rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 19 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

CANDIDAȚII PNL la EUROPARLAMENTARE, prezentați la Constanța, în frunte cu Rareș Bogdan și Siegfried Mureșan!

Duminică, 14 aprilie a.c., la Pavilionul Expoziţional Constanţa s-a desfășurat Reuniunea Regională PNL, ocazie cu care au fost prezentați o parte dintre candidaţii la alegerile europarlamentare. La eveniment au fost prezenţi președintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al partidului, Robert Sighiartãu, Raluca Turcan, cât și președintele PNL Constanța, Bogdan Huţucă. Cât priveşte candidaţii PNL la alegerile europarlamentare, au luat cuvântul, printre alții, Rareş Bogdan, Siegfried Mureşan, Vlad Nistor, Cristian Bușoi.

Unde sunt spitalele regionale promise, unde sunt autostrăzile și mediul propice dezvoltării de afaceri și noi locuri de muncă atât de promise de pesediști? Acestea au fost câteva dintre punctele atinse, în discursurile lor, de reprezentanții marcanți ai Partidului Național Liberal, prezenți la sfârșit de săptămână la Reuniunea Regională PNL, ocazionată de prezentarea principalilor candidați la alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai a.c.

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a subliniat în discursul său că oraşul şi judeţul Constanţa au un imens potenţial de dezvoltare, dar care s-a irosit, din cauza unei "boli", "ciuma roşie", "ticăloşia pesedistă". "După 1989, oraşul Constanţa a avut un potenţial uriaş de dezvoltare. Din păcate, o boală a lovit acest oraş şi întreaga Românie, o boală ce îi ţine pe oameni departe de dezvoltare, îi ţine dependenţi de stat. Ticăloşia pesedistã este şi faptul că au promis opt spitale regionale şi nu au făcut niciunul. Este singurul Guvern care nu a semnat niciun contract pentru autostrăzi. Pesediştilor le este frică să iasă în stradă, printre oameni", a afirmat Bogdan Huţucă. Acesta a mai declarat: "PSD şi ALDE sunt incompatibili cu democraţia, cu statul de drept. Noi, liberalii, am arătat că se poate şi altfel. Avem primari liberali care au demonstrat, care au dezvoltat oraşele lor, care au atras investitori, care au creat locuri de muncă, au atras fonduri europene'.

Prezent la Reuniunea Regională PNL, primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, a atras atenţia, în discursul sãu, asupra implicãrii primarilor liberali în ceea ce înseamnã atragerea de fonduri europene. "Zilele acestea, am avut discuţii cu colegii mei primari din judeţ, Eforie, Techirghiol, Mangalia, Poarta Albă, Cernavodă şi am realizat o analiză la nivelul judeţului în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene. Primarii PNL, din 2016 până în prezent, au atras în total de 104,5 milioane euro. Nu ştiu dacă pare mult, puţin, dar nevoie sunt multiple. Pentru oraşul Constanţa, analiza e simplă, pentru că ne-a dat 0 în ultimii ani, 0 pentru infrastructură, învăţământ, sănătate, clădiri, spaţii verzi, fonduri europene. Aceasta e cifra oraşului Constanţa”,a spus primarul din Ovidiu, George Scupra. În încheiere, acesta a dorit să facă o glumă, făcând referire, cel mai probabil, la faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se însoară şi caută naşi: „Am văzut că se caută naşi pentru europarlamentare. Haideţi să fim noi naşii lor”, a încheiat Scupra.

Victor Paul Dobre: „PSD a semănat ajutoare sociale și a cules voturi!”

Sărăcie endemică în multe zone, localități care se depopulează pentru că tinerii pleacă în număr tot mai mare peste hotare și imposibilitatea actualei guvernări, pesediste, de a construi spitale regionale și autostrăzi. Acestea au fost câteva dintre punctele atinse, în discursul său, de vicepreședintele PNL, Victor Paul Dobre, în discursul ținut la Reuniunea Regională PNL, desfășurată la Constanța, duminică, 14 aprilie a.c..

„Astăzi primim în regiunea noastră conducerea partidului și principalii candidați la alegerile europarlamentare. Constanța, cel mai puternic județ al regiunii, dar este numai la jumătate din PIB-ul Bucureștiului. Din păcate, celelalte județe din regiune sunt la jumătatea Constanței. Sunt zone cu sărăcie endemică, cum este și în Delta Dunării. Din 30 de ani, 22 de ani socialiștii au condus țara, dar aici la noi, mai tot timpul, și se cunoaște: PSD a semănat ajutoare sociale, și a cules voturi.

Acum câțiva ani, într-o campanie, discutam cu Mircea Hava și Ilie Bolojan, discutam despre ce se întâmplă. Copiii noștri nu mai pleacă dincolo de graniță, ci dincolo de munți, ceea ce este trist.

Este nevoie de un alt tip de administrație. Cunosc bine administrațiile marilor primari ai Ardealului. Împreună cu Ludovic Orban am asigurat finanțări solide administrațiilor. Primarii din Ardeal le-au folosit pentru investiții solide. Cred că este timpul să ne mobilizăm, astfel încât, așa cum în Ardeal se câștigă, să obținem rezultate foarte bune, aici, la noi. Pentru ca să trecem la 20% este multă muncă, multă sudoare, îți dă sângele pe nas. Dar acest lucru este valabil și pentru noi. De câte ori a câștigat PNL, nu poate câștiga țara fără rezultate foarte bune, aici, în est, la noi. Trebuie să avem curajul să o spunem: România de astăzi nu poate face nici spitale regionale, nici autostrăzi, cu actuala administrație și mă refer de la Guvernul care este supradimensionat până la administrațiile locale.

PNL trebuie să se bată pentru reformarea profundă a României, a întregii administrații. Suntem singura țară din estul Europei care nu a făcut o reformă a administrației teritoriale. Iar asta pentru că 22 de ani din cei 30 au condus-o socialiștii.

La sfârșitul secolului XIX, eram la același nivel cu marile țări ale Europei. Este timpul, din nou, al PNL, pentru că noi vom pune România în primul rând”, a declarat Victor Paul Dobre.

Vlad Nistor: „Am copilărit la Constanța. Orașul de astăzi nu seamănă deloc cu orașul copilăriei mele!”

Prof. univ. Vlad Nistor, candidat pe lista PNL la alegerile europarlamentare a fost unul dintre candidații prezenți, duminică, la Reuniunea Regională PNL de la Constanța. Acesta a mărturisit că este constănțean și constată, cu tristețe, faptul că orașul în care a copilărit, orașul pe care îl cunoaște din poveștile bunicilor lui, nu seamănă deloc cu ce întâlnește, în prezent, pe stradă.

„Am să încep cu o scurtă poveste personală, eu sunt dobrogean, iar familia mea este aici de la 1878, străbunii mei au fost printre primii coloniști aduși din Ardeal, la sugestia și rugămintea lui Mihail Kogălniceanu. Am în familie un fost ministru adjunct de interne liberal, un primar liberal din județul Constanța. Am copilărit în Constanța, am făcut școala la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”. Orașul acesta, cel de astăzi, nu mai are nicio legătură, nici cu orașul din poveștile bunicii mele, nici măcar cu orașul din cele mai sinitre vremuri din epoca comunistă, atunci când eu eram elev. Echilibrul, ordinea, stabilitatea acestui oraș erau cu totul altceva decât haosul de astăzi. Este suficient să faci câțiva pași prin centrul vechi pentru a vedea unde a fost adus acest oraș de un grup de administratori care conduc acest oraș din 2000. Rezultatele sunt dezastroase. Orașul s-a depopulat. În continuarea imediată a celor spuse, să trecem la campania în fața căreia ne aflăm. De ce alegeri europarlamentare, care e importanța lor pentru fiecare dintre noi? În primul rând, aceste alegeri pot da o reprezentare corectă în Parlamentul European a partidului care contează în România. Numai noi și numai cu noi stă cineva de vorbă în Europa. Și PSD și ALDE sunt la marginea excluderii. Nimeni nu îi poate privi altfel decât ca pe niște mincinoși, oameni fără cuvânt, corupători ai statului de drept.

La numai doi ani și jumătate de la reînceperea administrației de către pesediști se află la începerea unui haos. Atunci când au câștigat promițând verzi și uscate s-au trezit că nu pot să facă decât cum să își salveze liderii, pe Liviu Dragnea, cum să îi scoată din fața ușii temniței în care se află.

La alegerile prezidențiale nu am emoții, sunt convins că Klaus Iohannis va mai fi președinte încă cinci ani!”, a afirmat prof. univ. Vlad Nistor.

Siegfried Mureșan: „Când noi obțineam mai multe fonduri de la UE pentru ajutarea fermierilor afectați de pesta porcină, Petre Daea vorbea despre cormoranii în piscine”

Europarlamentarii liberali au planuri concrete pentru obținerea de fonduri europene pentru dezvoltarea României în următorii ani, a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan, candidat la un nou mandat la Parlamentul European, prezent și el, duminică, la reuniunea de la Constanța. Intenția este să fie obținute fonduri pentru un program destinat agriculturii românești, denumit „Prima fermă”, în care fiecare nou fermier va primi 100.000 de euro fonduri nerambursabile. Totodată, se dorește obținerea de bani pentru anveloparea a 500.000 de apartamente de bloc, dar mai ales se intenționează simplificarea procedurilor pentru accesarea fondurilor europene.

„Știu că aici, în zona aceasta a țării, mulți fermieri au fost afectați de pesta porcină africană. Iar noi, europarlamentarii liberali, am fost în Parlamentul European și am cerut fonduri pentru fermierii români afectați de pesta porcină africană, iar în timp ce noi ne băteam pentru mai multe fonduri pentru fermieri din România, Petre Daea vorbea despre cormorani în piscine. Aceasta este diferența! Săptămâna aceasta am fost la Parlamentul European, vă spun că toată UE așteaptă să scăpăm România de Liviu Dragnea. UE este alături de România, de poporul român și PNL. Pentru că PNL este singurul partid care poate bate PSD și care poate obține ceva pentru România în Europa. Am dovedit-o în ultimii cinci ani și la fel vom face și în următorii cinci ani. Vom obține fonduri pentru un program numit „Prima Fermă” pentru ca fiecare tânăr care dorește să pornească o fermă să primească 100.000 de euro nerambursabili de la UE. Vom simplifica procedurile pentru accesarea de fonduri europene, vom tăia birocrația Vom obține bani pentru regularizarea Dunării, pentru anveloparea a 500.000 de apartamente de bloc. Vom face lucruri concrete. Avem, de departe, cea mai bună listă de candidați pentru alegerile europarlamentare. Avem primari care au schimbat fața orașelor lor, avem specialiști, iar în capul listei pe Rareș Bogdan. Vreți școli, spitale, drumuri ca în Europa? Atunci trebuie să votăm politicieni europeni!”, a declarat parlamentarul european Siegfried Mureșan.

Primvicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a subliniat în discursul sãu imoportanţa ieşirii la vot pe 26 mai a.c., atât la alegerile europarlamentare, cât şi la referendumul convocat de preşedintele României, Klaus Iohannis, împotriva corupţiei. " Sunt douã voturi importante pentru ţara noastrã. Pentru cã România este sub asediul unei grupãri cu un comportament infracţional organizat. PNL putem sã redãm României oamenii cu simţul responsabilitãţii", a afirmat Raluca Turcan. Aceasta a adãugat cã pe lista candidaţilor pentru europarlamentare se aflã oameni responsabili, foarte bine pregãtiţi.

Candidaţii, în special Rareş Bogdan, au fost luaţi cu asalt de către simpatizanţi, care nu au ezitat să-şi facă selfie cu cei ce ar urma să ne reprezinte în Parlamentul European.

Cap de listă în rândul candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, jurnalistul Rareş Bogdan, a relatat celor prezenţi la Reuniunea Regionalã PNL despre durerea celor aproximativ un milion de români din Spania, "goniţi" din ţara lor de ultimele guvernări pesediste. Mai mult, acesta a arătat că pe 20 aprilie a.c. va avea loc un miting la Alexandria. "Săptămâna viitoare, pe 20 aprilie, vom fi în capitala corupţiei din România. Vine lupul la Alexandria!'

"Constanţa are cel mai mare potenţial. Au fost abandonaţi cetăţenii Dobrogei. Este inadmisibil să laşi portul şi investiţiile pe mâna unor găşti de infractori. Acest lucru trebnuie oprit. Primul pas pentru a-i opri este ziua de 26 mai", a completat Rareş Bogdan.

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a luat cuvântul la întâlnirea candidaţilor la europarlamentare, eveniment ce are loc la Pavilionul Expoziţional: "Vă chem la luptă!", a transmis Orban.

"Am venit la Constanţa, nu la spectacol, ci să pornim bătălia pentru România. O bătălie cu un inamic careşi-a bătut joc de România şi care a dus România sub nivelul mării. Suntem la Constanţa, poarta de intrare şi ieşire a Europei. Dumnezeu ne-a dat Marea Neagră, Dunăre şi, de când au venit ăştia la putere, îşi bat joc de aceste daruri. Noi, PNL, vom ştii să folosim aceste daruri. M-am săturat să mă conducă agramaţii, repetenţii, hoţii, m-am săturat ca România să fie făcută de răs de cei care au sucit minţile săracilor, minţile celor care nu înţeleg, încă, adevărul despre România( …) Vreau o Românie unde să nu mai existe campionat de minciuni. PNL chiar creşte pensile, nu pe hârtie. Noi vrem pentru părinţii şi bunicii noştri, atunci când creşte pensia, să crească puterea de cumpărare, să crească salariul minim pe economie. Dragii mei, vă chem la luptă ca până-n 26 mai să lăsaţi pe plan second tabieturile şi problemele personale, să intraţi în fiecare scară de bloc, în fiecare casă, în fiecare piaţă...să strigăm împreună ceea ce aşteaptă România: PNL, victorie!”,a spus Orban.

Reamintim că lista PNL pentru alegerile europarlamentare este compusă din: Rareș Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Ligia Cecilia Popescu, Cristian Bușoi, Marian Jean Marinescu, Violeta Alexandru, Vlad Nistor, Mihai Țurcanu, Ana Maria Dimitriu.

Florentina BOZÎNTAN

VIDEO:

luni, 15 aprilie 20191047
Comentarii

02Adevarul(15 apr 22:24)
Sunt membru pnl, dar imi e scarba de felul cum a cedat rares bogdan la iluzia puterii si si-a cedat toate principiile devenind mai vandut decat cei pe care ii critica mai ieri.
01Hua partarilor(15 apr 21:22)
Asta e fetita cred dupa gesturi.
14Bogasiu(15 apr 14:22)
Rares Bogdan si Sigfrid Muresan, doi sclavi soros care cersesc voturi dupa ce au injurat Romania .
14constantean(15 apr 13:19)
PNL a facut blat cu PSD toti atatia ani, au avut liber la contracte cu statul si la afaceri imobiliare si acum nu le mai place orasul, hai sictir.
15@Loredana(15 apr 12:36)
care galbena, uita-te mai atenta sa vezi ca e aia portocalie blaga, turcanu iti spun ceva?
04Constanteanul turmentat(15 apr 12:11)
Bravo, din nou, pentru Costel STANCA!!! Esti pe loc eligibil sau te au aruncat colegii tai la misto?
37adi(15 apr 10:12)
niste ipocriti...la pachet cu PSD, USR, ALDE etc
26usr(15 apr 10:07)
nu mai vine ciuma galbena ca va fraierim noi acum e randul nostru sa va prostim
216Loredana(15 apr 04:36)
Pleaca ciuma rosie, vine ciuma galbena....same shit
mai mult...Replica
19 apr 00:00ReplicaRegulamentul din zona Peninsulară, pe masa judecătorilor! Agenţii economici au declarat RĂZBOI Primăriei Constanţa

Consilierii locali muncipali din Constanța au votat, în septembrie 2018, aprobarea Regulamentului de acces în zona...1090

19 apr 23:11ReplicaANAF cere falimentul asociaţiei apicultorilor din Constanţa. Printre membri, un inspector din Consiliul Judeţean603
19 apr 00:00ReplicaUn rus investeşte într-un hotel cu 8 etaje în Mamaia. Numele lui are legătură cu Cristian Borcea1238
19 apr 00:00ReplicaCasa Prahova NU are aviz de funcţionare! Motivul: o datorie pentru care patronul s-a adresat instanţei

Nicolae Chivu, patronul unităţii de cazare Casa Prahova nu poate obţine avizul de funcţionare, din cauza unui debit...675

19 apr 00:00ReplicaParapetul de pe DN 3 Constanţa - Valu, PROMISIUNI FĂRĂ ACOPERIRE!695
19 apr 00:00ReplicaFEMEIE ATACATĂ în plină stradă! 'Eu NU fac aşa ceva' – declaraţia unui INFRACTOR cu ANTECEDENTE736
19 apr 00:00ReplicaŞEDINŢĂ PUBLICĂ în Năvodari, pentru reabilitarea străzilor din Mamaia Nord

Centrul de Afaceri Năvodari a găzduit, miercuri, 17 aprilie a.c., o ședință publică convocată de primarul Florin...303

19 apr 00:00ReplicaDecizie în dosarul tânărului care a agresat doi poliţişti, la Hârşova!266
19 apr 00:00ReplicaDezastru pentru buzunarele locuitorilor din Medgidia!475
19 apr 00:00ReplicaSute de locuitori din Hârşova, sprijiniţi să aibă o viaţă mai bună!

Joi după-amiază, 18 aprilie a.c., Clubul Femeilor din Hârșova găzduiește întrunirea prilejuită de derularea...187

19 apr 00:27ReplicaTudorel Toader îşi prezintă DEMISIA din funcţia de ministru1333
19 apr 00:16ReplicaAtenție, constănțeni! Dacă aţi fost somaţi să RESTITUIŢI subvenţia la căldură, nu veţi plăti dobânzi şi penalităţi2026
Vremea
15.1°6.6° - 15.1° vineri, 19 aprilie 2019
ploaie ușoarăUmiditate: 47%
Vânt: 3.04 m/s din N
Presiune: 1023.159 milibari

Loto
6/496813313342
5/4013192035385
joker9142628335
Horoscop
mai mult...SPSportRT
19 apr 00:00SportEuropa League, "sferturi". Napoli-Arsenal 0-1, Chelsea-Slavia 4-3, Valencia-Villarreal 2-0, Eintracht-Benfica 2-0

Arsenal, Valencia, Eintracht Frankfurt şi Chelsea sunt cele patru semifinaliste din Europa League. În penultimul act...167

19 apr 00:00SportFestival de goluri în Chelsea - Slavia Praga

Atacantul lui Chelsea, Pedro, a fost protagonistul startului de meci la returul dintre Chelsea şi Slavia Praga din...151

19 apr 00:00SportIanis Hagi pleacă de la Viitorul! Gică Hagi a confirmat în direct la TV

Gică Hagi a confirmat că Ianis Hagi (20 de ani) are mai multe oferte din campionatele importante ale Europei....394

19 apr 00:00SportIvan Patzaichin a primit Colanul de Aur, cea mai înaltă distincţie a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

Ivan Patzaichin, cel mai titrat canoist român din toate timpurile, a primit, joi, Colanul de Aur, cea mai înaltă...176

Local
19 apr 00:00LocalReînscrierile la grădiniţă încep pe 6 mai

Ministerul Educaţiei Naţionale a stabilit, în vederea cuprinderii în învăţământul preşcolar a copiilor cu...147

19 apr 00:53LocalProcurori din Constanţa, în atenţia CSM

Secţia pentru procurori din cadrul CSM s-a întrunit joi, 18 aprilie, în şedinţă. Pe ordinea de zi s-au aflat şi...1209

19 apr 00:53LocalContinuă pregătirile pentru sezonul estival în stațiunea Mamaia și municipiul Constanța

De la începutul săptămânii, angajații Serviciului Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța...294

19 apr 00:51LocalExpoziție de Paște cu vânzare, cu produse realizate de copiii din centrele de plasament

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a deschis, joi, 18 aprilie a.c., cea...250

19 apr 00:42LocalMai puțin de 30% din hotelurile de pe litoral vor fi deschise de Paște și 1 Mai

Aproximativ 80 de hoteluri din totalul celor peste 300 existente pe litoralul românesc, ceea ce înseamnă mai puțin...1438

19 apr 00:49LocalArnold, baschetbalistul surdo-mut care vrea în NBA

...261

19 apr 00:49LocalNăvodărenii care văd fapte antisociale, îndrumați să sune la Poliția Locală!

Primăria orașului Năvodari și Direcția Poliției Locale Năvodari a demarat campania „FII RESPONSABIL! ATITUDINEA...585

19 apr 01:08LocalSANCȚIUNI DRASTICE pentru MIZERIE și CONSUMUL DE ALCOOL pe stradă!

Consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, mizeria aruncată pe stradă, cerșetoria și răscolitul în...449

19 apr 01:10LocalConstanţa. Peste 200 kg peşte, transportate fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța - Punctul de Trecere a Frontierei Midia au depistat,...490

19 apr 00:24LocalCondamnaţi definitiv, încarceraţi şi introduşi în penitenciarul Poarta Albă

Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni! La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului...474

Politică
19 apr 00:00PoliticăTeodorovici iar a luat bani cu împrumut la dobândă mare: Încă 400 de milioane de lei

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, joi, 400 de milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de...151

19 apr 01:00PoliticăLiviu Dragnea a lansat acuzații FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ludovic Orban: 'Să spună jandarmul cum îi săreau zeci de mii de euro din geantă când a plecat'

Liviu Dragnea a spus, în județul Suceava, că are informații despre mandatul lui Ludovic Orban în fruntea...619

19 apr 01:00PoliticăINCIDENT procedural cu dosarul Revoluţiei: Parchetul a trimis dosarul la ÎCCJ pe ascuns, la o săptămână după anunţul oficial

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a încălcat Codul de procedură penală în privinţa...236

19 apr 01:01PoliticăUn tânăr nu a vrut să dea mâna cu Liviu Dragnea, la mitingul PSD

Câteva sute de persoane au participat, joi, la un miting PSD în localitatea Dumbrăveni, județul Suceava, la care...457

19 apr 01:01PoliticăLiviu Dragnea vorbește, în premieră, de candidatura la prezidențiale: „O să vă răspund, când e momentul, dacă voi candida“

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat joi, într-un miting electoral organizat în...237

19 apr 00:17PoliticăBola iar se ia de Palaz! `400.000 de lei din bani publici pentru 3 zile de băut bere, totul deghizat în eveniment cultural!`

„400.000 de lei din bani publici, pentru trei zile de băut bere, totul deghizat în „eveniment cultural”. Cam...1036

19 apr 00:48PoliticăCererea de pensionare a lui Augustin Lazăr, acceptată de CSM

Ordinea de zi de joi, 18 aprilie, a sedintei Sectiei pentru procurori s-a suplimentat cu discutarea cererii de...433

19 apr 01:04PoliticăKlaus Iohannis: Nu pot să semnez nişte acte fără a evalua urmările întregii remanieri

Klaus Iohannis a făcut declaraţii de presă după ceremonia de introducere în profesie a absolvenţilor Consiliului...303

19 apr 01:09PoliticăCreștere a încasărilor la TAXE și IMPOZITE, față de anul trecut!

SPIT Constanța aduce la cunoștința opiniei publice că în perioada ianuarie-martie 2019, totalul sumelor încasate...305

19 apr 01:11PoliticăATENȚIE UNDE PARCAȚI! Poliția Locală dă zeci de amenzi zilnic!

Staționarea sau oprirea voluntară în zonele în care aceste acțiuni sunt interzise, încălcarea semnificației...446

Monden
19 apr 00:00MondenCum va fi rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu și cum își va îmbrăca fetița: „Sunt foarte dificilă“

Adelina Pestriţu (32 de ani) şi iubitul ei, Virgil Şteblea, sunt în focuri! Cei doi se pregătesc de zor pentru cel...183

19 apr 00:00MondenCât a slăbit Oana Roman. Ţinuta care i-a dezvăluit noua siluetă

După ani la rând în care a fost criticată pentru siluetă, Oana Roman pare că a câştigat pentru moment lupta cu...202

19 apr 00:00MondenCe vor face CRBL și Oase cu premiul de 30.000 de euro, de la Asia Express

O ţară întreagă a stat cu sufletul la gură, marţi seară, 16 aprilie, pentru a afla câştigătorii marelui premiu...169

19 apr 00:00MondenAndreea Bălan, la primul eveniment oficial după cea de-a doua naştere

După ce ne-a dat emoţii la naşterea celei de-a doua fiice, iată că artista s-a refăcut complet şi-şi poate relua...137

19 apr 00:00MondenCe s-a întâmplat cu Lisa Marie Presley? Fosta soţie a lui Michael Jackson s-a îngrăşat teribil!

Singurul copil al lui Elvis Presley, din mariajul cu Priscilla, duce o viaţă relativ retrasă. De aceea, poate, ne...204

19 apr 00:00MondenSophie Turner din Game of Thrones se luptă cu depresia. Cum au afectat-o criticile pentru rolul Sansa Stark

Actriţa Sophie Turner a dezvăluit că s-a luptat ani de zile cu depresia, boală ce s-a accentuat odată cu primirea...156

19 apr 00:00Monden„La Gomera“ de Corneliu Porumboiu, printre cele 19 filme selecţionate în competiţia Festivalului de Film de la Cannes

Nouăsprezece filme vor concura anul acesta în competiţia Festivalului de Film de la Cannes, potrivit listei iniţiale...124

19 apr 00:00MondenBradley Welsh, unul dintre actorii din "T2 Trainspotting", a fost împuşcat mortal în Scoţia

Bradley Welsh, unul dintre actorii din "T2 Trainspotting", a fost împuşcat mortal miercuri seara la Edinburgh,...130

19 apr 00:00MondenDisney promite cinci milioane de dolari pentru reconstrucţia catedralei Notre-Dame

Compania Walt Disney, care a obţinut încasări de milioane de dolari de pe urma filmului său de animaţie ''The...125

18 apr 19:32MondenBianca Drăgușanu, dezlănțuită: Ce replici a avut pentru Cătălin Botezatu și pentru prezentatorii emisiunii „Vulturii de noapte”

Bianca Drăgușanu a participat la emisiunea Vulturii de noapte, pe care fostul său partener de viață, Victor Slav, o...540

Mapamond
19 apr 00:00MapamondÎnaintea publicării raportului Mueller, Trump denunţă o „înşelătorie politică“

Preşedintele american Donald Trump a denunţat joi "cea mai mare înşelătorie politică din toate timpurile", cu...132

19 apr 00:00MapamondKim Jong Un se va deplasa în Rusia pentru un summit cu Putin, anunţă Kremlinul

Liderul nord-coreean Kim Jong Un se va deplasa în Rusia la sfârşitul lunii aprilie pentru un summit bilateral cu...124

19 apr 00:00MapamondUKIP îşi lansează campania, prezentându-se ca „adevăratul partid“ al Brexit-ului

Partidul britanic UKIP (eurofob şi antiimigraţie) şi-a lansat joi campania pentru alegerile europarlamentare,...120

19 apr 00:00MapamondCoreea de Nord cere SUA să îl înlocuiască pe secretarul de stat Mike Pompeo la negocieri

Coreea de Nord a cerut joi Statelor Unite să îl înlocuiască pe secretarul de stat Mike Pompeo cu un negociator "mai...122

19 apr 00:00MapamondCongresul SUA va primi raportul procurorului Mueller privind complicitatea cu Rusia cenzurat după patru criterii

Congresul Statelor Unite va primi joi, în jurul orelor locale 11:00-12:00 (15:00-16:00 GMT) raportul anchetatorului...124

19 apr 00:00MapamondParlamentul European a votat simplificarea procedurilor de obţinere a vizelor de scurtă şedere în UE

Parlamentul European a votat miercuri, la Strasbourg, o simplificare a procedurilor de obţinere a vizelor de scurtă...122

19 apr 00:00MapamondRusia extinde sancţiunile economice impuse Ucrainei

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a semnat joi un decret care extinde lista produselor ucrainene ale căror importuri vor...130

19 apr 00:00MapamondAccident în insula Madeira: Portugalia a decretat trei zile de doliu naţional

Guvernul portughez a decretat joi trei zile de doliu naţional în memoria victimelor accidentului rutier în care...130

19 apr 00:00MapamondFranţa: Clopotele catedralelor au bătut în semn de solidaritate cu Notre-Dame din Paris

Marele clopot al bazilicii Notre-Dame-de-la Garde din Marsilia a fost tras la ora locală 18.50 (16.50 GMT), la fel ca...116

19 apr 00:00MapamondUn bărbat a fost arestat în Catedrala Saint-Patrick din New York, având asupra lui bidoane cu benzină

Un bărbat a fost arestat miercuri seara după ce a pătruns în Catedrala Sfântul Patrick din New York având asupra...132

Sănătate
19 apr 00:19SănătatePacienta cu arsuri grave, transferată în Belgia, va avea nevoie de mai multe operații. „Dacă mai stătea 2 zile în România nu mai avea șanse!”

Tânăra Mădălina Neculai, din Tulcea, care a fost transferată la un spital din Belgia, după ce a suferit arsuri...1389

17 apr 01:37SănătateSpitalul Judeţean Constanţa a fost decorat de Klaus Iohannis

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit Spitalului Clinic...1201

17 apr 04:05SănătateREVOLTĂTOR! Pacientă cu arsuri grave, din Tulcea, plimbată între spitalele din Constanța și Timișoara!

O tânără de 25 de ani din Tulcea, aflată în stare gravă, fiind intubată, după ce a suferit arsuri pe 40% din...782

13 apr 01:48SănătateProiect benefic pentru comunitate: cursuri de asistente medicale în Hârșova!

Sistemul sanitar din orașul constănțean Hârșova se dezvoltă. Astfel, în Spitalul Orășenesc Hârșova vor fi...1282

13 apr 17:54SănătateAsistenta șefă de la Neurologie, schimbată din funcție după controlul ministrului Sănătății! Atenționare pentru directorul de Îngrijiri!

S-a încheiat ancheta internă desfășurată de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei”...3896

13 apr 00:29SănătateReacția SANITAS după controlul de la Spitalul Județean Constanța: „Personalul este insuficient, merită să fie tratat cu respect!”

Referitor la recenta vizită a Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Spitalul Clinic Județean de Urgență...2317

12 apr 00:50SănătatePacienții vin la Constanța să se trateze, dar ministrul Sorina Pintea LAUDĂ spitalul din Tulcea pentru... curățenie!

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, continuă controalele în spitalele din țară. În noaptea de miercuri spre...7278

11 apr 00:35SănătateSpitalul Județean Constanța, decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar”

În vreme ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vorbit despre „dezastrul” pe care l-a găsit pe secțiile...3100

9 apr 01:42SănătateANCHETĂ la Spitalul Județean Constanța, după controlul inopinat al ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut, duminică seara, 7 aprilie a.c., de Ziua Mondială a Sănătății, un...4974

5 apr 22:57SănătateMedicii Adrian Streinu Cercel și Mihai Craiu, prezenți la Constanța pentru a vorbi despre vaccinare!

Vaccinarea împotriva virusului hepatitei B, vaccinarea în cancer între prevenție și tratament și prevenirea...1967