ DE SLĂBIT: hipnoza! Bani grei în schimbul unor iluzii?

Tot mai mulți oameni apelează la diferite metode pentru slăbit. Suntem destul de preocupați de felul în care...883

1 aug 03:17SănătateEpidemie de OBEZITATE INFANTILĂ în România!

Asociația Pro Consumatori membră a Organizației Europene a Consumatorilor a analizat 32 de produse din lapte...925

30 iul 00:58SănătateMinistrul Sănătăţii, pe litoral: 'Direcţia de Sănătate Publică a suspendat activitatea pe 2 plaje'. Ce spune Pintea despre Spitalul Judeţean!

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, se află la Constanţa, la o întâlnire cu reprezentanţii Direcţiei de...4014

25 iul 03:29SănătateDOTĂRI la Spitalul Hârșova: echipamente și mobilier medical!

Spitalul Orășenesc Hârșova s-a înnoit: la începutul acestei săptămâni, reprezentanții unității spitalicești...1311

25 iul 01:18SănătateMedicii de pe Secția Chirurgie OMF vor face de gardă la domiciliu!

Consilierii județeni au aprobat, în ședința Consiliului Județean Constanța de miercuri, 24 iulie a.c.,...1200

24 iul 03:18SănătatePremierul l-a demis pe şeful CNAS

Premierul Viorica Dăncilă l-a demis marţi pe şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Răzvan...1052

18 iul 00:17SănătateCabinete medicale noi, la Spitalul Municipal Mangalia

La unitatea sanitară din Mangalia s-au înființat, recent, mai multe cabinete medicale și săli de tratament în...1713