REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Candidații PRU s-au prezentat la BEM cu steaguri tricolore

Candidații PRU s-au prezentat la BEM cu steaguri tricolore

Replica API 19 aprilie 2016 | 00:50 442

Președintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, și-a depus luni, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei, el fiind însoțit de reprezentanții PRU care vor intra în cursa electorală pentru primăriile de sector și pentru CGMB, dar și de membri ai "Patrulei Vlad Țepeș".

Membrii PRU au venit la BEM cu mașini din care răsunau cântece patriotice, dar și cu steaguri tricolore. De asemenea, candidații pentru funcțiile de primar au purtat cămăși albe, cu panglici tricolore cusute pe guler.

"Alegerile locale, pentru PRU, înseamnă o etapă din cursa pe care ne-am asumat-o de a schimba la față România, miza principală rămânând alegerile din toamnă. Dar pentru alegerile locale avem un obiectiv foarte clar: de a obține cât mai mulți consilieri locali, consilieri municipali, consilieri județeni, primari de comune, de orașe și președinți de CJ, astfel încât să intrăm în bătălia din toamnă pe ușa din față în Parlamentul României, cu fruntea sus, cu demnitate și cu un scor suficient de mare, prin care să determinăm viitorul României, conform valorilor pe care le promovăm", a declarat Bogdan Diaconu, după înscrierea la BEM.

Ulterior, echipa de candidați PRU s-a deplasat la toate Birourile Electorale de Sector pentru a depune și celelalte candidaturi. Astfel, candidații PRU pentru primăriile de sector sunt: Andrei Piticaș (sector 1), Augustin Hagiu (sector 2), Daniel Ghiță (sector 3), Radu Bratu Iorga (sector 4), Bogdan Lencu (sector 5), Ion Dinuță (sector 6).

Printre obiectivele PRU se numără: interzicerea construcției unei "mega moschei" la București, realizarea unui audit la Primăria Generală pentru ultimii 26 de ani, verificarea contractelor realizate de PMB și rezilierea celor incorecte, oprirea tăierii copacilor în Capitală, evacuarea imobilelor ocupate abuziv, crearea a 12.000 de locuri de parcare, crearea posibilității ca locuitorii Capitalei să urmărească online programul de lucru al primarului Capitalei și ce face acesta "minut cu minut", rezolvarea problemelor legate de curățenie, trafic și iluminat. Bogdan Diaconu a anunțat că, dacă va câștiga alegerile, la doi ani de mandat intenționează să inițieze un referendum prin care cetățenii să poată decide în ceea ce privește menținerea lui în funcție, scrie Agepres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218