REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Candidaţii USL Manuela Mitrea, Alexandru Mazăre şi Mircea Titus Dobre s-au întâlnit cu cetăţenii din Km 4-5

Candidaţii USL Manuela Mitrea, Alexandru Mazăre şi Mircea Titus Dobre s-au întâlnit cu cetăţenii din Km 4-5

Replica API 1 decembrie 2012 | 00:00 115

"Pe 9 decembrie să votaţi USL, să putem intra în normalitate"

"Pe 9 decembrie să votaţi USL, să putem intra în normalitate"

Manuela Mitrea, Alexandru Mazăre şi Mircea Titus Dobre s-au întâlnit, vineri, cu electoratul din cartierul Km 4-5, un electorat care s-a plâns de traiul greu de zi cu zi şi i-au cerut candidaţilor ajutorul.

"Eu vreau să vă spun că am venit să vă ascult. Pe 9 decembrie este o zi crucială. Miza nu este ca la alegerile locale, ci pensii, medicamente, locuri de muncă. Avem cu totul altă treabă acum şi trebuie s-o facem temeinic", a spus senatorul Alexandru Mazăre, la întâlnirea cu electoratul. Plângerile cetăţenilor din cartierul KM 4-5 sunt legate de pensiile prea mici, de lipsa locurilor de muncă, s-au plâns de câinii maidanezi sau infractorii care dau zilnic târcoale blocurilor, dar şi ghenelor de gunoi. În rândul cetăţenilor s-au numărat şi fani ai parlamenatrilor care au ţinut să mulţumească acestora pentru ajutorul acordat în trecut. Manuela Mitrea a primit, chiar un coş cu flori de la un bărbat invalid. "De câte ori mă întâlnesc cu cu cetăţenii, înţeleg că nu s-au tăiat pensiile pentru că am fost noi la guvernare, noi le-am dat înapoi, am dat şi locuri de muncă în sănătate. Uitaţi-vă unde au ajuns oamenii! Sunt şi oameni care ne iubesc. Am primit un coş cu flori de la un domn pe care l-am ajutat foarte mult acum patru ani, când iniţial m-a privit cu neîncredere. I-am demonstrat că nu toţi oamenii politici sunt la fel", a spus Mitrea. După ce a ascultat problemele locuitorilor din Km. 4-5, senatorul Mazăre a concluzionat că: "Sunt probleme specifice întregii Românii, pensii mici, loc de muncă, venituri, nivelul de trai. Şi acum îmi dau seama ce crimă împotriva poporului român s-a produs în aceşti patru ani de zile. Noi îi vom ajuta. De la 1 decembrie avem a doua tranşă de majorare la salarii, indexarea pensiilor începând cu 1 ianuarie, plus problematică specifică fiecărei activităţi". "Este o problemă generată de guvernarea portocalie. Este o realitate foarte tristă ce se poate schimba în bine. Pe 9 decembrie să votaţi USL ca să putem să intrăm în normalitate şi să aducem ţara pe drumul cel bun", a declarat, la rândul său, Mircea Titu-Dobre, candidatul USL pentru Colegiul 7. Tot vineri, candidaţii USL Constanţa au fost prezenţi în Piaţa Brick, unde a fost oferit şi un concert, pe scenă urcând Alex Velea, dar şi Maria Ciobanu. Pe una dintre melodiile cântăreţei de muzică populară, candidaţii s-au prins în horă, fiind prezent şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614