REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Candidatul care a aflat pe patul de spital că a fost ales deputat depune jurământul

Candidatul care a aflat pe patul de spital că a fost ales deputat depune jurământul

Replica API 7 ianuarie 2013 | 00:00 156

Andrei Condurăţeanu a ieşit din spital

Andrei Condurăţeanu a ieşit din spital

Andrei Condurăţeanu este deputat prin redistribuire pe Colegiul 3 Constanţa. El a aflat pe patul de spital că a intrat în Parlament, după ce, la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, a suferit un accident rutier grav. Condurăţeanu a stat în spital, sub tratament, până săptămâna trecută.

Deputatul a ieşit din spital în urmă cu aproximativ o săptămână, se simte bine acum, dar este încă sub tratament. Chiar şi aşa, PP-DD-istul se declară pregătit să meargă la Parlament. Iar acest lucru se va întâmpla pe data de 14 ianuarie sau pe 21 ianuarie, când va depune şi jurământul. "Încep să mă simt mai bine, am ieşit din spital,sunt acasă. Voi mai face tratament încă două luni de acum încolo, tratament pentru linişte, pentru odihnă, pentru creier. Pe 14 ianuarie voi merge să depun jurământul, dacă va fi plen, dacă nu, voi merge pe 21", a spus Andrei Condurăţeanu. Tot el spune că este convins că nu a stârnit mila alegătorilor din cauza accidentului şi că a fost ales pentru că a reuşit să convingă cetăţenii că poate să-i ajute. "Nu, nu cred că le-a fost milă. Am avut activitate foarte intensă în colegiul meu, am avut discuţii cu oamenii şi de aceea m-au votat", a spus deputatul PP-DD. Andrei Condurăţeanu va trebuie să-şi angajeze şofer sau să apeleze la prieteni şi rude pentru a-l duce la Parlament, şi asta pentru că medicii i-au interzis să conducă cel puţin un an de zile. Reamintim faptul că, pe 30 noiembrie 2012, pe autostrada A2, un autoturism a efectuat o manevră fără să se asigure. Mai multe maşini au intrat în coliziune, fiind avariate, în timp ce trei persoane au ajuns în Spitalul Judeţean Constanţa în stare de şoc, printre care şi candidatul PP-DD la Camera Deputaţilor, constănţeanul Andrei Răzvan Condurăţeanu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369